Merhaba ben Thierry Mugler in Alien kokusunu çok istiyorum ama bugun tekin acar da 300 tl ye yakın bir fiyattı. Çok üzücü gerçekten. Acaba sizin elinizde var mı veya getirebilirmisiniz :) Ne kdr fiyata olur. Özel mesaj atamadıgımdan burdan sormak zorunda kaldım :)
chole intense kullandım güzeldi ama chole love intense bana fazla pudralı geldi yalnız bende senin gibi beğenmediğim bir parfümü aylar sonra alabiliyorum
allien var canım. Gerçekten fiyatını hak eden bir parfüm:) 90 ml yani en büyük boyu 175 tl PROKART HEDİYELİ
canım testerı 60 ml olmuyor ki onun. Hadi bulduk diyelim yine de bundan uyguna kesinlikle gelmez.selam tekrar krdi :) peki 60lık bulabilir misin? fiyatı ne kadar olur? geçen baktım biyerde 265tl idi 60 ml
hmm anladım canım, sence alien beyaz tenlilere gider mi?
yazın ağır olmaz umarım :)
bu arada bir parfümü çok merak ediyorum hiç bulamadım tr 'de dolce gabbana red light bi fikrin varmı?:44:
günaydın krdi nasılsın:)
lacoste un bir kokusu var fresh bişey acaba biliormusun..ve şuan elinde neler var:)
Givenchy Absolutely nasıl kokuyor kalıcı mı krdicim, bide lolita lempickayı beğeniyor musun
Merhaba, yaz düğünü için hangi parfümleri önerirsiniz acaba? Ben şu ana kadar denediklerim içinde tresor in love'ı beğendim. başka nelere bakabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?