• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

Tous hiç denedin mi? Ferah sevimli hoş bir koku öneriyorum ama bul desen şu anda bulamam haha:)

212 vip de yumuşak hoş bir koku
ck euphoria bloosom olabilir yine
gucci guilty
salvatore ferregamo parfümleri olabilir bak bir de onlar da hafif meyveli hoş bir koku.
gucci by gucci edt olabilir çürüğümsü vişne gibi ama edp si çok baskın edtsi daha hafif aklıma hemen gelenler

Yazdım bunların kokusuna bakıcam teşekkür ederimm.

Tous hiç denedin mi? Ferah sevimli hoş bir koku öneriyorum ama bul desen şu anda bulamam haha:)

212 vip de yumuşak hoş bir koku
ck euphoria bloosom olabilir yine
gucci guilty
salvatore ferregamo parfümleri olabilir bak bir de onlar da hafif meyveli hoş bir koku.
gucci by gucci edt olabilir çürüğümsü vişne gibi ama edp si çok baskın edtsi daha hafif aklıma hemen gelenler

Dediklerinin hepsini yazdım kokularına bakıcam. Çok teşekkür ederimm.

$ahmet17.jpg $emre4.jpg $gursel5.jpg $guven-a.jpg $murat18.jpg

[sıze=3]tüm kadınların, kadınları anlayanların, kadın gibi hissedenlerin kadınlar günü kutlu olsun [/sıze]

merhaba canım ,sana 2 parfüm sormak istiyorum.lancom poeme ve blvgari jasmin noir ikiside nasıl kokular güzellermi ve elinde varmı eger ki varsa fiyatları nedir canım....teşekkür ederim şimdiden..

merhaba canım ,sana 2 parfüm sormak istiyorum.lancom poeme ve blvgari jasmin noir ikiside nasıl kokular güzellermi ve elinde varmı eger ki varsa fiyatları nedir canım....teşekkür ederim şimdiden..

Her ikisi de yok maalesef:14:

İkisi farklı kokular kulladığın parfümleri söylersen ortak birşeyler buluruz belki

ne tarz kokular canım bunlar.kadınsı kokularmı .çok hafifi kokuları sevmem ben,bide şekerli kokuları sevmiyorum...

poeme klasiktir parfümde. Ben kullanmadım ama müdavimleri olan sevilen eski bir parfüm. Noir olan her parfümü seviyorum ben noir, extreme, intense benim için üretilmiş kokular:46:
Dolayısı ile jasmin noir da sevdiğim parfüm grubu. Noir parfümleri seviyorsanız gucci guilty intense, chole intense, sensious noir, tom ford black orchid, armani code, dior addict gibi parfümler de sizin beğendiğiniz parfüm grubuna girebilir.

Tsk ederim Canim ama eşim aldı bana. Birde givenchy patfumlerini sorucaktim
Angel ou demon le secret baya hoşuma gitti. Birde testere satiomusun?

eşin hangisini aldı ? Ange ou demon le secret bulabiliyorum evet. Her parfümü bulamazsam da tester temin edebiliyorum.

Chanel chance eua freiche aldı. Le secret icin fikrini solermisin. Yada başka givenchy içinde.

canım keşke sorsaydın bana eau fraiche bende vardı. Ben givenchy parfümlerini beğeniyorum. Le secret de oldukça başarılı kalıcı sevimli pozitif bir parfüm olmuş.

Merhaba;
Bu aralar Moschino Funny ve Escada Especially Escada' ya takmış durumdayım.
Elinde var mı?

Acill durumm.Diesel fuel for life (beyaz dantelli) bi bakabılırmısın.Var mı ve fiyatı nedir ? Teşekkür ederim şimdiden.

canım muhtemelen var yarın fiyatı hakkında net bilgi vereceğim.

Peki canım bekliyorum kaç ml fiyatı nedir diye.

selam krdi :3: merak ettiğim kokuları yazıyorm acaba bunlardan hangilerini denedin ve yormlarn neler :8: blvgari blv notte, blvgari rose, armani acqua di gioıa, calvin klein escape, blvgari black ve calvin klein truth

Back