Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kredi parfümleri nereden temin edip satıyorsun? orijinal mi? herşeyi bulabiliyor musun?ödeme nasıl oluyor? tüm sayfaları okuyamadım kusura bakma. beni kısaca bilgilendirebilir misin acaba?
Merhaba. Ben kendime alıyordum zamanla arkadaşlarıma da alarak genişlettik grubumuzu:) Ben ithalatçıdan, kozmetik sektöründe çalışanlardan temin ediyorum. Kesinlikle orijinal zaten öyle olmasa buna dair bir yorum okurdun:) orijinal olmayan hiçbirşeyi kullanmam da kimseye vermem de içiniz rahat olsun:)
krdi cim j'adore varmı elınde ve fıyatı ne kadar acaba tatlım?
selamlarr :) bu topik benim gibi parfüm hastasına ilaç gibi geldi...ama ben orjinal parfüm alamıyordum malum öğrencilik ama şimdi yarıya varan fiyatları görünce içim kıpır kıpır oldu:)
prada-candy
britney spears-fantasy
escada-magnetism
hypnotic poison(ablam için)
armani-code
armani-she
jesica parker-lovely
jadore
bu parfümler elinde var mı?varsa fiyatlarına yazabilir misin?ona göre para biriktirmeye çalışacağım..
cevabınız için teşekkürleeeer
benim 1-2 ay içinde hypnotic poison almam lazım,bir de evidence var kafamda sizde uygun mu acaba fiyatlar
prada candy , aguilera by night , pink sugar ve the one da düşünebilirim
kendini gösteren, tatlı , vanilyalı ve çekici kokuları seviyorum
tatlım ben edp ıstıyorum ama edt nın fıyatı nedır acaba?
krdi, dün escada especiallyi dün denedim çook beğendim kokusunu:) 75 ml. edp'nin fiyatını özelden yazarsan çok sevinirim canım.
canım msj kutun doluymuş. pradayı hala deneyemedim bu aralar bir de casmir'e merak sardım. yorumun nedir?ve varsa elinde fiyatı nedir? şimdiden teşekkürler ilgin için.
merhaba elinde 30 ml lik parfüm var mı ve markaları neler varsa bi parfüme ısınmam için biraz kullanmam gerekiyor da :)