Krdi'nin parfüm dünyası

Canım burdan sorsan öyle memnun olurum ki ben çok az girebiliyorum nete ancak kendi sayfama bakabiliyorum burdan yazsan öyle sevinirim ki sorunu

krdi lanvin parfümleri hakkında bi ibligin var mı acaba özellikle rumeur ve rumeur rose haklında.

Merhabalar,

Sizin konunuzu işgal etmek istemem ama cevap verdiğiniz arkadaşın isteğine sanki Issey Miyake Classic uyuyor gibime geldi. Tertemiz ve gül-yasemin-portakal çiçeğini anımsatıyor.

krdi lanvin parfümleri hakkında bi ibligin var mı acaba özellikle rumeur ve rumeur rose haklında.

Yok maalesef ama sizin sorduğunuz parfümün tutulduğunu zaman zaman da kampanyalarda uyguna geldiğini biliyorum hiç merak etmedim şimdiye kadar

Merhabalar,

Sizin konunuzu işgal etmek istemem ama cevap verdiğiniz arkadaşın isteğine sanki Issey Miyake Classic uyuyor gibime geldi. Tertemiz ve gül-yasemin-portakal çiçeğini anımsatıyor.

İşgal etmek ne demek her zaman yazın lütfen. Birbirimize fikir vererek koku hafızamızı geliştiriyoruz işte

bu koku ne ki adı ne :44:

ben tarif edemiyorum çok mükemmel EDT olmasına rağmen çok kalıcı benimki bitmişti kapağını açıyom azıcık kapağında kalan koku ellerimi defalarca yıkamama rağmen iki gün rahat kalıyo ben tarif edemiyorum bazı sitelerde yazılanlar çok güzel tarif ediyor alıntı yaparak aşağı yazıyorum

yves rocher Ode à l'Amour sekerli bir meyve-amber, Vanilya,karabiber,erik,misk,elma

Ode à l’amour : Sizi çepeçevre sarmalayacak tutkulu bir aşk iksiri. Bir aşk şiiri gibi…Bu parfüm, meyveli amber kokularıyla size aşkın kıpırtısını, gizemli ve değişken etkilerini sunuyor…

zarif ve şehvetli, kalp şeklinde şişe

Canım burdan sorsan öyle memnun olurum ki ben çok az girebiliyorum nete ancak kendi sayfama bakabiliyorum burdan yazsan öyle sevinirim ki sorunu

Peki Krdi ciğim hemen yazıyorum Yazlık bişe aramıyorum. O yüzden bayıp mide bulandırmadığı sürece ağır olması okay benim için. Çünkü kokusu arkamdan gelen yayılan kalıcı bişe istiyorum. Böyle ilk ve en belirgin özelliği sexy olsun ama ucuz değil herkeste olan karaktersiz bi parfüm değil. Çekici ve feminen olsun. Sabun ya da şurup gibi kokan yada şekerli şeyleri sevmiyorum. By Night var şuan Christina Aguilera dan beğenerek almıştım ama o da viks gibi kokuyormuş kaldıkça onu farkettik, hoş kalmıyo uçup gidiyo koku o ayrı. Avon dan örnek vereyim Outspoken Fergie beğendim ama o da hiiçççç kalıcı değil zaten avon bu konuda çok başarısız. Bi keresinde de Far away paradise diye bi parfüm çıkarmıştı avon öylesine sıktım şampuan gibi kokmasına rağmen muhteşem tepkiler almıştım. Neyse böyle işte yardımcı olabilirmisin Krdi ciğim bekliyorum.

