• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bence:55:

Son düzenleme:
..... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Black xs - 212benzeri bi koku dedigimde bunu önerdiler notaları çok benzemiyo çok bayılmasamda hoşuma gitti.
Euphoria - Kış kokusu deniyo diger kokulara göre daha az şekerli daha karakteristik gibi geldi? Aklımda bunda gibi
Nina Ricci Ricci - Yine black xs deki gibi bayılmadım ama hoş bi koku
Nina ricci premier jour - denemedim yorumunu bekliyorum
Ysl cinema - denemedim yorumunu bekliyorum
Cashmire - denemedim ama wish'e benziyo diye okudum
Hypnose - aslında ben begendim ama okudugum yorumlardan sonra sogudum biçok kişi midesinin bulandıgını yazmış
212sexy - koklamadım ama okudugum yorumlardan dolayı benim için güzel bi parfüm :) notalarıda hoşuma gitti birde bunu önermişlerdi kullanmam için çok hoş diye , bunu kullanmıcam ama bu tarz bi koku istiyorum.

Bu ara parfümlere takmış durumdayım bunlardan birini almaya karar verdim sende yorumlarını söylersen sevinirim :)

Black xs bence 212'ye benzemiyor daha ağır ve baskın bence. Nina Ricci fena değil. euphoria evet bence de daha karakteristik. YSL cinema güzeldir, klasik bir parfümdür. Cashmir bildiğin vanilya kokusu güzel wish şekerli ama cashmire daha vanilya kokuyor. Hypnose güzel bir koku baharatlı çiçekli karışık bir koku. 212 sexy benim kullandığım parfüm grubu ben beğeniyorum kesinlikle.

önerim bunların arasından 212 sexy, euphoria

peki bende merak ettiğim, kullandığım parfümleri listeliyorum.Almalı mıyım daha önce kullandıklarımı tekrar kullanmalı mıyım yorumlarınızı bekliyorum.

Dior Addict: Karlı kış gecelerinde güzel gideceğini düşünüyorum fazla ağır. Hafifletmek için ne yapılmalı ve sizce nasıl bir parfüm ?

212 Vip: Çok kalıcı ve farklı geldi bana ten ile bütünleşiyor sanki. sizce nasıl kalıcı mı ?

Gucci flora: Buram buram çiçek kokusu, her daim duştan yeni çıkmış gibi kokuyor insan çok kalıcı.

Ck euphoria: Çok karakteristik ve özel bir koku. Bana kışın daha iyi gidiyor.

Avon Today: Miss gibi çiçek kokusu ve yayılan bir koku.

Avon surrender: Herkesin yorumu farklı olsa da ben seviyorum

Avon cityrush: Merak ettiğim bir koku

peki bende merak ettiğim, kullandığım parfümleri listeliyorum.Almalı mıyım daha önce kullandıklarımı tekrar kullanmalı mıyım yorumlarınızı bekliyorum.

Dior Addict: Karlı kış gecelerinde güzel gideceğini düşünüyorum fazla ağır. Hafifletmek için ne yapılmalı ve sizce nasıl bir parfüm ?

212 Vip: Çok kalıcı ve farklı geldi bana ten ile bütünleşiyor sanki. sizce nasıl kalıcı mı ?

Gucci flora: Buram buram çiçek kokusu, her daim duştan yeni çıkmış gibi kokuyor insan çok kalıcı.

Dior addict benim de favori parfümüm. Hafif versiyonu var addict eau fraiche onu kullanabilirsiniz
vip güzel bir koku. Kalıcılığı da fena değil. Ben 212 kokularından sexyi beğeniyorum en çok ama
euphoria başarılı ve oldukça kalıcı bir koku. CK kokuları içerisinde en karakteristik koku bene
avon kokularını hiç bilmiyorum maalesef

yeni çıkanlardan este lauder sensious da beğenirsiniz koku grubunuza bakarak onun dışında, guerlain dahlia edt, guerlain my insolance, versace chyristal noir de beğenebileceğiniz kokular gibi geldi bana

Dior addict shine'i deneyebilirsin, normal addictten daha hafif ve güzel.
CK eüphorianinda blossem versiyonünü mütlaka denemelisin.

versace vanitasın kokusunuda avmde denedim çok beğendim acaba kullanan var mı kalıcılığı nasıl? vee ultraviolet, guerlain iddylleyi çok merak ediyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim ??

Merhaba gunaydinlar efendim
Ya benim derdim senelerdir ayni sole bur buram kokan kalici karakteristiksexy bir parfum ariyorum .. bana yardimci olursaniz cok sevinirim...
Kullandiklarima gecersek;
Hynotic poison nisanlim cok seviyor ama bana cok basit geliyor bu koku
Jadore acigini aldim cok begenmedim kaliciligini
Zen bir ara kullanmistim simdi yine dusunuyorum guzeldi baya
Alien gecen sevilde denedim ilk defa guzel gibiydi
La praire silver rain de denedim kullandim da nisaanlim sevmedi
Armani code arkadasimda var sikinca guzel kokuyor ama buram buram kokmuyor sonra
Hadi kizlar size guveniyorm oyle bi koku onerin ki imza kokum olsun
Aaa bide roberto cavalli var ama acigi yok gercegide pahali kaliciligida cok ii degil galiba

