arkadaşalar kac gundur bı parfum arayısındayım bana yardımcı olurmusunuz.
oncelıkle pudramsı ve temizlik kokan yumusak kokulardan hoslanıyorum.
sevmediklerimse burberry weekend . hıpnotıc poıson lolita lempıcka ve locoste nın yıne cok agır bı kokusu var aklıma gelmıyo suan ama.bu kokulardan nefret edıyorum mıdemı bulandırıyo .cıkolata ve şekerli tatlı kokular benı bayıyo.
zevklerim hakkkında az cok fikir sahibi olmussunuzdur umarım kızlar bana onerılerınz nelerdır
son olarak guccı envy me aldım farklı bı tarzı var ama benlık degıl ıcımı ferahlatcak bı koku arıyorum ben
Giorgio Armani Acqua Di Gioia Femme EDP Bayan Parfüm
Giorgio Armani Acqua Di Gio EDT Bayan Parfum
kızlar bu parfümleri bilen biri bana cevap verebilirmi bunlardan biri çok ağır kokuyor ben hacı yağına benzetiyorum kokusunu:) diğeri çok güzel kokuyo sanki deniz kokusu gibi hangisi acaba bilen bana acil cevap versin:)
Merhaba diğer sayfada paylaştığım bir koku listesi vardı. Sanada bi danışıyım dedim.Artık böle oryantal kokuları ya da dkny be delicious gibi kokuları istemiyorum (çocuk kokusu gibi), hypnotic poisondan nefret ederim mesela..
Kadınsı koksun ve kalıcı olsun. Buda neymiş desin insanlar. Ama herkeste de kokmasın:)
Bvlgari Jasmin Noir
Givenchy- ????
Lady Million
Lolita Lempika
Sexy Grafitti
Chanel Chance
Armani Code
Escada Magnetizm
Gucci Envy me or Guilty
YARDIM!!!!!
Merhaba, Yves Rocher Evidence var mı elinde Krdi? Ve fiyatı nedir?
Gucci rush 2 yi bi denesene
arkadaşalar kac gundur bı parfum arayısındayım bana yardımcı olurmusunuz.
oncelıkle pudramsı ve temizlik kokan yumusak kokulardan hoslanıyorum.
sevmediklerimse burberry weekend . hıpnotıc poıson lolita lempıcka ve locoste nın yıne cok agır bı kokusu var aklıma gelmıyo suan ama.bu kokulardan nefret edıyorum mıdemı bulandırıyo .cıkolata ve şekerli tatlı kokular benı bayıyo.
zevklerim hakkkında az cok fikir sahibi olmussunuzdur umarım kızlar bana onerılerınz nelerdır
son olarak guccı envy me aldım farklı bı tarzı var ama benlık degıl ıcımı ferahlatcak bı koku arıyorum ben
Krd
Yves Saint Laurent'in böyle dg light blue, armani code tarzında bir parfümü var mı???
Yves Rocher, avon, oriflame gibi parfümleri bulamıyorum ben maalesef. ama büyük parfümerilerde olan, freeshoplarda olan her türlü parfüm krem cilt temin edebiliyorum.
Yaa ama ben onu çok beğenmiştim..:) Ona benzeyen bir parfüm önerebilir misin?
Ünlü parfümlerden denedim Jean Paul Gaultier Classique, valentino valentina, marc jacobs lola,Cacharel Anais Anais,Calvin Klein Euphoria hiçbirini beğenmedim.
Chloe-Love,Leau de Chloe,Marc Jacobs-Daisy, Givenchy-Ange ou Demon Le Secret. Bunları kesinkle beğeneceksin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?