Krdi'nin parfüm dünyası

selam,
bu aralar 2 parfüm arasında kaldım. Her ikisinin de kalıcıkları mükemmel ama söz konusu orj parfüm olunca birini seçmek zorundayım. malum fiyatları az buz değil.
1.si jean paul gaultier classique. bunda edt mi edp mi tavsiye edersin?
2.si escada magnetism.
açık tenliyim bu arada ve sıktığım parfümün kokusunu kesinlikle ben de almalıyım, yoksa kendimi parfüm sıkmış gibi hisstedemiyorum

seçimlerin güzel ama her ikisi de bence yaz kokusu değil bunları istediğine emin misin? Kalıcılıkta iyi ama yazlık olacak birşeyler önereyim istersen
bu arada ben temin edebiliyorum piyasa fiyatından daha uyguna

seçimlerin güzel ama her ikisi de bence yaz kokusu değil bunları istediğine emin misin? Kalıcılıkta iyi ama yazlık olacak birşeyler önereyim istersen
bu arada ben temin edebiliyorum piyasa fiyatından daha uyguna

bu 2 kokuyu da çok beğendim. bana çok ağır da gelmedi. tenimde fresh kokular fazla kalıcı olmuyor, o yüzden bu 2 kokudan birini almak istiyorum. özelden fiyatlarını gönderir misiniz?
ayrıca yaz kokuları önerinizi de alabilirim tabii ki, neden olmasın:26:

jean paul için mesaj attım.
Este lauder sensious da güzel bir koku kalıcılığı ve koku kalitesi olarak fresh de değil yazın baymayan da bir koku. Moschino cheap and chic olabilir yine fresh olmayan kalıcı ve temiz bir yaz kokusu, versace vanitas yine benim beğendiğim bir koku Alexandre MC Queen de yaz için çiçeksi hoş bir koku

sevgili krocan elinde tommy hilfiger est.1985 yazandan var mı?
30-50 ve 100 fiyatı alabilir miyim?

sevgili krocan elinde tommy hilfiger est.1985 yazandan var mı?
30-50 ve 100 fiyatı alabilir miyim?

valle elimde o yıllardan hiç parfüm yok :26:
şaka şaka ama hiç kimse sormadı ondan sebep hiç getirmedim hiç aramadım bi ara bakim

Parfüm uzman ve sevdalıları merhaba,
ben de eski bir parfüm sevdalısıyım.ortaokul yıllarımda bile annemler orjinal parüm setleri alırdı ne zamanki parayı kendim kazanmaya başaladım ve maddi yönden zora girdim o zaman zırtpırt parfüm almayı bıraktım:)
şimdi temmuzda düğünüm var.çok hafif olmayan ama çok da baymayan yaz akşamlarına yakışır bir parfüm arayışı içerisindeyim.
Kafamda bir kaç tane belirledim ama önerilerinize ve alternatiflere açığım.Kumralım ve açık buğday tenliyim.
1-Marc Jacobs Lola (hiç koklamadım gidip koklayacağım nasıldır bilmiyorum herkes hep güzel demiş)
2- Jill Sander Sun (bu kokuyu biliyorum güneş yağı gibi kokuyor ilk denediğimde güzel kokmamıştı ama bi arkadaşım kullanıyor onda çok güzel duruyor:s)
3- Tous Gold ( tous touch ı kullandım bunu hiç bilmiyorum burada herkes çok beğenmiş bunu da gidip deneyeceğim)
4- Emporio Armani Elle(lisedeyken kullanıyordum ne çok ağır ne çok hafif)
5- Emporio Armani Diamonds (kokladım ama kalıcılığı hakknda bir fikrim yok)
5- Chanel Allure(burada herkes beğenmiş nasıldır bilmiyorum)

başka önerebileceğiniz varsa arkadaşlar onları da dikkate alabilirim.sizce hem düğünde hem sonrasında yaz akşamlarında kullanabileceğim en uygunu hangisidir?yardımlarınızı bekliyoruummm...

Şimdi biz burada birçok parfüm öneriyoruz ama mevzu düğün ve gelin olmaksa daha özelleştirmek lazım konuyu. jill sander güzel ama güneş yağı kokusu çok özel değil düğün için. Tous gold güzel ama yine günlük kullanım için düğün kokusu değil bence. Armani diamonds güzel ama mükemmel değil düğün için. Allure güzel bu yılın trendi naif kadın kokusu olduğuna göre düşünülebilir. Lola da çiçeksi hoş bir koku ben kalıcılığını başarılı bulmuyorum çok.

