• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

krdi, bende sessiz takipçilerindenim:)
parfümlerle ilgili tanıtımlar yapıyodun takip ediyodum , zamansızlıktan mı yapamıyosun bilmiyorum ama tekrar başlasan ne güzel olur:52::16:

krdi, bende sessiz takipçilerindenim:)
parfümlerle ilgili tanıtımlar yapıyodun takip ediyodum , zamansızlıktan mı yapamıyosun bilmiyorum ama tekrar başlasan ne güzel olur:52::16:

Takip etmene sevindim sessiz kalmana üzüldüm. Beraber değerlendirelim. Benim evet zamanım çok olmuyor bu ara sorulanlara ve önerilere cevap veriyorum daha çok. İlgilendiğin, merak ettiğin varsa yorum yapayım:34:

merhaba kardi,

Estee lauder sensious nude'dan bahsetmişsin. biraz araştırdım senin yorumlarına göre, noa'ya benzer bir tarafı var diye yorum yapanlar olmuş nette. henüz kendim çıkıp deneyemedim ama sen söyler misin acaba, gerçekten noa'ya benzer, onun kadar ferah bir parfüm mü? noa'yı çok seviyorum ama kalıcılığından şikayetçiyim:43: senin yorumlarına güveniyorum:16:

merhaba kardi,

Estee lauder sensious nude'dan bahsetmişsin. biraz araştırdım senin yorumlarına göre, noa'ya benzer bir tarafı var diye yorum yapanlar olmuş nette. henüz kendim çıkıp deneyemedim ama sen söyler misin acaba, gerçekten noa'ya benzer, onun kadar ferah bir parfüm mü? noa'yı çok seviyorum ama kalıcılığından şikayetçiyim:43: senin yorumlarına güveniyorum:16:

Yok ya ben noa'ya benzetmiyorum. Bence başka birşey olmuş. Noa daha ferah sensious serisinde biraz sinsilik var, biraz kadınlık var farklı şeyler var daha özel bence

merhaba canım bir parfüm sormak istiyorum sana.dolce gabbana light blue yaz için nasıl ve güzelmi ayrıca senin yorumunu cok merak ediyorum.....

merhaba canım bir parfüm sormak istiyorum sana.dolce gabbana light blue yaz için nasıl ve güzelmi ayrıca senin yorumunu cok merak ediyorum.....

Yok ya ben noa'ya benzetmiyorum. Bence başka birşey olmuş. Noa daha ferah sensious serisinde biraz sinsilik var, biraz kadınlık var farklı şeyler var daha özel bence[/QU

teşekkürler cevabın için...:16: yine de merak ediyorum acaba noa kadar sevebilecek miyim?

canım yaa senden bide elinde olan deo vücut spreyi mumlu şeyler falanda oluyomuş onlardan önereceğin marka ve fiyatlarıyla istesem...bu arada ben henüz özelden yazamıyorumda

canım sana mail adresimi yazdım özelden

Light blue cidden güzel bir parfüm. Ben 3-4 yaz önce severek kullanmıştım. Limonsu bir formu var daha sonra çiçek kokusu oluyor. Yazın ne olursa olsun limon, greyfurt, portakal kokusu ferahlık veriyor bence. Çiçekle doğru karıştırıldığında mükemmel parfümler çıkıyor. Light blue da öyle bir koku

Yok ya ben noa'ya benzetmiyorum. Bence başka birşey olmuş. Noa daha ferah sensious serisinde biraz sinsilik var, biraz kadınlık var farklı şeyler var daha özel bence[/QU

teşekkürler cevabın için...:16: yine de merak ediyorum acaba noa kadar sevebilecek miyim?

