merhaba ben pro kart numaramı editorlerın birine yolladım ama özel mesaj yollayamıyorum hala o yuzden yıne size buradan yazıyorum acaba ange demon 75 ml varmı elinizde ve ne kdr fiyatı bir de kapağı var mı acaba üzerinde :)
merhaba
bende bu aralar parfümlerle kafasını bozmuş biri olarak kendime uyacak tenimle bütünleşecek parfüm arayışı içerisindeyim derkeeen bu topiği buldum.
öncelikle şunu belirteyim ben beyaz tenliyim.aşırı sıcak bile olsa terlemem.azıcık terlesemde terim hiç kokmaz.anne tuza mı basmış beni bilmem ki :26: şimdi bize bunları neden anlatıyorsun diyeceksiniz benim soorunum şu ki;tenimde parfüm durmuyor.kalıcı olmuyor.delirmek üzereyim.testerdan deniyorum.2-3 saat geciyor aa tamam alayım ben bunu diyorum büyük boyunu alıyorum sıkıyorum sıkıyorum kokmuyorum.tüm arkadaşlarıa soruyorum parfümüm nasıl diye ayıp olmasın diye güzel kokuyosun felan diyorlar
en son güvenilir bi alışveriş sitesinden lolita lempiçka feminine 30ml edp aldım vücut kremiyle beraber.ilk sürüyorum süper.hmpfss hımpfss diye koklayıp duruyorum bileklerimi ama kimse de demiyor parfümün cok güzel adı nedir diye.
beni angel felan paklar herhalde.aşırı agır parfümler mi denemeliyim illa.angel ide hic koklamadım bilmiyorum.yani kullandıgım parfüm bana yakışsın kokuma gelsin herkes istiyorum.
şimdi neyse velhasılı kelam bana parfüm önermenizi rica ediyorum.bugüne kadar lolita feminine,L de lolita,lolita desir,armani aqua,armani d isole,dolce gabana the one denedim.en kalıcısı L de lolita ve armani d isole oldu.elinizde mevcut mu bunlar?
yalnız ben 30 ya da 50 ml lik tercih ediyorum.şimdiden teşekkürler.
selamm krdi parfüm maceram başlayalı çok oldu ama hala aradığım parfümü bulamadımm..benim 3 parfümüm var biri weekend bıktım artık ondan.ama hiç rahatsız etmiyor beni kokusu.diğeri gucci envy me, bu parfümdeki çiçek kousunu seviyorum ama bana çok ağır geliyor.giyeceğim kıyafete sıkıp yarım saat sonra giyiyyorum.buda bana saçma geliyor açıkçası..birde d&g light blue, çok seviyorum bu kokuyu ama çok ekşi..evliyim 24 yaşındayım.light blue gibi ferahhhh (aama ekşi olmayan)..envy me gibi miss gibi çiçek ama ağır olmayan. weekend gibide beni hiç rahatsız etmeyecek şekersiz kadınsı yaşıma uygun bir parfüm arıyorumm :)hala bulamadım nasıl bulacağımı da bulamadım beyaz tenliyim,sarışınım.
lancome hypnose denedim bayık ve vanilyalı geldi.burberyy landon ve clasic bana göre tam bir iş kadını kokuları,lacoste touch denedim sıradan genç kız parfüm gibi geldi,pudramsı kokular tenimde çok ağırlaşıyor.
ferahhh.. misss gibi çiçek... baymayan kadınsı bir kokuuuuu çok mu şey istiyorumm ... :))
aaaaaaaaaay inanamadıııııııııııım teeeeeeeeee siteye ilk üye olduğum zamanlar denk gelip de fikir danışmıştım ne sorduğumu hatırlamıyorum gerçi de asıl ihtiyaç duyduğumda aradım aradım bulamadım bi türlü şimdi tesadüfen bulup pek mutlandım
hanımeli kokuşlu parfüm arıyorum ben ama demeter honeysuckle dışında hanımeli kokusu bulamadım, bu markanın kokuları da kalıcı mıdır uçucu mudur bilemediğimden almadım henüz.
fikir verebilirseniz çok sevinirim, hayırlı akşamlar.
selam krdi :)
ben de bu ara parfüm arayışları içindeyim.netten bloglardan forumlardan araştırdım ve 8 tane parfüm isminden birini seçmeye karar verdim.bana bunlardan yardımcı olmanı istiyorum.ağır olmayan çiçeksi kokuları seviyorum.yazlık olsun.tabi birde kalıcı olmalı :) kalıcılıkta ten rengi de önemliymiş sanırım.buğday tenliyim.
