Krdi'nin parfüm dünyası

merhaba Krdi;

şu parfümlerden sırasıyla hangisini tavsiye edersin ? Orta buğday tenliyim.

Chopard wish
Givenchy Absolutely Irresistable (kırmızı şişe-namı diğer bihterin kokusu)
Paco Rabanne Ultraviolet
212 sexy (bunun çok çeşidi var hangisi güzel ?)
escada magnetism
lancome hypnose

kalıcı ve güzel olanlar hangileri?

Son düzenleme:
- miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir çiçeksi olarak ve kalıcılık olarak hafif ve sexy:) hangisini önerirsiniz kızlar :)

chanel coco kalıcı ama oldukça ağır bir parfüm dior addict de öyle ama addict eau fraiche ya da addict 2 olabilir hafif grupta. Omnia da ağır bir koku jasmin noir da. ama bu grupta benim sevdiğim dior addict ve jasmin noir hem karakteristik hem sexy

Wish eski bi parfüm onun üzerine çoook güzel kokular çıktı. Bihterin kokusu bir ara ciddi yok sattı güzel bir koku ben seviyorum. Lüks kadın kokusu:) Ultraviolet güzel benim de zaman zaman kullandığım parfümlerden. 212'nin en iyi kokusu bence 212 sexy kesinlikle. Magnetizm ve hypnose da güzel ama ben 212 sexy, irrestible, hypnose ve magnetism diye sıralarım kendim için

merhaba; banada böyle bir parfüm önerirmisin

roberto cavalli yeni kokusu
lancome la est vie
gucci by gucci

bana hangisini önerirsin iz bırakan kalıcı bi koku olsun istiyorum başka önerilerin varsada alabilirim

Canım Tous Gold nasıl bir koku ?Netten notalarına bakıldıgında bana göre cok çiceksi gelebilir ama senin yorumunu merak ettim?

krdi devamlı kafam karışıyor parfüm konusunda..victor rolf flower bomb nasıl sence çok mu bayıcı şekerli bir koku? kalıcı mıdır?
bir de versace crystal nasıl ? jean paul classicque de var tabii :/:26:
parfümlerde edp mi edt mi tavsiye edersin ?

Benim kokuları görünce dayanamadım yazayım istedim :26:
Flowerbomb mükemmel bir kokudur, herkesin üstünde duyamazsın, klişe değildir.
Şekerli, mis gibi kokuyor.
Bana pek kalıcı gelmemesine rağmen birkaç şişe kullandım severek.
Etraftan da güzel yorumlar aldım.

Versace Bright Crystal Flowerbomb' tan farklı, daha çiçeksi bir koku.
Yazın tercih ediyordum
Ama ilk şişe hala duruyor bitiremedim, fazla çiçek geldi bana

Canım Tous Gold nasıl bir koku ?Netten notalarına bakıldıgında bana göre cok çiceksi gelebilir ama senin yorumunu merak ettim?

krdinin tavsiyesiyle denemiştim
bu kokuyu
çok çok güzel bi koku
ben çok beğendiğim için eşim hediye etmişti
çok güzel ve kalıcı bir koku
en iyisi parfümeride denemen bence ben bu kokuyu anlatamıyorum bile

Ben cok cicek sevmiyorum da :)Denerim ilk fırsatta teşekkürler :)

metnini çok duymuştum şimdi daha da çok merak ettim..edt mi edp mi almak lazım ? hangisi kalıcıdır?
ben bu kokunun bayıcı olmasından korkuyorum..flowerbomb yaz kokusu mu kış kokusu mu ?

krdicim sen flowerbomb bulabiliyor musun bana fiyatını , ml' ini yazabilir misin özelden..

ben dolce gabbana the one kullanıyorum. Ama pek severek değil. Lacoste pink öneriyorummm

merhaba; banada böyle bir parfüm önerirmisin

roberto cavalli yeni kokusu
lancome la est vie
gucci by gucci

bana hangisini önerirsin iz bırakan kalıcı bi koku olsun istiyorum başka önerilerin varsada alabilirim

