Krdi'nin parfüm dünyası

Günaydın arkadaşlar, sürekli takip ettiğim foruma üye omak ve sizlere danışmak istedim.

Benim migrenim var ve her koku genellikle ağır geliyor bana bu güne kadar kullandığım ve ağır gelmeyen tek koku Davidoff Coll Water
özellikle Dior ve Chanel parfümleri mahvediyor beni, elimde hediye edilen bir tane Hypnotic Poison var adını bile duyunca midem bulanıyor. Böyle çok fresh, baş ağrıtmayan parfüm önerebilecek var mı bana, Eternity Aqua yı deneyen var mı görünüşü mavi olunca aradığım parfüm mü acaba diye merak ettim.

çook teşekkür ederim. 212 sexy yok maalesef vip var , klasik var ama yok

merhaba hoş geldiniz

Davidoff cool water kullanan birine hypnotic cidden çok ağır ve alakasız olmuş. Eternity Aqua erkek kokusu. Ama eternity bayan ya da moment var hafif yine de davidoff gibi değildir. Benim size hafif kokulardan önereceğim

- Chole leau yeni çıktı yeşil bir parfüm ama hem formu çok hoş hem hafif hem de cidden farklı bir koku. Klasik chole'nin yumuşatılmış da yumuşatılmış hali
- Chanel Eau fraiche Klasik chanel yorumundan farklı kesinlikle yumuşak hafif fresh bir parfüm
-Dior miss cherie fresh bu da hafif fresh güzel bir koku

Çiçek ve temiz koku grubundan estee lauder pure linen, issey miyake a scent, elizabeth arden green tea lotus, versace yellow diamonds diğer önereceğim hafif ve güzel kokular.

Christian Dior Addict EDP var mı elinde acaba fiyatı konusunda da bilgilendirirsen sevinirim

Christian Dior Addict EDP var mı elinde acaba fiyatı konusunda da bilgilendirirsen sevinirim

addict yok maalesef bu geldiğinde tükenen bir parfüm. Yılda belki bir iki kez gelir ama daha geleceği rivayetken tükenen bir parfüm. Addict'in yazlık parfümü to life var şu anda. Benzemiyor tabi kokuları

çok sağolun önerileriniz için elinizde hangilerinden var acaba

özel mesajım yok maalesef de Chole leau fiyatını bana gönderebilir misiniz

Bi de miss dior cherie l'eau nasıl bir parfüm o da ferah mı chloe ye benziyor mu

Bi de miss dior cherie l'eau nasıl bir parfüm o da ferah mı chloe ye benziyor mu

o da ferah fresh bir parfüm ama benzemiyor. Chole'nin notaları daha yumuşak feminen. Cherie biraz daha ekşimsi fresh ama ikisi de güzel farklı. Ha benim tercihim elbette ki Chole leau

krd ben burberry brit aldım. çok beğendim kokusunu ama bileğime sıkıyorum denemek için. burnumun dibine sokuyorum kokuyu alayım diye.kokmuyo doğru düzgün yani böle alttan alttan hafif hafif kokuyor. çooook hafif bir vanilya kokusu kalıyor.
acaba kalıcığı bu kadar mı bunun? yoksa benim tenime mi gitmedi?ya da edt diye mi böyle?

Brit güzel ama çok iddialı kokusu değildir burberry'nin. genelde kokuları cidden kalıcıdır ama brit hakkında hiç bir fikrim yok kullanmadım da hiç isteyen de olmadı.

Kredi, bende yeni bir parfüm çıkmış. Marc Jacobs Dot parfüm hakkında bilgi verir misin? teşekkürler..

Black xs - 212benzeri bi koku dedigimde bunu önerdiler notaları çok benzemiyo çok bayılmasamda hoşuma gitti.
Euphoria - Kış kokusu deniyo diger kokulara göre daha az şekerli daha karakteristik gibi geldi? Aklımda bunda gibi
Nina Ricci Ricci - Yine black xs deki gibi bayılmadım ama hoş bi koku
Nina ricci premier jour - denemedim yorumunu bekliyorum
Ysl cinema - denemedim yorumunu bekliyorum
Cashmire - denemedim ama wish'e benziyo diye okudum
Hypnose - aslında ben begendim ama okudugum yorumlardan sonra sogudum biçok kişi midesinin bulandıgını yazmış
212sexy - koklamadım ama okudugum yorumlardan dolayı benim için güzel bi parfüm :) notalarıda hoşuma gitti birde bunu önermişlerdi kullanmam için çok hoş diye , bunu kullanmıcam ama bu tarz bi koku istiyorum.

Bu ara parfümlere takmış durumdayım bunlardan birini almaya karar verdim sende yorumlarını söylersen sevinirim :)

bendede black xs var birkaç gün önce aldım bende bayılmıyorum malesef. Hypnose alıcaksan sana tavsiyem tekin acarda 75 ml.si 99 tl ama edt haberin olsun bir yerde daha böyle set halinde uygun fiyatlı görmüştüm douglas yada boynerdi sanırım. Cartier Delices De Cartier parfümüde öneririm benim tenimde buram buram koktu girdiğim bir mağazada bile çok güzel koktuğunu söylediler ama malesef black xs'i almıştım bile.Eğer meyveli bir koku istersen Vera Wang Preppy Princess'i öneririm şişeside çok tatlı :)

Hypnosedan çok sogudum internetteki yorumlara bakınca aslında begenmiştim..Black xs de dedigin gibi imza parfüm olcak bi koku degil sanırım bi kaç kere daha deneyip karar vericem..
Cartier delices i hiç duymamıştım şimdi içerigine baktım güzel gibi duruyo en yakın zamanda denicem teşekkürler:)

Kredi, bende yeni bir parfüm çıkmış. Marc Jacobs Dot parfüm hakkında bilgi verir misin? teşekkürler..

güzel sevimli genç kız kokusu. Böyle şekerli notaları var ben beğendim ama kullanmam daha genç kızlara göre olmuş bence

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…