merhaba tekrar ben.evimde internetim sorunlu oldugu icin cok sık giremiyorum.
daha öncede yazmıştım acık tenliyim ve cildim çok kuru en agığ parfüm bile pek durmuyor tenimde.
22 yaşındayım herkes gibi bende gectigim yerde iz bırakacagım bi parfüm istiyorum.ama türkiye de imkanlar cok kısıtlı bu konua dogru düzgün hic bir kozmetik küçük tester vermiyor.onu gectim bir parüfm denemek istediginde beleşçi gözüyle bakıyorlar sana.oysa parfüm denenmeden alınacak birşey degil.ama artık riske atıcam kendimi.
lolita lempicka kullandıgımı söylemiştim vücut kremiyle beraber.ama yok ya burnum alıştı ya da bende kalıcı olmadı.kullanıyorum ama sırf para verip aldıgım için.
şu aralar kırmızı şişeli givenchy aig edp parfümünü merak ediyorum daha koklamak kısmet olmadı.givenchy markasına bi sempatim var audrey hayranı oldugum için.malum givenchy ilhamını audreyden alırdı.audreyde buunun karşılıgında givenchy'i dünyaya tanıttı. neyse işte kalıcılıgı hakkıknda kokusu hakkında pek bi bilgim yok.givenchy parfümleri hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.
bir de elinizde 30ml lik parfümler mevcut mu?hem cabuk sıkıldıgım için hem de fiyat olarak biraz daha uygun oldugu için 30 ml tercih ediyorum.malum öğrencilik
eger mevcutsa özel mesaj olarak marka ve fiyat aralıgını yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler.
givenchy parfümleri kalıcılık olarak iyidir. Harika ötesi değil ama kesinlikle koku kalitesi ve kalıcılığı olarak orta üst düzeyde bir parfüm ben seviyorum ve kullanıyorum bir çok parfümünü. Kırmızı şişeli olan bihter parfümü diye ün salan di mi ferah hoş çiçeksi bir koku ben iki yaz önce kullanmıştım. 30 ml parfüm çok gelmiyor maalesefBazen çok nadir 50 ml ama zaten fiyat olarak 100 ml neredeyse 50 ml fiyatı civarında olduğundan bence hem avantajlı hem de tercih edilebilir. Özellikle sorduğun bir parfüm var ise fiyat araştırabilirim.
krd merhaba cnm, senden kullandıysan eğerya da biliyorsan Guerlain SAMSARA hakkında tavsiye almak isterim:) yaz kokusu olmadığını biliyorum aslında ama serin havalarda kullanılır sanırım
Benim açık parfümler ile ilgili hiçbir fikrim yok maalesef o yüzden yorum yapmamam daha doğru olur pamuksekerim
Kalıcı yazlık parfümler içinde baharat yoğun olmamalı ki terle birleşince kötü kokmasın, biraz fresh notaları olmalı biraz da çiçeksi bu karışımda este sensious, este sensious nude, givency absoultly le secret, chanel tendre, armani gio daha fresh olarak olabilir.
Samsara ben de seviyorum ama kesinlikle bu havaların kokusu değil kışın ve üşüdüğümüz mevsim kokuları:) Yoksa çok ağır durur. şu aralar deneyenler de parfüme yazık etmiş olur bence
Slm krdiii
bendesenden escada magnetism hakkında bilgi alicam yaz için uygun olurr mu ne dersin?
merhaba forumda yeniyim ilk sorumu buraya yazıyorum kızlar :)) ben geçen gün internetten elizabeth arden 5th avenue aldım yarın elimde olucak ama meraktan çatlıyorum...kokusunu hiç koklamadım bilmiyorum ama fiyatı çok uygundu ve ne biliyim içim ısındı umarım güzeldir ve param boşuna gitmez...sizden yorum bekliyorum nasıl bi parfüm kokusunu sizler beğendiniz mi?? yorum yapabilir misiniz :)
ben zaten kış kokusu olduğunda seninle hem fikirim sadece notaları hakkında vs, yorum rica etmiştim, teşekkürler cevabın için
Naomi Cambell Cat Deluxe At Night EDT hakkında düşüncelerini alabilir miyim kalıcılıkta nasıl kirdicim
anladım canım peki joop jette nasıl sence kalıcılıkta başarılı mı
Tresor midnight rose var mı canım sende her bittgnde 200 lira vermekten sıkıldım parfüme harcadgıım paraalar ahhhh ahh. :) ama tresore deger millet gelp ismini alıo sokakta durduruolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?