selam krdimerak ettiğim kokuları yazıyorm acaba bunlardan hangilerini denedin ve yormlarn neler blvgari blv notte, blvgari rose, armani acqua di gioıa, calvin klein escape, blvgari black ve calvin klein truth
canım ya benim istediğim parfüme bakabildin mi
merhaba krdi ben cok sekerli kokuları sevmıyorum.herkesin kokumu begeneceği mis gibi bir koku arıyorum.tecrübelerine dayanarak senden öneri bekliyorum.şimdiden teşekkürler
Alien ım elime çok kısa zamanda geçti ve çoookkk memnunum Krdi ye çok teşekkür ederim burdan da yazmak istedim kızlar :)
canım ya benim istediğim parfüme bakabildin mi
Krdi merhaba.bende senin engin parfum bilginden yararlanmak istiyorumbana onerebilecegin temiz bu yeni yikanmis camasirlarin kokusu olur ya yumusatici kokusu oyle bir parfum var mi canim?
canım ya şimdi bulamadım ben lady million... Başka bir tercihin var mı yine sen bana ara ara hatırlat olur mu bu ara işlerim öyle yoğun ki burada çok az olabiliyorum. Yani doğru tabirle ara ara dürt beniBaşka tercihlerin varsa onlara bakayım.
krdi elie saab nasıl bi parfüm kokladnmı cnm hiç
Merhaba :)
Mesajını aldım canım, bunların ml lerini ve fiyatlarınıda öğrenim senden haber verim kızlara olur mu?
anaaam cahıl kaldım bu splash nedir canımcım yaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?