Romantik, duygusal, gizemli ve oldukça dişi bir koku. Ağaçsı ve mis kokulu çiçeklerin yarattığı tat, kokuyu çok daha özel bir kadın parfümü haline getiriyor. Özenle düşünülmüş, fark ettirici bu koku üst notalarda Sicilya Bergamotu, Endonezya amberi ve frezya ile açılıyor. Orta notalarda Türk gülü, osmanthus ve kephalis kokuyu çok özel bir hale getirirken sonlarda Haiti vetiveri, Teksas sediri ve misk muazzam bir bitiş sunuyor.
ahanda böyle anlatmışlar aynen:))
tenimde çok hoş durdu koku
birde aynı markanın amethyts ini aldım belki biliyorsundur bunu
bu da ferah bir koku
bende jadore var yanlız tenime hiç yakışmadı... yakıştımı bi tene de mis gibi kokar.. bende aynen ekşimsi kokuyor...
yaz için de bu yaz pure poisonun hafif ve daha çiçeksi hali olan baymayan david beckham intimatelliyi kullancam..
ayrıca ben hala tam kokumu bulamadım ferah baymayan ,fresh,deniz,hava,okyanus kokusu gibi bişey arıyorum.. ama kalıcı olcak.. mesela birnin yanından geçerken ferah süper bir parfüm demeli.. anlatabildim mi..
lacoste pour femme kullanıyorum arada eşimin bu güne kadar beğendiği tek parfüm..100den fazla parfüm denedim ve elimden geçti ama sadece bunu beğendi.. onu da markette birinden gelmiş koku öyle beğendi yani...
kadınsı bir koku da arıyorum..
miracle almayı düşünüyorumm,,pleasurese bakacağım..
siz neler düşünüyorsunuz
Güle güle kullanLalique marka olarak özel bir markadır. Eminim amethyst de güzeldir. Takipte olacağım onu da
miracle kullandım bende bi ara gerçekten çok bir koku
ben çok sevdim çiçeksi bir koku,hatta çeyizime sakladım 100 ml lik:))
ayrıca acayip kalıcı oldu bende..
miraclenin birde so magic i var o da güzel ben onuda beğendim..
ayy parfümden konuşunca ne kadarda mutlu oluyorum ben:))
bu arada geçen gucci flora denedim güzel ve hoş bir kokuydu belki denemelik alabilirim bi ara
inşallah hejarım şu kk toplanıp topluca bi amin desede birini ağıma düşürebilsem
tavsiyen için teşekkürler canım not alıyorum en kısa sürede deniycem
rabbim sanada hayırlı birini çıkarsın karşına inşallah:))
viktor rolf flower bomb extreme kullandım ben iki kez edpsi bile kesmedi beni. Ben onu gece değil gündüz kullandım
Oldukça çiçek şimdi siz daha baharatlı seviyorsunuz galiba. Viktor rolf'de baharat var diyorlar ama ben görmedim bana yoğun yoğun çiçek incee bi baharat geldi yani öyle bi hypnotic poison ya da gucci by gucci ya da tom ford gibi burnunuza yoğun bir baharat çekmiyorsunuz. Genelde baskın çiçek. Saf çiçeğin daha dark hali bana öyle geldi
çok teşekkür ederim canım,sevilden almıştım geçen ay
orada ki satıcıda öyle dedi çok özel bir marka ve heryerde de bulunmuyormuş
mutlaka bak ikisinede canım tavsiye ederim..
burada fikir alış verişi yapmak çok güzel
inşallah hejarım şu kk toplanıp topluca bi amin desede birini ağıma düşürebilsem
jadore'a mutlaka bak ama
sendeki bu burun varken emniyet teşkilatı tarafından heran teklif alabilirsin
krdim twin azzaro kokladım nasıl bi farfimdir asayişi nasıl çok temiz çok fresh bi koku ama pek kalıcı olmaz gibi geldi bana
bende jadore var yanlız tenime hiç yakışmadı... yakıştımı bi tene de mis gibi kokar.. bende aynen ekşimsi kokuyor...
yaz için de bu yaz pure poisonun hafif ve daha çiçeksi hali olan baymayan david beckham intimatelliyi kullancam..
ayrıca ben hala tam kokumu bulamadım ferah baymayan ,fresh,deniz,hava,okyanus kokusu gibi bişey arıyorum.. ama kalıcı olcak.. mesela birnin yanından geçerken ferah süper bir parfüm demeli.. anlatabildim mi..
lacoste pour femme kullanıyorum arada eşimin bu güne kadar beğendiği tek parfüm..100den fazla parfüm denedim ve elimden geçti ama sadece bunu beğendi.. onu da markette birinden gelmiş koku öyle beğendi yani...
kadınsı bir koku da arıyorum..
miracle almayı düşünüyorumm,,pleasurese bakacağım..