chantel thomass- Ossez-Moi
valentino valentina
cacharel scarlett
clinique happy heart
chanel chance
chanel coco mademoiselle
bvlgari rose essentielle
estee lauder pleasures
bunları tabi kendi tenimde deniycem ama senin tavsiye etmediklerini boşuna denemiyim diyorum :) başka tavsiye de verebilirsin tabi :)
yardımcı olursan çook sevinirm :))
merhabaaaa duy beni krdi
Benim en sevdiğim parfümler calvin klein euphoria, chanel chance vee lacoste pour homme (AVON İNDESSENCE çok hoş ama kalıcı değil) öncelikle bunları belirtiyim ve beyaz tenli sarışın bir hatunum 20 yaşındayım)
Soracağım şey ise bana başka neler yakışabilir bu söylediklerim çok yakışıyor, şekerli kokuları hiç sevemedim, yoğun çiçek kokularıda içimi bayıyor, meyve kokuları desen çocukça seksi gelmiyor yani.. Ben parfümümle farkedilmek istiyorum :)) ben gideyim parfüm bulutu arkamdan gelsin misaliherkesin sevdiği benim nefret ettiğim parfümlerde chanel coco madem.., lancome poem, armani code, issey miyake,hypnose, burberyy nin hiçbir parfümünü beğenmiyorum ilgi çekici değiller..
Almayı düşündüğüm aklımda olan kokular ise chloe love, march jacobs daisy, nina ricci premier jour, estee lauder sensuous bunların kokusunu merak ediyorum.Denemeli miyim sizde?
Ya da zevklerimi yazdım en beğendiğim ve beğenmediklerimi, sizin tavsiye edeceğiniz neler olabilir.
ARKADAŞLAR HERKESE SORUYORUM FİKRİ OLAN YARDIMCI OLSUN LÜTFEN PLEASE
böyle bi değişik acayip bi koku istiyorum 4 mevsimlik böyle kimsede olmayan :)
Estee lauder sensious nude hem yeni yorumu hem farklılığı hem de her mevsime gidecek formu ile kimsede olmayan bir koku bence. Onu düşünebilirsin. Este sensious da farklı bir yorum herhangi bir kokuya benzemiyor kendine has. Bi çok parfüm birbirinin tekrarı veya birkaç nota farklı yorumu este bunun dışına bu seri ile çıkmayı başarmış bence.
Tom ford White patchuli var bi de 4 mevsimlik ama yine de bence yazın aşırı sıcağında ağır olur. Guerlain My insolance ya da insolance serisi
Ama tabi tercihlerin ve yaş da önemli bunları seçerken..
kenzo amour 50ml edp istiyorum fiyatı ne olur temin edebilir miyiz acaba?
estee lauder sensious nude-burbery body-the beath-lady milion senden bunların en büyük ml lerinin fiyatını istiyorum aralarından birini alıcam tavsiyende önemliii yardımcı olursan sevinirim farklı naif bi koku arıyorumİşte aslında sorunun cevabını sen vermişsin kuru tende parfüm daha az kalır. Mesela kışın o yüzden ağır ve edp parfüm kullanırız ten kuru olduğu için daha normal bir düzeyde kaldırabiliyoruz. Ama yazın terli nemli cilt parfümü ağırlaştırıyor kışın kullandığımızı kullanamıyoruz. Senin genel olarak kuru bir cildin olduğu için bu anlamda biraz daha talihsizsin. Lolita evet kalıcı bir parfüm. Lolita desir daha hafif formlu lolitanın denediklerin arasında en kalıcı olması normal çünkü bi çok insanda ertesi güne kalacak kadar baskın bir parfüm lolita. O yüzden ben sana kalıcılık konusunda başarılı yazın da iyi gidecek bi kaç parfüm önereyim ama mutlaka önce teninde dene
burberry body (burberry'nin tüm parfümleri kalıcılık konusunda başarılıdır.)
guerlain insolance serisi (kesinlikle kalıcılık konusunda rüştünü ispat etmiştir)
tous silver
chopard happy sprit
este lauder sensious nude
este lauder sensious
dior pure poison (normalde kışın rahat kullanılacak bir parfüm sabunsu bir kokusu var ama senin gibi kuru tene yazın da harika olur)
Dior addict eau fraiche
chanel chance eau fraiche
dior miss chery
bunları bi dene gene koşuruz
estee lauder sensious nude-burbery body-the beath-lady milion senden bunların en büyük ml lerinin fiyatını istiyorum aralarından birini alıcam tavsiyende önemliii yardımcı olursan sevinirim farklı naif bi koku arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?