- 12 Temmuz 2006
- 1.155
- 19
- 683
- 48
bilgilerden arkadaşlar da faydalansın diye buradan yazıyorum:)
bu akşam sevil e gittim ve söylediğiniz parfümlerin bir kısmını dnedim:)
vanitas çok çiçksi geldi bana.addict 2 yoktu addict to life ı denedim koku çok güzel ama benim tnimd kalmadı maalesef.
sizin öneriniz haricinde satışçı arkadaş br de shiseido zen i önerdi.şuan bir kolumda zen bir kolumda sensious var. ikisi arasında kaldım sanırımsensious ilk sıktıktan 20 dk onra falan ekşi gibi kokmaya başladı kolumda ama şuan güzelleşti zen ise ilk sıktığım andan itibren aynı ve çok güzel kokuyor.temizlik hissi veriyor insana...ne şekerli ne çiçeksi ikisinin rasında ve çok dengeli olarak tanımlayabilirim.sensious biraz kurabye gibi kokaya başladı ama güzel yani akımı karıştırıyor karar veremiyorum:s
siz hangisini önerirsiniz?satışçı zenin de kalıcı olduğunu söyledi ama sanki uçup gidicekmiş hissi veriyor bana:)sensous daha oturaklı duruyor...
Addict to life kalıcıdır ama diğer koku notaları baskın olduğu için muhtelemen ondan öyle hissetmişsinizdir. Vanitas sevimlidir:) Addict 2 de çiçeksidir. Zen güzeldir evet kalıcılıdır da. Ama bana biraz hafif kalıyor. yani DG light blue, Moschino Hippy fizz gibi bir parfüm hissi veriyor. Ben sensious kullandığım için objektif olamayacağım. Benim iki yıldır favorim döne döne kullanıyorum hatta kışın sensious noir de ekliyorum buna. Sensious kurabiye gibi kokmuyor aslında daha kadınsı bir tarzı var zen'e göre.