siz neler düşünüyorsunuz
jadore kesinlikle buram buram çiçek kokan bir parfüm ama sanırım teninize uymamış
hafif temiz bir parfüm olarak tous gold ve geçenlerde kokladığım twin azzaro geliyor aklıma
kadınsı koku dendiğindede ilk aklıma gelen parfüm hypnotic poison
gucci flora cidden iyidir. Koku bileşimi olarak mis gibi ve çiçek. Hani böyle içine çektikçe çekesi gelir insanın öyle bir koku ama benim tenimde kalıcı olmadı. Alacaksanız edp'sini alın.
jadore'a mutlaka bak ama
sendeki bu burun varken emniyet teşkilatı tarafından heran teklif alabilirsin
krdim twin azzaro kokladım nasıl bi farfimdir asayişi nasıl çok temiz çok fresh bi koku ama pek kalıcı olmaz gibi geldi bana
İşte ben de parfüm delisi olduğum için bulduğum her markayı bulmaya getirmeye çalışıyorum. Mesela smashbox makyajı henüz sevil'e gelmemişken ben getirdimYeni ne varsa en çok ne konuşuluyorsa benim uykularım kaçıyor mutlaka bulmalıyım
Bu arada van cleef'in son kokusu orients peşindeyim
Azzaro güzeldir. Genel olarak parfümleri kalıcıdır. Bir marka parfümde başarılı ise yaptığı tüm parfümlerde aynı marifeti oluyor genelde. Hafif de olsa kalıcı olur bence.
Sen yaz için git Moschino'ya bak waytrozum sonra gel bana dua et. Ama chanel'a da bak demedi deme eau fraiche
ay krdim ama o smashbox günlerimiz osmanlının kanuni dönemleri gibiydiİşte ben de parfüm delisi olduğum için bulduğum her markayı bulmaya getirmeye çalışıyorum. Mesela smashbox makyajı henüz sevil'e gelmemişken ben getirdimYeni ne varsa en çok ne konuşuluyorsa benim uykularım kaçıyor mutlaka bulmalıyım
Bu arada van cleef'in son kokusu orients peşindeyim
ya çöldeki kutupayısı misali sephoraya gittim moschinonun testerı bitmiş yaAzzaro güzeldir. Genel olarak parfümleri kalıcıdır. Bir marka parfümde başarılı ise yaptığı tüm parfümlerde aynı marifeti oluyor genelde. Hafif de olsa kalıcı olur bence.
Sen yaz için git Moschino'ya bak waytrozum sonra gel bana dua et. Ama chanel'a da bak demedi deme eau fraiche
o zamn bulamadığım parfüm varsa direkt senle irtibata geçiyorum
keşke biraz ucuz olsa ya bütün servetim gidiyor parfümlere
sevilde görmüştüm dediğin parfümü ama nedensehiç ilgimi çekmedi kokusuna bakmadım
ay krdim ama o smashbox günlerimiz osmanlının kanuni dönemleri gibiydi
hatta geçen hafta tekli farın dibini gördüm sonra sevilde 44 lira olduğunu görünce içim sızladı
Evet bebişim smash müthiştir. Yakında makyajda da bir başlık açıciyim. Bu yaz bi smash partisi daha yapmayı planlıyorumYine çoook çok ekonomik olcak herzamanki gibi
ya çöldeki kutupayısı misali sephoraya gittim moschinonun testerı bitmiş ya
chanele bakmıştım yavrum aşırı kalıcı bir koku klasik chanel kalitesi işte
çook teşekkür ederim ben de kendimi severim :82:
Ben aynı zamanda hepimize uygun parfüm temin etmek için de burdayım. Elimdekileri ilk yazdığım mesajın altına eklemeye çalışıyorum bunun dışında merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz
ooo o zamn süpermiş canım
bu konuyu takipteyim,konu açıldığından beri çıkmıyorum zaten:)))
Sağol canım:) Zaten benden çok sizler götüreceksiniz. Yani biz parfüme servet yatıran koku müptelaları
Cidden çok güzel birşey ben sabahtan akşama kadar yorum yapıyorum. Bunu paylaşmayı seviyorum. Burada da böyle bir formum olunca daha hoş oldu tabi hepimiz tecrübelerimizi, meraklarımızı, yenileri yazalım paylaşalım bulalım:81:
soruyorum o halde bana hangi perfimi önersiniz efemmçook teşekkür ederim ben de kendimi severim :82:
Ben aynı zamanda hepimize uygun parfüm temin etmek için de burdayım. Elimdekileri ilk yazdığım mesajın altına eklemeye çalışıyorum bunun dışında merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz
soruyorum o halde bana hangi perfimi önersiniz efemm
parfümümü değiştiresim var ama gidipte bir koku araştırması yapmadım
hafif çiçeksi kokuları seviyorum çekici ve çiçeksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?