Canım yves rocher parfümleri sadece kendi mağazalarında bulunur oraya sorsan üretilmiyor mu artık acaba?

yazlık baymayan sexy ve farklı bir koku olarak şu an benim kullandığım estee lauder sensious, versace vanitas aklıma geliyor. Senin söylediğin parfümler alt notaları çok iyi çalışılmış parfümler değil. Senisous farklı güzel karakteristik bir koku şiddetle tavsiye ederim.

merhaba krdcim beni hatırladın mı bilmem
geçen sene baya yazışmıştık,düğün için parfüm arıyordum,
ara arada gelip yazdım
yine bir selam vereyim dedim
2 aylık bir bebeğim var
artık hafif kokular tercih ediyorum:)

tatlım teşekkür ederim ama yazlık değil kışlık koku arıyorum şimdiden. yazlık hafif olan herşey gider hatta bu sıcakta hiçbişe sürmemek daha makbuldur kışlık olarak sormuştum onu:26:

Canım yves rocher parfümleri sadece kendi mağazalarında bulunur oraya sorsan üretilmiyor mu artık acaba?

sordum ama bilmiyorlar bu parfüm bana 2004 2005 yıllarında yanlış hatırlamıyorsam fransadan hediye gelmişti küçücük bişi ama senelerce kullandım yabancı sitelerde var

ben beyaz tenli 23 yaşında eylül ayında evlencek bi hatunum
kullandıklarım calvin clein europe coco mademosielle buberry avonda böğürtlenli olan ismini unuttuğum koku
daha çok var ama ilk 2si favorim fakat düğünüm için hem çok kalıcı hemde herkesin beni öptüğünde kokudan bayılmak yerine bidaha koklamak isticeği parfüm arıyorum
tatlı kokular önceliğim ama fresh olmasını istiyorum lütfen öneriler yagdır

merhaba krdi... birkaç şey sormak istiyorum sana..aklımda olan bazı parfümler var bunlar hakkında yorumlarını ve elinde varsa fiyatlarını öğrenmek istiyorum. Chloe chloe, Versace Bright Crystal, Estée Lauder Sensuous, Marc Jacobs Lola, Gucci Rush, ve Light Blue. çok ağır olamayan karakterli ve tabi çekici bir kokum olsun istiyorum öyle buram buram herkes gibi kokmak istemiyorum bilmem anlatabildimmi?bana bu konuda fikir verirsen çok sevinirim gerçekten...bu arada yaşım 31 ve tenim buğday..bunların önemli olması gerektiğini düşünüyorum doğrumu bilmiyorum ama...şimdiden teşekkürler.

Hatırladım tabi hatırlamaz mıyım
O kadar zaman oldu mu :44:
arada gel tabi. Bebek olunca mecburen koku hafifliyor di mi önerin olursa öneri istersen hep beklerim

Ck euporia ve matmazel yaz için cidden ağır kokular. Ben kalıcı ve güzel koku olarak yazın Dior addict 2, Chanel Chance eau fraiche öneririm. versace vanitas şiddetle öneririm. Sıcak, çiçeksi feminen hafif pudramsı fresh hoş bir koku. Yenilerim kokuyu yeter ki güzel olsun dersen chloe leau çıktı yeni yeşil muhteşem bir koku onu öneririm. özel yeni bir koku. Yine tatlı hoş koku olarak aklıma tresor in love geliyor tatlı ama fresh değil. O da hoş bir koku. Bunlara bir bak bakalım sonra yine konuşalım.

canım sorduğun parfümler bulabildiğim parfümler. Chole love, chole love intense, chole edp, chole leau mesela hemen bulabileceğim parfümler, sensious da buluyorum. Lola var mı araştırmam lazım. gucci rush vardı sanırım ama çook ağır mevsimi değil onu düşünme bence. Light blue da var. sana mail adresimi vereceğim ordan yazabilirsin bana

canım sorduğun parfümler bulabildiğim parfümler. Chole love, chole love intense, chole edp, chole leau mesela hemen bulabileceğim parfümler, sensious da buluyorum. Lola var mı araştırmam lazım. gucci rush vardı sanırım ama çook ağır mevsimi değil onu düşünme bence. Light blue da var. sana mail adresimi vereceğim ordan yazabilirsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…