böylelikle daha çok kokuyu tanıma fırsatımız oluyor
yaşasın koku canavarları
chanel eu tendreyi biliyor musun canım
geçen yaz çıkmıştı o da senin dediğin mi daha güzel yoksa bu koku mu
Hangi parfümü değiştireceksin bakim ona göre önerelim yani çiçeğin hangi kısmı? Sexy mi masum mu hafif ekşi mi yoksa temizlik ferahlık mı
Bilmez miyim 3 adet var tendre elimde... Bu koku mu derken hangisi eau fraiche mi tendre mı anlamında?
bir dönem araştırmıştım hatırlarmısın bilmem Givenchy - Absolutely Irresistible istiyordum ama unuttum nasıl bir koku olduğunu birde tous vardı ilgimi çeken.
Şuan kullandığım hediye bir parfümdü canım avon celebre...
sexy olsun tebii
tendre mi daha güzel sence yoksa eau fraiche mi demek istedim canım
tendreyi biliyorum geçen yaz kullanmıştım bu yazda eau fraiche yimi kullansam acaba?
Sevgili melul bakışlım
köşen hayırlı uğurlu bol kazançlı az kokulu olsun canım
donları bitirdin ve özüne döndün hemiii,
Benim parfümü biliyosun Cacharel Noa hala aynısını kullanıyorum
ben bu kokuyu seviyorum
eline geçerse haber et emii,
mis kokulu günler dilerim
Pure poison bana temizlik hissi veren bir parfümdür. Sabunsu bi kokusu var onun ferah ve deniz kokusundan ziyade... Deniz kokusu Micheal Kors Island olabilir, Moshcihino hippy fizz'i öneririm şiddetle. Moschino'nun diğer kokularından daha farklıdır daha ferah ve yazlık bir tarz inanılmaz da kalıcı. DG lihgt blue olabilir ama bence light blue'dansa hippy fizz... Bir de chanel'i es geçmeyin. eau fraiche muhteşem birşey olmuş...
jadore ekşimsi değil aslında demek size uymamış. Dior'un ekşimsi parfümü bu grupta miss cherie aslında.
Hatırlamaz mıyım bayan absolutely
Tous yazın benim de vazgeçilmezimdir. Çok şık bir kokudur ferahtır parlaktır ve çiçeksidir. Tabi tous gold ve silver'dan bahsediyorum. Tous touch biraz daha farklı onlardan daha ferah çiçeksiden öte. Givency güzeldir sexydir cidden ve oldukça kalıcıdır kedim de 2-3 şişe kullandım ondan verdiğim arkadaşlar da memnun kaldı. Givench grubunun irrestible serisi güzeldir genel olarak pembesi moru ve bu kırmızısı. Yine çiçeksi sexy koku olarak jadore güzeldir dior'un. Quizas da çook şık parıl parıl muhteşem notaları var ve çiçeksi. Yine hafif çiçek grubunda guerlain ınstant magıc, carolina herrera ch olabilir. çiçek deyince sınırsız bir çiçek yelpazesi var cidden. Parlak çiçek grubu istersen dediğim gibi tous silver- gold ya da quisaz'a chanel eau fraiche bakabilirsin. biraz ekşi çiçek dersen 212 sexy, miss dior cherie, chanel tendre olabilir.
Sağol benim koca göbüşlü hamişim. Noa geliyor bugün ama sahibi var bi daa aklımda olsun. Arada gel haber etmemi bekleme biz burdayıs
beeen eau fraiche ciyim:)) Tendre'da bir ekşimsilik var eau fraiche ferah çiçek tabi sen bilirsin sonuçta ikisi de muhteşem bi imzanın yorumu
jadore kesinlikle buram buram çiçek kokan bir parfüm ama sanırım teninize uymamış
hafif temiz bir parfüm olarak tous gold ve geçenlerde kokladığım twin azzaro geliyor aklıma
kadınsı koku dendiğindede ilk aklıma gelen parfüm hypnotic poison
cnm bence mesela coco mademoiselle, c.dior jadore kesinlikle tende denenip alınması gereken kokular.. bu 2 koku bende berbat oldu gerçekten.. oysa uymalarını çok isterdim tenime..ikisi de ekşidi resmen.. bi de mesela no5için herkes berbat falan demiş.. geçenlerde denedim ya o kadar güzel yakıştı ki tenime..kesinlikle no5 de tenden tene değişen bir parfüm...
tendre ekşimsi evet kullandım ama çokda içime sinmedi açıkçası bende diyorum benim tenimde mi ekşi durdu
normalde sevmem ekşi kokuları ozaman ilk fırsat eau fraishe ye bakıyım canım
h.poisonu ilk denediğimde allhım ölüyorum galiba dedim.. bu kadar ağır ve baş ağrıtıcı bir parfüm olmaz dedim. siliyorum yıkıyorum çıkmıyor. o gün bütün alışverişlerimi iptal ettim çünkü başım aşırı ağrıdı parfümden bir de çıkmıyor allahım tam 2 gün hasta yattım...
bu saydıklarından hangisi var elinde şimdi
Quisaz, chanel eau fraiche ve tendre, ch önümüzdeki günlerde gelecek, lacoste femme, dior jadore edt, tous touch , tous silver, Moschino hippy fizz yazlık grubundan var. Givenchyler de var var yani bi dünya
Quisaz, chanel eau fraiche ve tendre, ch önümüzdeki günlerde gelecek, lacoste femme, dior jadore edt, tous touch , tous silver, Moschino hippy fizz yazlık grubundan var. Givenchyler de var var yani bi dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?