Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Black xs - 212benzeri bi koku dedigimde bunu önerdiler notaları çok benzemiyo çok bayılmasamda hoşuma gitti.
Euphoria - Kış kokusu deniyo diger kokulara göre daha az şekerli daha karakteristik gibi geldi? Aklımda bunda gibi
Nina Ricci Ricci - Yine black xs deki gibi bayılmadım ama hoş bi koku
Nina ricci premier jour - denemedim yorumunu bekliyorum
Ysl cinema - denemedim yorumunu bekliyorum
Cashmire - denemedim ama wish'e benziyo diye okudum
Hypnose - aslında ben begendim ama okudugum yorumlardan sonra sogudum biçok kişi midesinin bulandıgını yazmış
212sexy - koklamadım ama okudugum yorumlardan dolayı benim için güzel bi parfüm :) notalarıda hoşuma gitti birde bunu önermişlerdi kullanmam için çok hoş diye , bunu kullanmıcam ama bu tarz bi koku istiyorum.
Bu ara parfümlere takmış durumdayım bunlardan birini almaya karar verdim sende yorumlarını söylersen sevinirim :)
peki bende merak ettiğim, kullandığım parfümleri listeliyorum.Almalı mıyım daha önce kullandıklarımı tekrar kullanmalı mıyım yorumlarınızı bekliyorum.
Dior Addict: Karlı kış gecelerinde güzel gideceğini düşünüyorum fazla ağır. Hafifletmek için ne yapılmalı ve sizce nasıl bir parfüm ?
212 Vip: Çok kalıcı ve farklı geldi bana ten ile bütünleşiyor sanki. sizce nasıl kalıcı mı ?
Gucci flora: Buram buram çiçek kokusu, her daim duştan yeni çıkmış gibi kokuyor insan çok kalıcı.
Ck euphoria: Çok karakteristik ve özel bir koku. Bana kışın daha iyi gidiyor.
Avon Today: Miss gibi çiçek kokusu ve yayılan bir koku.
Avon surrender: Herkesin yorumu farklı olsa da ben seviyorum
Avon cityrush: Merak ettiğim bir koku
mrb cnm lady million varmı sende birde fiyatını merak edıorum ozeline yazamadım 100 tamamlayamadım henuz:)
peki bende merak ettiğim, kullandığım parfümleri listeliyorum.Almalı mıyım daha önce kullandıklarımı tekrar kullanmalı mıyım yorumlarınızı bekliyorum.
Dior Addict: Karlı kış gecelerinde güzel gideceğini düşünüyorum fazla ağır. Hafifletmek için ne yapılmalı ve sizce nasıl bir parfüm ?
212 Vip: Çok kalıcı ve farklı geldi bana ten ile bütünleşiyor sanki. sizce nasıl kalıcı mı ?
Gucci flora: Buram buram çiçek kokusu, her daim duştan yeni çıkmış gibi kokuyor insan çok kalıcı.
Ck euphoria: Çok karakteristik ve özel bir koku. Bana kışın daha iyi gidiyor.
Avon Today: Miss gibi çiçek kokusu ve yayılan bir koku.
Avon surrender: Herkesin yorumu farklı olsa da ben seviyorum
Avon cityrush: Merak ettiğim bir koku
alien var mı elinde
Parfüm ne kadar buram buram koksa da bir süre sonra sizin burnunuz alışır ve kokuyu almazsınız. o yüzden değişik parfümler kullanmakta fayda var. Bazen etrafı bunaltacak kadar çok sıktığı halde kendine kokmadığı için kokmadığını sanan insanlar görüyorum. Bir çok parfüm cidden kalıcıdır. Bazen desteklemek lazım. Benim önerim
Parfümü çok sıkmayın kulak arkaları bilekler 3-4 fıs
gün arasında bir kez daha yenileyin sadece kulak arkalarına
o parfümün losyonunu el kremi olarak kullanın gün içinde ellerinizi yıkadıkça yenileyin (tabi kalmadığını düşündüünüz parfümse ağır bir parfüm değilse çiçek, pudra kokulu hafif formlu parfüm ise)
bu parfümün kalıcılığını cidden arttırıyor. Bir de markaların kalıcı olan kokuları var. mesela dior addict çok kalıcıdır ama addict 2 formu hafif olduğu için o derece kalmaz. ama benim anlattığım yöntemle bugüne kadar uçup giden parfüm görmedim.
Hem yıkanmamış olursunuz kokuyla hem kimseyi rahatsız etmez hem parfümünüz daha uzun sürede biter hem de hayal kırıklığına uğramazsınız. E daha ne olsun
PKİ NELER ONERIRSIN daha once onermıssındr mutlaka ama ben etkılı kokular sevıyorm eskıdn hafıf severdım zevkler degısıyormus:):)
biz buna büyümek diyoruz
Guerlain'in tüm kokuları oldukça kalıcıdır. MY insolance, insolance, idyle, instant magıc benim favorilerim.
Estee lauder sensious kalıcıdır ve farklıdır. Burberry kokuları kalıcıdır. Ama kalıcı olmadığı halde çok güzel parfümler de var onları da yenilicez