Krdi'nin parfüm dünyası

Ben estee lauder parfümlerini genelde masum çiçeksi buluyorum. Pleasure serisi de öyle çiçeksi. Ben estee'nin son dönemde en çok sensious kokusunu beğendim. Hem çiçeksi hem sexy hem de farklı oldukça da kalıcı

cnm ya sensuous öyle fena uçucu oldu ki bende anlatamam sana.. 1 saat snra koku yok bende.. o yüzden kalıcı bişi olsun cnm..

Tous u kullanmadıysan şiddetle tavsiye ederin. Benim gibi parfüm alıp kullanma özürlüsünde bile dibini görebilen ender parfümlerden dir..

cnm ya sensuous öyle fena uçucu oldu ki bende anlatamam sana.. 1 saat snra koku yok bende.. o yüzden kalıcı bişi olsun cnm..

İşte doğru bazı parfümler tende istediğin süre kalmıyor. Bu biraz da cilt kuruluğu ile ilgili kuru ciltler kokuyu çok hapsedemez. Bir de tabi koku başarısı da önemli... Ben de mesela gucci rush 2'yi çantamda deo gibi taşıyorum. Hiiç kaldığını hissetmiyorum. Çiçeksi kalıcı tous gold şiddet ötesi tavsiye ederim o kadar kalıcı hoş ve keyifli bir parfüm ki anlatamam. Bayılacaksın eminim sen de. Şu ana kadar çiçek grubunu seven herkese önerdiğim ve herkesin memun olduğu bir parfüm.

krdıcım sevgılı farfum anamız topıgın hayırlı olsun. takıpteyım bu arada aldıgım mochıno farfumın kokusuna herkezler bayılıyor

Krdi canım Tous gold ve silver dediğin klasik olanlar mı?Bugün ben parfümeriye gittim de Tous'un yeni kokuları gelmiş.Pembe ve yeşil paketlerde.Silver dediğin uzun,kapağında ayı bulunan paketi gümüş olan mı?Gold da aynı altın sarısı olan mı?

Canım denedim ben bugün Vanitas'ı mis gibi çiçek kokusuydu başta.Tam dedim aradığım işte bu dedim.Bir süre sonra dolaşırken eskiyen çiçek demetleri olur ya onlara benzedi.Yine hüsrana uğradım
anlayacağın gibi.

calvin clain obsesion çok beğeniliyo şuandada indirimde önerirmisiniz

Gümüş kapak evet silver edt, Altın kapak gold... Zaten bence ikisi süper gerisi onların versiyonu. Pembe ve yeşil ya da h2o bana çok hafif geldi ama bu ikisi baskın çiçek...

aa bak gördün müü demek doğru hissetmişim gene de adamın onca parfüm sıkıp beynimi ağrıtmasına rağmen
aynı ben de nasıl desem hani suda bekler de eski çiçek mide bulandırıcı bayıcı bir kokuya sahip olur ya aynen bende öyle hissetmiştim...
ayyy biz nası etcez o işi hem çiçek koksun hem ekşimesin üstümüzde:)))
gerçi şu haftasonu gelsin de bakaym bi dediklerinizden 2sine

Evet zor bu işler:)))

Ekşi kokmayan bir dünya çiçek grubu parfüm var aslında niye size hep ekşi kokanlar denk gelmiş kii:44:
Mesela Tous ekşi değildir ck eternity moment, estee lauder pure linen, pleasures, sonra givenchy'nin irrestible serisi çiçek ve ekşi değildir. Gucci flora, lancome miracle, guerlain instant magıc, carolina herrera ch daha bir dünya sayılabilir...

Tous Bendeki silver di mi krdi.. goldla silver arasında çok büyük bir fark yok zaten.. İnsanın üzerinde durduka ekşimiyor da. Bence bir yerde sadece bunu sıktırıp birkaç saat beklemek lazım. Belki tenden tene durdukça değişiyordur..

Kesinlikleee cidden çok başarılı bir parfüm arkasında marka desteği olmadığı için yani chanel, dior guerlain gibi çok bilinmiyor ama hem koku formu olarak hem de kalıcılık olarak cidden çok başarılı. Ben yapsam böyle bişi yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…