yk deneyemedim onu ykmye gitmiştim yokmuş
tekin acar ya da sevile gitcem haftasonu da bakarım ona da
etti üüüç:)
artık geri kalan seçenekleri bi sonraki haftaya
yk deneyemedim onu ykmye gitmiştim yokmuş
tekin acar ya da sevile gitcem haftasonu da bakarım ona da
etti üüüç:)
artık geri kalan seçenekleri bi sonraki haftaya
Benim şu sıralar merak ettiğim kokular:
1.Victor Rolf Eau Mega EDP
2.Versace Vanitas EDP
3.Vera Wang Princess (Şekerli kokuları çok fazla sevmeme rağmen kk daki arkadaşların tavsiyesiyle tenimle uyumuna bakacağım)
victor rolf eau mega sizin tarzınız olmayabilir. çünkü ne kadar edp dese de hafif formlu bir parfüm. Böyle hafif, masum kokuları sevenler tercih edebilir. Mesela Whiterose'un tercihleri gibi versace bright, dior jadore gibi... ama mesela sizin koku grubunuz hypnotic poison, gucci by gucci, dior addict gibi baskın baharat kokuları ise çok bişey ifade etmez.
vera Wang princess şişesi güzel bi parfüm. bende var o. ama yine boss intense kullanan birine göre hafif oldukça.
Canım tabi bu kadar çok yorum yapılınca kafan karıştı:)) Beni sel_bebek ile karıştırdın.Ben hafif kokuları daha çok seviyorum:)))
haha di mi gece gece biz en iyisi uyuyalım sabah salim kafa yorum yaparız
Hafif kokuları seviyorsanız eau mega seversiniz. Ama princess ona göre daha iddiasız. şişesi iddialı bir tek
Benim şu sıralar merak ettiğim kokular:
1.Victor Rolf Eau Mega EDP
2.Versace Vanitas EDP
3.Vera Wang Princess (Şekerli kokuları çok fazla sevmeme rağmen kk daki arkadaşların tavsiyesiyle tenimle uyumuna bakacağım)
aha kimler gelmişhayırlı uğurlu olsun krdi can
krdicim merhablar
bu aralar bende yeni bir parfüm arayışındayım o yüzden
takipteyim konuyu
bu arada dün düğün parfümümü yazdım ama yoğunluktan aralarda kayboldu gitti
görmedin sanırım
düğün parfümüm lalique encre noire
ahahahaa evet bana buram buram anadolum kokan bir parfüm bulun o zaman. Valla yaz sıcağında sıkarım Therry Mugler Amberi sonra da krdi yaz için verdi derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?