• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

merhaba krdi merhaba parfümseverler
bu aralar emporio armani diamonds elle edp kullanıyorum
sanırım hamilelikten hafif kokuları tercih ediyorum
birde chole edp hediye geldi daha kokusuna bakamadım
bu koku nasıl acaba?kalıcılık konusunda nasıl:52:

chole edp çok iyidir ben seviyorum. Chole parfümleri kalıcılık kokusunda çok başarılı değil ama koku kalitesi o kadar güzel insanı o kadar mest ediyor ki çok çok kalıcı olmasa da olsun ben bu parfümü alacağım diyorsunuz. Güle güle kullan.
Armani diamonds intense bana geliyor ihtiyacın var ise haberleşelim:34:

Arden'in en çok beğendiğim kokularındandır. Klasiktir. Yıllarca sadece onu kullanan bir dünya insan var. Vazgeçmeyen, istikrarlı... Ben de beğeniyorum ama kullanmadım hiç. Tendeki duruşunu çok bilmiyorum arada bileğime sıkıp baktığım koku oldu hep. Güle güle kullan

parfümüm geldi kullanıyorum bi kaç gündür...kokusu dediğiniz gibi süper... arkadaşlarım falan da çok beğendi...ama hiç kalıcı değil :(( açık parfümler bile daha fazla kalıcı olurdu bende...ama gerçekten hemen uçup gidiyo elizabeth arden 5th avenue... 125 ml almıştım çantada da taşıncak gibi değil çok ağır oluyo cam şişesiyle...napcam bilmiyorum :))

merhaba kızlar merhaba krdi. bu aralar 212 vip kullanıyorum ama değişiklik de fena olmaz hani..eski mesajlara şöyle bi göz attım estee sensuous nude önermişsin.henüz bakmaya fırsatım olmadı merak ediyorum sensuous kullanmıştım aslında sarı şişede olan ama çok farkedilmiyo gibi geldi bana ya da benim tenime pek uymadı....ben yürüdüğüm zaman iz bırakan geçtiğim yerlerde hissedilecek kalıcı bi koku arıyorum.yaz da geldi çok baymasa da ii olur:))) sen bana bi kaç parfüm önerirsen çok çok memnun olucammm:))

merhaba krdi.. la prairie midnight rain veee la prairie silver rain kokuları nasıl ??? kalıcı mı, çok ağır mı ve yaza uyar mı??

merhaba kızlar merhaba krdi. bu aralar 212 vip kullanıyorum ama değişiklik de fena olmaz hani..eski mesajlara şöyle bi göz attım estee sensuous nude önermişsin.henüz bakmaya fırsatım olmadı merak ediyorum sensuous kullanmıştım aslında sarı şişede olan ama çok farkedilmiyo gibi geldi bana ya da benim tenime pek uymadı....ben yürüdüğüm zaman iz bırakan geçtiğim yerlerde hissedilecek kalıcı bi koku arıyorum.yaz da geldi çok baymasa da ii olur:))) sen bana bi kaç parfüm önerirsen çok çok memnun olucammm:))

Yazın bence parfümü yenilemek lazım. Çünkü hafif formlu kokular çok çok kalıcı olmuyorlar nedense. Gün ortasında yenilerim dersen (benim gibi) bi çok koku cidden seni takip eder. Givenchy parfümlerini seversen le secret öneririm cidden hoş farklı ve kalıcı bir koku yaza da uygun. gucci envy me olabilir o da yazlık hoş bir koku, gucci flora, euphoria bloosom, dkny fresh bloosom benim yazın sevdiğim kokular arasında. Marc jacobs lola da güzel bir kokudur ama bu kokuların bir çoğu gün içinde yenilemeyi istiyor maalesef:31:

merhaba krdi.. la prairie midnight rain veee la prairie silver rain kokuları nasıl ??? kalıcı mı, çok ağır mı ve yaza uyar mı??

La prairie kokuları ağırdır. Silver rain güzel bir koku kalıcılığı çok öyle büyük bir fark atmıyor diğer kalıcı parfümlere göre. Hani 50 mlsi bir çok 100 ml parfümün fiyatına denk olduğu için cidden çok mu farklı değil. Kaliteli mi kaliteli, güzel mi güzel ama ille olmalı mı bilemiyorum mesela narcisso rodriquez essence daha olabilir bir koku bana daha yakın bir koku ama yine de sen dene ikisini de teninde

kızlar yardım edin :16: narciso rodriguez pembe mi siyah şişemi daha kalıcı ???

