Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
krdi, bende sessiz takipçilerindenim:)
parfümlerle ilgili tanıtımlar yapıyodun takip ediyodum , zamansızlıktan mı yapamıyosun bilmiyorum ama tekrar başlasan ne güzel olur
merhaba kardi,
Estee lauder sensious nude'dan bahsetmişsin. biraz araştırdım senin yorumlarına göre, noa'ya benzer bir tarafı var diye yorum yapanlar olmuş nette. henüz kendim çıkıp deneyemedim ama sen söyler misin acaba, gerçekten noa'ya benzer, onun kadar ferah bir parfüm mü? noa'yı çok seviyorum ama kalıcılığından şikayetçiyim senin yorumlarına güveniyorum
canım yaa senden bide elinde olan deo vücut spreyi mumlu şeyler falanda oluyomuş onlardan önereceğin marka ve fiyatlarıyla istesem...bu arada ben henüz özelden yazamıyorumdasana özel mesaj attım
krdi ben özelden yazamıyorum ve bu şekilde anlaşmak zor oluyor sende fazla giremiyorsun sanırım sipariş ve fiyat hakkında görüşmeler için teline yada mailine ihtiyacım var özelden iletebilirsen sevinirimsana özel mesaj attım
Yok ya ben noa'ya benzetmiyorum. Bence başka birşey olmuş. Noa daha ferah sensious serisinde biraz sinsilik var, biraz kadınlık var farklı şeyler var daha özel bence[/QU
teşekkürler cevabın için... yine de merak ediyorum acaba noa kadar sevebilecek miyim?
canım yaa senden bide elinde olan deo vücut spreyi mumlu şeyler falanda oluyomuş onlardan önereceğin marka ve fiyatlarıyla istesem...bu arada ben henüz özelden yazamıyorumda
merhaba canım bir parfüm sormak istiyorum sana.dolce gabbana light blue yaz için nasıl ve güzelmi ayrıca senin yorumunu cok merak ediyorum.....
Yok ya ben noa'ya benzetmiyorum. Bence başka birşey olmuş. Noa daha ferah sensious serisinde biraz sinsilik var, biraz kadınlık var farklı şeyler var daha özel bence[/QU
teşekkürler cevabın için... yine de merak ediyorum acaba noa kadar sevebilecek miyim?
Bilmiyorum ki :44:
Denemen lazım. Noa, pleasures bana fazla masum geliyor. Beklenmedik notalara açılan, içinde biraz gizem olan biraz da kadınsı duran parfümleri ben daha çok seviyorum. Tabi senin neyi sevdiğin de önemli bir de teninde duruşu tabi.
Gucci guilty de bu anlamda güzel bir parfüm ya da gucci flora. Flora da masum bir koku bence.
sana özel mesaj attım
canım sana mail adresimi yazdım özelden
direkt hanımeli kokan bir parfüm hiç aklıma gelmiyor canım. :26:
Ama çiçek kokusu seviyorsan gül, yasemin, hanımeli, sümbül birçok parfümde var. SJP'ın bir parfümünde var bildiğim kadarı ile hanımeli ama baskın olarak değil orta notalarında daha çok destekleyen koku olarak kullanılıyor hanımeli gül desen menekşe ya da yasemin bi çok var da hanımeli ben hatırlayamadım
krdi, selam
senden aldığım missler gibi loewe quizas'ımı, erkek arkadaşımın beğenisine sundum... güzel güzel kötü değill dedi odunn sen ne anlarsın güzel kokudan
şimdi onun sevdiği bi parfüm var lacoste touch of pink ama gel gör ki bana çok genç kız parfümü gibi geliyor. 28 yaşındayım. bana bu parfüme benzer kokular önerebilir misin elinde olanlardan? l'instant magic benzer bi koku mu? pudralı falan?