şöyle buram buram kokann bır parfum bend e ıstyrmmm ama yok bulamadım..

allerjımde var gun ıcınde bınkere sıkıyorum dahada kotu oluyorm bole sabah ogle sıktımmı yetecek bırsey arıyrm:(:(

hıpnotıc cok sevıyorum agır ama guzel valentınoyu begendım ama cok pahalıydı bende alamadım sımdı lady mıllıon kullnıyordum oda bıttı oda cok guzel ama kalıcı deıl:(:(

Parfüm ne kadar buram buram koksa da bir süre sonra sizin burnunuz alışır ve kokuyu almazsınız. o yüzden değişik parfümler kullanmakta fayda var. Bazen etrafı bunaltacak kadar çok sıktığı halde kendine kokmadığı için kokmadığını sanan insanlar görüyorum. Bir çok parfüm cidden kalıcıdır. Bazen desteklemek lazım. Benim önerim

Parfümü çok sıkmayın kulak arkaları bilekler 3-4 fıs
gün arasında bir kez daha yenileyin sadece kulak arkalarına
o parfümün losyonunu el kremi olarak kullanın gün içinde ellerinizi yıkadıkça yenileyin (tabi kalmadığını düşündüünüz parfümse ağır bir parfüm değilse çiçek, pudra kokulu hafif formlu parfüm ise)

bu parfümün kalıcılığını cidden arttırıyor. Bir de markaların kalıcı olan kokuları var. mesela dior addict çok kalıcıdır ama addict 2 formu hafif olduğu için o derece kalmaz. ama benim anlattığım yöntemle bugüne kadar uçup giden parfüm görmedim.
Hem yıkanmamış olursunuz kokuyla hem kimseyi rahatsız etmez hem parfümünüz daha uzun sürede biter hem de hayal kırıklığına uğramazsınız. E daha ne olsun

Parfüm ne kadar buram buram koksa da bir süre sonra sizin burnunuz alışır ve kokuyu almazsınız. o yüzden değişik parfümler kullanmakta fayda var. Bazen etrafı bunaltacak kadar çok sıktığı halde kendine kokmadığı için kokmadığını sanan insanlar görüyorum. Bir çok parfüm cidden kalıcıdır. Bazen desteklemek lazım. Benim önerim

Parfümü çok sıkmayın kulak arkaları bilekler 3-4 fıs
gün arasında bir kez daha yenileyin sadece kulak arkalarına
o parfümün losyonunu el kremi olarak kullanın gün içinde ellerinizi yıkadıkça yenileyin (tabi kalmadığını düşündüünüz parfümse ağır bir parfüm değilse çiçek, pudra kokulu hafif formlu parfüm ise)

bu parfümün kalıcılığını cidden arttırıyor. Bir de markaların kalıcı olan kokuları var. mesela dior addict çok kalıcıdır ama addict 2 formu hafif olduğu için o derece kalmaz. ama benim anlattığım yöntemle bugüne kadar uçup giden parfüm görmedim.
Hem yıkanmamış olursunuz kokuyla hem kimseyi rahatsız etmez hem parfümünüz daha uzun sürede biter hem de hayal kırıklığına uğramazsınız. E daha ne olsun

PKİ NELER ONERIRSIN daha once onermıssındr mutlaka ama ben etkılı kokular sevıyorm eskıdn hafıf severdım zevkler degısıyormus:):)

Son düzenleme:
PKİ NELER ONERIRSIN daha once onermıssındr mutlaka ama ben etkılı kokular sevıyorm eskıdn hafıf severdım zevkler degısıyormus:):)

biz buna büyümek diyoruz:34:

Guerlain'in tüm kokuları oldukça kalıcıdır. MY insolance, insolance, idyle, instant magıc benim favorilerim.
Estee lauder sensious kalıcıdır ve farklıdır. Burberry kokuları kalıcıdır. Ama kalıcı olmadığı halde çok güzel parfümler de var onları da yenilicez:55:

biz buna büyümek diyoruz:34:

Guerlain'in tüm kokuları oldukça kalıcıdır. MY insolance, insolance, idyle, instant magıc benim favorilerim.
Estee lauder sensious kalıcıdır ve farklıdır. Burberry kokuları kalıcıdır. Ama kalıcı olmadığı halde çok güzel parfümler de var onları da yenilicez:55:

tşk bırsuru parfum alıyorum hala tam kokumu bulamadım:):)neyse bulcaz ınss ...

arkadaşalar kac gundur bı parfum arayısındayım bana yardımcı olurmusunuz.
oncelıkle pudramsı ve temizlik kokan yumusak kokulardan hoslanıyorum.
sevmediklerimse burberry weekend . hıpnotıc poıson lolita lempıcka ve locoste nın yıne cok agır bı kokusu var aklıma gelmıyo suan ama.bu kokulardan nefret edıyorum mıdemı bulandırıyo .cıkolata ve şekerli tatlı kokular benı bayıyo.
zevklerim hakkkında az cok fikir sahibi olmussunuzdur umarım kızlar bana onerılerınz nelerdır:24:
son olarak guccı envy me aldım farklı bı tarzı var ama benlık degıl ıcımı ferahlatcak bı koku arıyorum ben:31:

Back