Nacisso rodriquez parfümleri güzeldir. Ben pembeyi de siyahı da kullandım. Bir süre sonra burnunuz alıştığı için kalıcı gelmiyor ama her ikisini kullanırken de ben hissetmediğim halde parfümümü soranlar oldu demek ki ikisi de kalıcı:34:

La prairie kokuları ağırdır. Silver rain güzel bir koku kalıcılığı çok öyle büyük bir fark atmıyor diğer kalıcı parfümlere göre. Hani 50 mlsi bir çok 100 ml parfümün fiyatına denk olduğu için cidden çok mu farklı değil. Kaliteli mi kaliteli, güzel mi güzel ama ille olmalı mı bilemiyorum mesela narcisso rodriquez essence daha olabilir bir koku bana daha yakın bir koku ama yine de sen dene ikisini de teninde

çok teşekürler canım bakıcam söylediğin parfüme..

bende bugday tenlıyım yaz ıcın kalıcııı guzl bır koku arıyorumm ama bulamadım bole hanı adı ne dıye sorsunlar o derece guzl ve kalıcı agır olmayan varmı onerısı olan kızlarr

bırde valentınoyu begendım ama kalıcıgı nasıl bılen varmııı kullanan cok denk gelmedımm

Son düzenleme:
bende bugday tenlıyım yaz ıcın kalıcııı guzl bır koku arıyorumm ama bulamadım bole hanı adı ne dıye sorsunlar o derece guzl ve kalıcı agır olmayan varmı onerısı olan kızlarr

bırde valentınoyu begendım ama kalıcıgı nasıl bılen varmııı kullanan cok denk gelmedımm

valentino kalıcılığı oldukça başarılı bir parfüm. Bende deosu var düşünürsen denemiş de olursun çünkü deosu bile oldukça kalıcı

valentino kalıcılığı oldukça başarılı bir parfüm. Bende deosu var düşünürsen denemiş de olursun çünkü deosu bile oldukça kalıcı

ciddimisn fıyatı baya cok gelmstı hanı emın olmadn almak ıstemmstmmm bugday tenlıye gıder dımı vede yaza uygun olabılr dıyorsnnn buarada cvp verdgn ıcın cok teskkur ederım..

bende valentınonunnn doldurmasını denedımmm cok guzldı orjınalınn daha guzl olacgını dusundum...

ciddimisn fıyatı baya cok gelmstı hanı emın olmadn almak ıstemmstmmm bugday tenlıye gıder dımı vede yaza uygun olabılr dıyorsnnn buarada cvp verdgn ıcın cok teskkur ederım..

bende valentınonunnn doldurmasını denedımmm cok guzldı orjınalınn daha guzl olacgını dusundum...

her parfüm herkese gider bence mühim olan tene yakışması bence valantino güzel bir parfüm. Sana özel mesaj da yazdım görüşmek üzere :34:

CK Eternity moment kullanıyorum ,hafif koku sevenlere.. çok kişi sormuştur.

evet çok güzel ben de yazın seviyorum eterity moment'i hem ferah hem temiz hem çiçek kokusu yeni duş almış gibi kokuyorsunuz yazın ben de öneriyorum kesinlikle

budur dediğim bir şey bulamıyorum:(bugday tenliyim.baharat,anason,yasemin,şeker ,tütsü,miski amber kokularını aldğım an midemde bi yumruk hissiyle uzaklaşmak istiyorum.beni o kadar rahatsız ediyo. duştan yeni çıkmış,bahar havası ,şampuan gibi bi şey olsun istiyorum oldukça hafif. mesela avonun soft musk ı çok övdüler ve aldım 1 kez sıkabildim.inanılmaz ağır bi koku geldi. mesela LİGT BLUE yu denedim erkek tarş losyonu gibi geldi.yani bu tar bi şey de istemiyorum. DKNY nin be delicous ı temiz ferah elma kokar gibi geldi ama içinde sanki tütsü gibi bişey beni rahatsız etti.allah aşkına bana bişeyler lisetele de gidip kokularını deneyeyim. artık utanıyorum tester sıktırmaktan :)

Yazın bence parfümü yenilemek lazım. Çünkü hafif formlu kokular çok çok kalıcı olmuyorlar nedense. Gün ortasında yenilerim dersen (benim gibi) bi çok koku cidden seni takip eder. Givenchy parfümlerini seversen le secret öneririm cidden hoş farklı ve kalıcı bir koku yaza da uygun. gucci envy me olabilir o da yazlık hoş bir koku, gucci flora, euphoria bloosom, dkny fresh bloosom benim yazın sevdiğim kokular arasında. Marc jacobs lola da güzel bir kokudur ama bu kokuların bir çoğu gün içinde yenilemeyi istiyor maalesef:31:

cevap içinteşekkürler krdi.guccilere baktım flora hoşuma gitti baya...ama le secret ve marc jacobs a bakamadım henüz bi onlara vakıp bi karar vericem artık..dediğin gibi gün içinde yenilemeden hiç biri beni takip edemicek:)))

krdi ;
yves rocher evidence nasıl sizce kalıcı mı buğday tenliyim bu arada

cevap içinteşekkürler krdi.guccilere baktım flora hoşuma gitti baya...ama le secret ve marc jacobs a bakamadım henüz bi onlara vakıp bi karar vericem artık..dediğin gibi gün içinde yenilemeden hiç biri beni takip edemicek:)))

Le secret daha kalıcı. Guccileri ben de seviyorum. Yorumunu bekliyorum :31:

Back