Bunların içinden düğün için allure ama edt olabilir. Daha hafif olsun dersen lola olabilir. onun dışında Dior addict'in hafif yazlık ama kalıcılıkta oldukça başarılı yeni kokusu var to life o olabilir, addict 2 olabilir, estee lauder sensious ya da nude olabilir, chole edp olabilir, versace vanitas olabilir, tresor in love olabilir yeni bir koku olarak.
Sen zaten bi çok kokuya bakacağım derken daha çok kafanı karıştırdım di mi ama olsun bunlara da bak

çok teşekkürler:)
ilk fırsatta gidip önerdiğin parfümleri deneyceğim.açıkçası çok merak ediyorum işte olmasam çoktan gidip denemiştim şimdi:))
chloe görümcem kullanıyor ben de çok beğeniyorum ama farklı olsun istiyorum o yüzden diğerlerini mutlaka değerlendiriyor olacağım.
bu saydıklarınızdan sizin elinizde olan varsa fiyat bilgisi verebilir misiniz?

bende sensious, sensious nude, chole edp, versace vanitas, burberry body var lola da bulabiliyorum. Ama acele edersen. beğendiğinin fiyatlarını yazarım özelden

merhaba krd. ben de şu ana kadar chanel allure,gucci flora,omnia green jade, burbery london ve tresor in love kullandım. omnia green jade ve burbery london hiç beğenmedim. tresor in love da en sevdiğimdi. şimdi bunlara paralel olarak hangi parfümleri önerirsin. aqua di gio almak istiyorum ama edt mi edp almam gerekiyor bilemedim. koku içerikleri farklı öyle mi oluyor acaba?

Siz anladığım kadarı ile naif kokuları seviyorsunuz böyle çiçeksi hafif tatlıya dönük notalar. Gio güzel ama tatmin etmez bence sizi. Benim önerilerim burberry body, versace vanitas, sensious nude, klasik sensious bu çizgide beğenebileceğiniz kokular.
gucci flora da güzeldir çiçeksi beauty olabilir yine çiçek grubu ck beauty ama hafiftir. Chole edp yine bu grupta alternatif olabilir. Ben de tresor in love seven biri olarak yakın çizgide olduğumuzu düşünüp bunları öneriyorum. Zaten dikkat edin hangilerini sevdiysem ısrar ediyorum

Siz anladığım kadarı ile naif kokuları seviyorsunuz böyle çiçeksi hafif tatlıya dönük notalar. Gio güzel ama tatmin etmez bence sizi. Benim önerilerim burberry body, versace vanitas, sensious nude, klasik sensious bu çizgide beğenebileceğiniz kokular.
gucci flora da güzeldir çiçeksi beauty olabilir yine çiçek grubu ck beauty ama hafiftir. Chole edp yine bu grupta alternatif olabilir. Ben de tresor in love seven biri olarak yakın çizgide olduğumuzu düşünüp bunları öneriyorum. Zaten dikkat edin hangilerini sevdiysem ısrar ediyorum

teşekkür ederim.yaz için gio yu düşünmüştüm. koklamadan almayayım o zaman.
sensious nude, klasik sensious bunlar hangi marka acaba?
gvenchy very irresistible ı da beğendim ama yaz için bişey arıyorum

Kuredi bacım, yakında içecen o parfümleri he. Bilmediğin halt yok.2 kere 2 kaç eder diye sorsam bilmezsin ama maşallah o parfüm şöyle, bu parfüm beyle, döktürüyon.

teşekkür ederim.yaz için gio yu düşünmüştüm. koklamadan almayayım o zaman.
sensious nude, klasik sensious bunlar hangi marka acaba?
gvenchy very irresistible ı da beğendim ama yaz için bişey arıyorum

Estee lauder'ın son parfümleri sensious daha eski 1-2 yıllık nude daha yeni

Kuredi bacım, yakında içecen o parfümleri he. Bilmediğin halt yok.2 kere 2 kaç eder diye sorsam bilmezsin ama maşallah o parfüm şöyle, bu parfüm beyle, döktürüyon.

e o benim uzmanlığım ekmek kaç para o da senin uzmanlığın

bende sensious, sensious nude, chole edp, versace vanitas, burberry body var lola da bulabiliyorum. Ama acele edersen. beğendiğinin fiyatlarını yazarım özelden

bilgilerden arkadaşlar da faydalansın diye buradan yazıyorum:)
bu akşam sevil e gittim ve söylediğiniz parfümlerin bir kısmını dnedim:)
vanitas çok çiçksi geldi bana.addict 2 yoktu addict to life ı denedim koku çok güzel ama benim tnimd kalmadı maalesef.
sizin öneriniz haricinde satışçı arkadaş br de shiseido zen i önerdi.şuan bir kolumda zen bir kolumda sensious var. ikisi arasında kaldım sanırımsensious ilk sıktıktan 20 dk onra falan ekşi gibi kokmaya başladı kolumda ama şuan güzelleşti zen ise ilk sıktığım andan itibren aynı ve çok güzel kokuyor.temizlik hissi veriyor insana...ne şekerli ne çiçeksi ikisinin rasında ve çok dengeli olarak tanımlayabilirim.sensious biraz kurabye gibi kokaya başladı ama güzel yani akımı karıştırıyor karar veremiyorum:s

siz hangisini önerirsiniz?satışçı zenin de kalıcı olduğunu söyledi ama sanki uçup gidicekmiş hissi veriyor bana:)sensous daha oturaklı duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…