Krdi'nin parfüm dünyası

Gucci rush 2 yi bi denesene

Merhaba diğer sayfada paylaştığım bir koku listesi vardı. Sanada bi danışıyım dedim.Artık böle oryantal kokuları ya da dkny be delicious gibi kokuları istemiyorum (çocuk kokusu gibi), hypnotic poisondan nefret ederim mesela..
Kadınsı koksun ve kalıcı olsun. Buda neymiş desin insanlar. Ama herkeste de kokmasın:)

Bvlgari Jasmin Noir

Givenchy- ????

Lady Million

Lolita Lempika

Sexy Grafitti

Chanel Chance

Armani Code

Escada Magnetizm

Gucci Envy me or Guilty

YARDIM!!!!!

jasmin noir güzeldir ben beğeniyorum kadın kokusu. Givenchy kokuları lüks kokuyor absoultely irrestible, intense, play gibi kokular güzel. kaliteli hoş kadın kokusu. lolita artık eskide kaldı üzerine çook sular aktı fena değil grubunda artık. sexy grafitti ben kullanmadım hiç, chance güzel ama sık rastlanan bir koku. Armani code herkesin ömründe bir defa yolunun düştüğü parfüm beğenmeyen bile eni sonu bi deneyeyime geliyor. Magnetizm bu mevsimin kokusu biraz baharatlı onu da severim. envy me bildiğin çiçek kokusu. guitly de lüks bir koku. One million u da beğeniyorum. Zaten bir konsept oluyor moda gibi her marka o konsepti kendi çizgileri ile yorumluyor. one million, 212 vip sexy aynı grup mesela kimi onu tercih eder kimi ötekini aynı çizgide. ya da naif kadın kokusu gül kokusu pudra kokusu her markanın birbirine yakın yorumları var karakteristik çizgileri korunmuş. Ben bu listeye chole, burberry body, guerlain my insonance, 212 sexy, armani idole da ilave edebilirim.

Merhaba, Yves Rocher Evidence var mı elinde Krdi? Ve fiyatı nedir?

Yves Rocher, avon, oriflame gibi parfümleri bulamıyorum ben maalesef. ama büyük parfümerilerde olan, freeshoplarda olan her türlü parfüm krem cilt temin edebiliyorum.

Saydığım parfümleri deneme fırsatım oldu bugün..

Dior Addict nedir öyle..yanık şeker kokusu hiçbir özelliği yok. Anladımki Dior kokuları benlik değil- hypnotic poisondan da nefret ederim, merhem gibi.

Bvlgari jasmin noir de, normal sıradan ve kalıcı olmayan bir koku.

212 Sexy, lady million, givenchy bunların hiçbirini tutmadım.

Bir tek armani code hoşuma gitti oda öyle aman aman çarpıcı gelmedi!! o fiyata.

Bir dahakine escada ve chanel'den umutluyum.

Bu aralar öğrencilerden bir koku alıyorum, büyük ihtimal doldurma parfümdür, böyle limonul portakal gibi değişik dg light blue gibi bir koku ama o değil, ne çözemedim. fresh ama meyveli değil gibi. Bilen var mı??

Krd
Yves Saint Laurent'in böyle dg light blue, armani code tarzında bir parfümü var mı???

Chloe-Love,Leau de Chloe,Marc Jacobs-Daisy, Givenchy-Ange ou Demon Le Secret. Bunları kesinkle beğeneceksin. :)

Yves Rocher, avon, oriflame gibi parfümleri bulamıyorum ben maalesef. ama büyük parfümerilerde olan, freeshoplarda olan her türlü parfüm krem cilt temin edebiliyorum.

Yaa ama ben onu çok beğenmiştim..:) Ona benzeyen bir parfüm önerebilir misin?
Ünlü parfümlerden denedim Jean Paul Gaultier Classique, valentino valentina, marc jacobs lola,Cacharel Anais Anais,Calvin Klein Euphoria hiçbirini beğenmedim.

Ben bu söylediğiniz parfümün kokusunu hiç bilmiyorum ki benzeyen önereyim. Tarif etsenize çiçeksi mi pudralı mı, fresh mi, baharatlı mı.... :44:

Tam anlamıyla çiçek kokusu, öyle baharat falan yok, pudramsı da değil, genç kız kokusu bence. Geçen tam sıkmadım ama nina riccinin bir kokusunu beğendim, ama elixir miydi nina mıydı bilmiyorum, ikisi çok farklı mıdır?

bugun bi kaç koku denedim deneyımlerı mı yazayım belkı faydam dokunur
lacoste classic bilindik bi koku baharatlı cok agır mıdemı bulandırdı
d&g light blue yu bı cok kişi onerdi kokusu limona benzıyo dedı parfumcu ama ben hıc benzetemedim kir gibi kokuyo
cacharel noa . bunu da begenmedım agır bi koku
ralp lauren cicek kokusu bu fena sayılmazdı
hugo bos intense bunuda begenmedım benlik koku degil hiçbiri
hala aradıgım kokuyu bulamadııımmm

Chloe-Love,Leau de Chloe,Marc Jacobs-Daisy, Givenchy-Ange ou Demon Le Secret. Bunları kesinkle beğeneceksin. :)

bunları deneyemedım ya o kadar cok parfum adı not almışım ki parfumcu şok oldu burnumda bi yerden sonra isyan ettti algılayamadı kokuları
bi dahaki cıkmamda bunları denerim artık buluyum artık aradıgım kokuyuu

Eveet kış iyice geldi. Artık pamuk pamuk karlar görüyoruz biz burda. Ben böyle havalarda burnumu paltoma gömüp derin baharatsı kokumu hissetmeyi seviyorum. Çünkü artık baharatlı parfüm havası.
Yani benim için;

estee sensious noir
Coco matmazel
chole intense edp
narcisso rodriquez siyah
dior addict
hypnotic poison
guerlain insolance
guerlain la pettite noir
zamanı

- miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir çiçeksi olarak ve kalıcılık olarak hafif ve sexy:) hangisini önerirsiniz kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…