üçü de birbirinden farklı koku hiçbiri diğerinin alternatifi değil üçü de zevke göre tercih edilebilir koku. Mesela lancome çok fazla şeker bana göre ama şekerli kokuları sevenler bayılabilir. Roberto cavalli çok iz bırakmadı bende güzel hani bulunsun denilebilecek koku. gucci by gucci ağır koku grubu. Este sensious noir, dior addict, versace bright noir, gibi koyu kokuları sevenlerin seveceği bir koku. Edtsi daha hafif daha ekşimsi. Benim bu üçünden tercihim gucci by gucci olur

Koku yorumlarına gelince;

Tous benim uzuuun yıllar severek kullandığım enerjisi yüksek, mutluluk hissi veren nadir parfümlerimdendir. Her daim bulunur buldum mu kaçırmam sevdiğim bir koku kesinlikle.
Lolita Lempicka güzel oldukça kalıcı karakteristik bir koku. ama burberry weekend gibi fazla imitasyonu olan bu yüzden sık sık duyduğunuz için etkisini yitiren bir parfüm. Ama kalıcı mı kesinlikle, özgün ve güzel mi kesinlikle.
Viktor Rolf beni kesmedi. Ben onu kullandım edpsini ama daha sonra extreme olanı kullandım onu daha çok beğendim. Yine de adından da anlaşılacağı üzere çiçek bombası. Ben içine biraz baharat girmiş çiçek kokusunu tercih ettiğim için ille kullanayım parfüm grubunda değil benim için. ama kalıcı mı o da kesinlikle çok çok kalıcı.

Kalıcılık konusunda dior parfümleri, chanel kokuları, burberry, chopard kokuları ve guerlain cidden başarılı. yani bir çok kokularını baz alarak söylüyorum. Bu markaların da az kokan kalıcı olmayan ürünleri yok mu var tabi ama o kadar güzel koku üretiyorlar ki tazelemek pahasına alıyorsunuz yine de. Ben bir de chloe kokularını seviyorum. Kalıcılık kosununda çok başarılı olmasa da cidden farklı özgün feminen kadın kokusu üretiyor.
gucci mesela rush'ı ile üzerime yapışsın dediğiniz kokuyu üretmiş ama onu da herkes sevmeyebilir. Gucci by gucci bile rush performansı vermiyor bende. Estee'nin en kalıcı olan kokusu bende sensious ve sensious noir oldu. Onun dışındakiler deo niyetine sür çık gibi geliyor bana. Guerlain de iddyle dışında kalıcılık konusunda çok çok başarılı. Narcisso Rüdriquez de mesela koku kalitesi çok çok iyi ama kalıcılıkta benden sınıfta kalan parfüm markasıdır. Tom ford oldukça kalıcı ama o da herkesin beğeneceği kokular üretmiyor.
Hem kalıcı hem de her zevke hitap eden parfüm bulmak çok zor. çoğu çok güzel parfüm maalesef kalıcılık konusunda aynı iddiada değil. Ben kalıcı olsun konusunda direten gruptan değilim. Yeter ki gün boyu kullandığımda aşkla seveyim, mutluluk hissim ve 'iyi ki almışım' duygum hiç eksilmesin. Ben onu gün içinde tazelerim

Merhabalar,yeni üyeyim paylaşımlarınız çok güzel ve bilgilendirici parfüm benimde ilgi alanım ve bir solukta tüm yazdıklarınızı okudum:) kullandığım parfümler ;
İnsolance favorimdir kendisi
Bvlgari klasik ve jasmin noir
Flowerbomb
Magnetism
Tresor midnight rose
Armani she
Narciso Rodriguez edp
Idole
Miracle ve miracle forever
Lolita lempika L
Almayı düşündüğüm birkaç parfüm var
Lanvin Marry me
Michael kors
Addict2
Hugo boss orange
chanel chance eau fraiche
Versace vanitas
chloe eau fleurs Lavande
Bunlardan elinizde varmı yardımcı olabilirmisiniz acaba
Eşimede diamond black veya guerlain homme intense düşünüyorum

Merhaba:) Hoşgeldiniz inşallah sık sık da ziyaretçimiz olursunuz

Lanvin tedarikçide vardı sorayım chanel eau fraihce olanı da sorarım var ise bilgi veririm size

Bu kadar güzel bir ortamda bulunmayı bende isterim, ilginiz için teşekkür ederim sizden haber bekliyorum.

Özelden mesaj atamıyorum,şu anda lancome ve Bvlgari elimde olanlardan eğer chance eau fraiche gelirse almak isterim teşekkür ederim ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…