Krdi'nin parfüm dünyası

kredi parfümleri nereden temin edip satıyorsun? orijinal mi? herşeyi bulabiliyor musun?ödeme nasıl oluyor? tüm sayfaları okuyamadım kusura bakma. beni kısaca bilgilendirebilir misin acaba?

lacoste touch of pink 30ml var bende yeni hediye geldi.. ama hiç tarzım değil..

kredi parfümleri nereden temin edip satıyorsun? orijinal mi? herşeyi bulabiliyor musun?ödeme nasıl oluyor? tüm sayfaları okuyamadım kusura bakma. beni kısaca bilgilendirebilir misin acaba?

Merhaba. Ben kendime alıyordum zamanla arkadaşlarıma da alarak genişlettik grubumuzu:) Ben ithalatçıdan, kozmetik sektöründe çalışanlardan temin ediyorum. Kesinlikle orijinal zaten öyle olmasa buna dair bir yorum okurdun:) orijinal olmayan hiçbirşeyi kullanmam da kimseye vermem de içiniz rahat olsun:)

cevabınız için teşekkürleeeer
benim 1-2 ay içinde hypnotic poison almam lazım,bir de evidence var kafamda sizde uygun mu acaba fiyatlar

prada candy , aguilera by night , pink sugar ve the one da düşünebilirim

kendini gösteren, tatlı , vanilyalı ve çekici kokuları seviyorum

Son düzenleme:
krdi cim j'adore varmı elınde ve fıyatı ne kadar acaba tatlım?

selamlarr :) bu topik benim gibi parfüm hastasına ilaç gibi geldi...ama ben orjinal parfüm alamıyordum malum öğrencilik ama şimdi yarıya varan fiyatları görünce içim kıpır kıpır oldu:)
prada-candy
britney spears-fantasy
escada-magnetism
hypnotic poison(ablam için)
armani-code
armani-she
jesica parker-lovely
jadore

bu parfümler elinde var mı?varsa fiyatlarına yazabilir misin?ona göre para biriktirmeye çalışacağım..

size olanlar ile ilgili özel mesaj attım

prada candy olabilir
Burberry body olabilir
chole love pudramsı hoş şık bir koku
dior addict olabilir daha ağır düşünürseniz.

bunlardan şu anda prada candy var gözüküyor.

krdi, dün escada especiallyi dün denedim çook beğendim kokusunu:) 75 ml. edp'nin fiyatını özelden yazarsan çok sevinirim canım.

Krdi,

Elinizde Chanel Alure EDP, YSL Cinema EDP ve Burrbery Body Intense EDP var mıdır?

Varsa fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz.

Teşekkürler

canım msj kutun doluymuş. pradayı hala deneyemedim bu aralar bir de casmir'e merak sardım. yorumun nedir?ve varsa elinde fiyatı nedir? şimdiden teşekkürler ilgin için.

merhaba elinde 30 ml lik parfüm var mı ve markaları neler varsa bi parfüme ısınmam için biraz kullanmam gerekiyor da :)

canım msj kutun doluymuş. pradayı hala deneyemedim bu aralar bir de casmir'e merak sardım. yorumun nedir?ve varsa elinde fiyatı nedir? şimdiden teşekkürler ilgin için.

mesaj kutumu boşalttım
casmir güzel bir koku vanilyalı bir koku benim de sevdiğim bir koku idi ama şimdi üzerine o kadar çok koku çıktı ki çook eskide kaldı. Ama güzel ve kalıcılığı cidden iyi. Şu anda yok canım elimde

merhaba elinde 30 ml lik parfüm var mı ve markaları neler varsa bi parfüme ısınmam için biraz kullanmam gerekiyor da :)

Ben genelde tester temin ediyorum 30 ml tester olmuyor maalesef. Bazı pafümlerde jelatinli 30 ml denk geldiği oluyor ama her parfümün değil her zaman değil

Yazilanlara bayildim! Benim acilen 212 Sexy almam gerekiyor elinizde var mi acaba? Bir de fiyatini mesaj atabilir misiniz eger varsa? Umarim cabuk gorursunuz cunku onumuzdeki hafta ortalarina dogru elimde olmasi gerekiyor bu parfumun. Simdiden cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…