Krdi'nin parfüm dünyası

givenchy parfümleri kalıcılık olarak iyidir. Harika ötesi değil ama kesinlikle koku kalitesi ve kalıcılığı olarak orta üst düzeyde bir parfüm ben seviyorum ve kullanıyorum bir çok parfümünü. Kırmızı şişeli olan bihter parfümü diye ün salan di mi ferah hoş çiçeksi bir koku ben iki yaz önce kullanmıştım. 30 ml parfüm çok gelmiyor maalesef Bazen çok nadir 50 ml ama zaten fiyat olarak 100 ml neredeyse 50 ml fiyatı civarında olduğundan bence hem avantajlı hem de tercih edilebilir. Özellikle sorduğun bir parfüm var ise fiyat araştırabilirim.

Cevabin için öncelikle teşekkür ederim.o zaman givenchy aig o biter parfümü işte onu bir de cacharel secret varsa fiyat aralıklarini öğrenmek isterim.

krd merhaba cnm, senden kullandıysan eğerya da biliyorsan Guerlain SAMSARA hakkında tavsiye almak isterim:) yaz kokusu olmadığını biliyorum aslında ama serin havalarda kullanılır sanırım

krd merhaba cnm, senden kullandıysan eğerya da biliyorsan Guerlain SAMSARA hakkında tavsiye almak isterim:) yaz kokusu olmadığını biliyorum aslında ama serin havalarda kullanılır sanırım

Samsara ben de seviyorum ama kesinlikle bu havaların kokusu değil kışın ve üşüdüğümüz mevsim kokuları:) Yoksa çok ağır durur. şu aralar deneyenler de parfüme yazık etmiş olur bence

Dp ve Bargello'dan parfüm tavsiye edebilir misiniz?
Ağır olmucak ama kalıcı olucak.
Şekersli ve baharatlı kokulardan hoşlanmıyorum.
Oryantel, çiçeksi ve meyveli kokular daha çok hoşuma gidiyor fakat buram buram çiçek, meyve kokmucak.
Fresh bir koku olmalı, ferahlık vermeli.
Ama dikkatte çekmeli.
Ben yürüdükçe parfümün kokusu havaya yayılmalı.
Öyle birşeyler arıyorum.
Normal markalardanda tavsiye edebilirsiniz gidip Dp'den ve Bargellodan bakıcam.
2.3 parfüm birden almayı planlıyorum, tek koku kullanmayı pek sevmiyorum.
Çok şey istedim ama mazur görün.

Son düzenleme:
Benim açık parfümler ile ilgili hiçbir fikrim yok maalesef o yüzden yorum yapmamam daha doğru olur pamuksekerim
Kalıcı yazlık parfümler içinde baharat yoğun olmamalı ki terle birleşince kötü kokmasın, biraz fresh notaları olmalı biraz da çiçeksi bu karışımda este sensious, este sensious nude, givency absoultly le secret, chanel tendre, armani gio daha fresh olarak olabilir.

Teşekkür ederim.
Zaten önerdiğiniz parfümlerin çoğu Dp de yada Bargello da vardır.
Gidip en kısa zamanda bakıcam.

Son düzenleme:
Slm krdiii
bendesenden escada magnetism hakkında bilgi alicam yaz için uygun olurr mu ne dersin?

merhaba forumda yeniyim ilk sorumu buraya yazıyorum kızlar :)) ben geçen gün internetten elizabeth arden 5th avenue aldım yarın elimde olucak ama meraktan çatlıyorum...kokusunu hiç koklamadım bilmiyorum ama fiyatı çok uygundu ve ne biliyim içim ısındı umarım güzeldir ve param boşuna gitmez...sizden yorum bekliyorum nasıl bi parfüm kokusunu sizler beğendiniz mi?? yorum yapabilir misiniz :)

Samsara ben de seviyorum ama kesinlikle bu havaların kokusu değil kışın ve üşüdüğümüz mevsim kokuları:) Yoksa çok ağır durur. şu aralar deneyenler de parfüme yazık etmiş olur bence

ben zaten kış kokusu olduğunda seninle hem fikirim sadece notaları hakkında vs, yorum rica etmiştim, teşekkürler cevabın için

Naomi Cambell Cat Deluxe At Night EDT hakkında düşüncelerini alabilir miyim kalıcılıkta nasıl kirdicim

Slm krdiii
bendesenden escada magnetism hakkında bilgi alicam yaz için uygun olurr mu ne dersin?

Magnetism güzel bir parfüm ama keskin notaları var bu havalara belki olur ama yazın kesinlikle kullanılacak parfüm değil bence

Arden'in en çok beğendiğim kokularındandır. Klasiktir. Yıllarca sadece onu kullanan bir dünya insan var. Vazgeçmeyen, istikrarlı... Ben de beğeniyorum ama kullanmadım hiç. Tendeki duruşunu çok bilmiyorum arada bileğime sıkıp baktığım koku oldu hep. Güle güle kullan

ben zaten kış kokusu olduğunda seninle hem fikirim sadece notaları hakkında vs, yorum rica etmiştim, teşekkürler cevabın için

Samsara sevilmez mi ya hu o da klasik bence. Ama birkaç sezon ötede kaldı benim için. Güzel ama parfümde artık o kadar yeni yorumlar var ki ille onu alayım demiyorum samsara için ama olsa da fena olmaz parfüm grubunda kaldı. Mesela o ağırlıkta kışın yerine sensious noir gider, jasmin noir, versace noir bunlar hemen aklıma geldi ama samsara'nın benim için önüne geçen kokular.

Naomi Cambell Cat Deluxe At Night EDT hakkında düşüncelerini alabilir miyim kalıcılıkta nasıl kirdicim

naomi'nin o parfümünü bilmiyorum. Ama sanatçı parfümleri bana bir alt koku grubu olarak geliyor. İçlerinde benim damak tadıma uymayan birşey var hemen hepsinde hissediyorum bunu britney'de de, Christina Aguilera'da da, Hillary Duff'da da, Simpson'da da yani tüm sanatçı parfümlerinde o kokuyu hissediyorum. Dior, chanel, bvlgari, chacharel, burberry ya da aklına gelecek diğer parfümlerde olmayan...
Neden bilmiyorum :44:

anladım canım peki joop jette nasıl sence kalıcılıkta başarılı mı

Tresor midnight rose var mı canım sende her bittgnde 200 lira vermekten sıkıldım parfüme harcadgıım paraalar ahhhh ahh. :) ama tresore deger millet gelp ismini alıo sokakta durduruolar

Tresor midnight rose var mı canım sende her bittgnde 200 lira vermekten sıkıldım parfüme harcadgıım paraalar ahhhh ahh. :) ama tresore deger millet gelp ismini alıo sokakta durduruolar

bakıp haber vereceğim canım

merhaba krdi merhaba parfümseverler
bu aralar emporio armani diamonds elle edp kullanıyorum
sanırım hamilelikten hafif kokuları tercih ediyorum
birde chole edp hediye geldi daha kokusuna bakamadım
bu koku nasıl acaba?kalıcılık konusunda nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…