Yazlık şık bir koku benim aklıma gelenler
chole love pudramsı tatlı bir koku
chole edp
burberry body
fresh ve çiçeksi olarak da burberry body
erkek arkadaşın şekerli kokuları seviyorsa ben son çıkan yeni ve hoş bir koku olarak prada candy öneririm. candy adı üzerinde yanık bir karamel kokusu şık bir koku olmuş bence. Bende şu anda var prada sürekli gelen bir parfüm değil düşünürsen dene beğenirsen kaçırma
tşkler önerilerin için..candy yanık karamel demişsin..yanık şeker yanık karamel diyince nedense aklıma hep lolita gelir..o tarz bişeymi..bir de chole gül kokuyordu bildiğim kadarıyla ve ben gül kokularından hiç hoşlanmıyorum..bunu özellikle very irrestible da yasadım..başka onerebileceğin kokular var mı
ben ithalatçılarından temin ediyorum. Her zaman jelatinli bulmuyorum testerlarını alıyorum. Testerlar mağazada denediğimiz ürünler. Rüştünü ispatlamış alışveriş sitelerinden alınabilir tabi parfüm. Ama o kadar çok site var ki artık bulduğun nedir hangisidir orijinal midir yorum yapamıyorum cidden. Chole love bende var.
allien var canım. Gerçekten fiyatını hak eden bir parfüm:) 90 ml yani en büyük boyu 175 tl PROKART HEDİYELİ
merhaba ben almak istiyorum ürünü nasıl yapıyoruz bana hesap numarası mı verirsinz nasıl olur :) birde alien ın parfume olanı deil mi şişesi mor olan bide daha açık renkli toilette olanı var. Ben parfume ünü istiyodum. :)
krdi chanel no 19 poudra'yı aldımbu yeni çıkanı no 19 biraz ağır geldi ama bu daha temiz pudralı bebek gibi kokuyor diyebilirim
bi dene bunuda belki beğenirsin sende
Slm krdiben yaz kokusu arioyorum 1 aydır.
Denediklerim..
Chanel chance edp si biraz ağır edtsi Daha hafif geldi.
Lancome in love
Bulgari greenjade
Burberry the beat buda hoş ama pek tarzım değil gibi geldi.
Fres bi koku çoktan ağır olmayan. Bu arada beyaz tenliyim.
Yardımcı olursan cok sevinirim Canim.
Kızlar sizde fikrinizi söyleyebilirsiniz.
Kızlar yanlış yazmışım. Fres bi koku cokta ağır olmayan bir koku arıyorum dicektim
tsk ederim... chanel chance dioruz o zaman
Meraba Krdi senden yardım istiyorum. Birsürü parfüm denedim bi türlü istediğim gibi bir koku bulamadım... Kış için biraz daha şekerli kokulara bakıyordum ama anladımki ben ağır kokuları kullanamıyorum... Mide bulantısından ölüyorum resmen... Hafif kokulara bakmaya başladım hazır bahar yaz geliyor diye. Açık orjinal karışık denedim. DG light blue çok limon kokusu geldi candy çok ağır geldi Davidoff cool water fazla fresh givenchy very irresistible'da hem arada keskin bir koku alıyorum hem de gül suyu gibi geliyor hiç beğenmedim. yine givenchy play hiç beğenmedim. Davidoff echo nun açığını aldım en son. Orjinalinin hiç kalıcı olmadığını duymuştum çünkü. İlk sıktığımda çok güzel tatlı meyve kokusu geliyor daha sonra cool water ın aynısı oluyor. Kolonya kokusuna dönüşüyor giderek. Bana yardım et litfeeeeeeennnnnnHafif meyveli tatlı bir koku istiyorum buğday tenliyim. Avon'un wish of love'ı çok beğenmiştim ama o da sıktıktan beş dakika sonra uçuyor. Help.
Merhaba Krdi bütün sayfaları okumam maaalesef mümkün olmadı.
Benim takıntılı olduğum 2 parfüm var eşim yurtdışına çıktığında sürekli olarak onları sipariş ediyorum.
Biri Bvlgari Jasmin noir diğeri ise lady million
bunlardan vazgeçemiyorum..
Sana sormak istediği free shoptanmı temin ediyorsun..
Alsam sıkıntı olmaz değilmi bazı kokular kaşıntı yapabiliyor kaçak olduklarında korkuyorum açıkçası.
şu 212 sexy yi çok merak ediyorum.
dkny be delicious çok elma kokuyordu. Direk elma gibi kokmak istemiyorum yumuşak bir koku olsun ne kokusu olduğu anlaşılmasın istiyorum direk elma direk çilek ya da direk karpuz gibi olmasn istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?