Bilmiyorum ki :44:
Denemen lazım. Noa, pleasures bana fazla masum geliyor. Beklenmedik notalara açılan, içinde biraz gizem olan biraz da kadınsı duran parfümleri ben daha çok seviyorum. Tabi senin neyi sevdiğin de önemli bir de teninde duruşu tabi.
Gucci guilty de bu anlamda güzel bir parfüm ya da gucci flora. Flora da masum bir koku bence.

chanel chance tendre ........:19: üzgünüm çok üzgünüm ama sevemedim seni denedm olmadı bana light blue dan sonra bütün parfümler ağır geliyor bana.ahh o limon kokusu :46:

direkt hanımeli kokan bir parfüm hiç aklıma gelmiyor canım. :26:
Ama çiçek kokusu seviyorsan gül, yasemin, hanımeli, sümbül birçok parfümde var. SJP'ın bir parfümünde var bildiğim kadarı ile hanımeli ama baskın olarak değil orta notalarında daha çok destekleyen koku olarak kullanılıyor hanımeli gül desen menekşe ya da yasemin bi çok var da hanımeli ben hatırlayamadım:50:

unuttum ben buraya yazdığımı çok teşekkür ederim hemen cevap vermişsin (:
benim kullandıklarımdan aklıma gelenler

dolce gabanna light blue
elizabeth arden sunflowers
carolina herrera 212
issey miyake issey miyake

issey miyake a scent by issey miyakede baskın bi hanımeli kokusu almıştım ben ama kaldıkça kokusu sevimsiz meyve kokusuna dönüşmüştü yanlış hatırlamıyorsam. demeteri deneyeyim ben en güzeli ama kalıcı değil sanıyorum

krdi, selam :3:

senden aldığım missler gibi loewe quizas'ımı, erkek arkadaşımın beğenisine sundum... güzel güzel kötü değill dedi odunn sen ne anlarsın güzel kokudan :22:

şimdi onun sevdiği bi parfüm var lacoste touch of pink ama gel gör ki bana çok genç kız parfümü gibi geliyor. 28 yaşındayım. bana bu parfüme benzer kokular önerebilir misin elinde olanlardan? l'instant magic benzer bi koku mu? pudralı falan?

krdi, selam :3:

senden aldığım missler gibi loewe quizas'ımı, erkek arkadaşımın beğenisine sundum... güzel güzel kötü değill dedi odunn sen ne anlarsın güzel kokudan :22:

şimdi onun sevdiği bi parfüm var lacoste touch of pink ama gel gör ki bana çok genç kız parfümü gibi geliyor. 28 yaşındayım. bana bu parfüme benzer kokular önerebilir misin elinde olanlardan? l'instant magic benzer bi koku mu? pudralı falan?

l' insant magıc farklı bir koku. Guerlain kokularının burberry kokuları ya da armani kokuları gibi kendine has notaları var. lacoste touch of pink'e benzediğini sanmıyorum. Lacoste var temin edebiliyorum. 100 ml. Yaz için güzel bir koku. Niye genç kız parfümü olsun ki hem sen de gençsin:) Ayrıca yazın kesinlikle hafif ve ferah kokular aranıyor. Lacoste bence bu anlamda güzel bir koku olmuş.

merhaba tekrar ben.evimde internetim sorunlu oldugu icin cok sık giremiyorum.
daha öncede yazmıştım acık tenliyim ve cildim çok kuru en agığ parfüm bile pek durmuyor tenimde.
22 yaşındayım herkes gibi bende gectigim yerde iz bırakacagım bi parfüm istiyorum.ama türkiye de imkanlar cok kısıtlı bu konua dogru düzgün hic bir kozmetik küçük tester vermiyor.onu gectim bir parüfm denemek istediginde beleşçi gözüyle bakıyorlar sana.oysa parfüm denenmeden alınacak birşey degil.ama artık riske atıcam kendimi.

lolita lempicka kullandıgımı söylemiştim vücut kremiyle beraber.ama yok ya burnum alıştı ya da bende kalıcı olmadı.kullanıyorum ama sırf para verip aldıgım için.

şu aralar kırmızı şişeli givenchy aig edp parfümünü merak ediyorum daha koklamak kısmet olmadı.givenchy markasına bi sempatim var audrey hayranı oldugum için.malum givenchy ilhamını audreyden alırdı.audreyde buunun karşılıgında givenchy'i dünyaya tanıttı. neyse işte kalıcılıgı hakkıknda kokusu hakkında pek bi bilgim yok.givenchy parfümleri hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.

bir de elinizde 30ml lik parfümler mevcut mu?hem cabuk sıkıldıgım için hem de fiyat olarak biraz daha uygun oldugu için 30 ml tercih ediyorum.malum öğrencilik:34:
eger mevcutsa özel mesaj olarak marka ve fiyat aralıgını yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

Back