• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

Yaz düğünü yazın sıcağında en güzel kokuları bile dayanılmaz hale getirebilir. aşırı sıcak. O nedenle çiçek ve fresh notalara açılan parfümler kullanmak daha doğru bir karar olur bence. Chanel tendre, chanel eau fraiche, chole love, chole edp, marc jacobs lola, dior addict eau fraiche, ckya beauty hafif zarif ve yazın ağırlaşmayacak parfümler olarak aklıma geliyor

Çook teşekkür ederimm :16:

Bir de düğün hazırlığı yapanlara önerim önceki sayfalarda da bulacağınız guerlain or imperial pudra muhteşem doğal bir ışıltı günlük güzel makyaj yapanlar için ise harika bir aydınlatıcı $makethumb.jpg $makethumb.jpg

[sıze=3]prada candy soranlaar prada candy geldi:21:
[/sıze] $PradaCandy.jpg

canım belki geçmiş sflarda yazmıssındır ama tek tek inceleyemedim...baharlık,yazlık ve sevgiliyi tam anlamıyla mest edicek süper kokular istiyorum senden..benm erkek arkadaşım şekerlileri seviyor ama sen yinede aklına gelenleri öner..önerilerini bekliyorum cnm şimdiden tşkler..

Sephora'da vardı en son. Ben şu an Bvlgari Mon Jasmin Noir ve Elie Saab kullanıyorum. Arada da Chanel Chance ve Chanel Coco Mademoiselle sıkıyorum, onlar bayağı bir azaldı.

Yanlışlıkla Sevil demişim,evet canım ben de Sephora'dan almıştım,ama geçen hafta almaya gittim artık yokmuş . :/7

merhaba arkadaşım lancome poeme nasıl bir koku kalıcımı tavsiye edermisin..teşekkürlerrrrrrr.......

krdi chanel no 19 için ne diyorsun? nasıl bir parfüm:12:

no 19 güzel fena değil parfüm grubu bana göre. Ben chanel'in karakterli üretimleri olarak matmazel'i, chance'ı, chance eau fraiche'i beğeniyorum. No 19, no 5 bana öyle çok olmazsa olmaz parfümlerden gelmiyor. Bi kaç kez denedim şans verdim yok benim tarzım değil. :50:

merhaba arkadaşım lancome poeme nasıl bir koku kalıcımı tavsiye edermisin..teşekkürlerrrrrrr.......

poeme güzel bir koku. Lancome kullananlar bana kararlı parfüm kullanıcıları gibi geliyor:) Tresor, poeme genelde yıllardır değişmeyen kullanıcıları olan başarılı parfümler. Tavsiye ederim ama tabi ne tür kokullar kullandığın ve sevdiğinle de alakalı ne tür parfümler kullanıyorsun ki?

canım belki geçmiş sflarda yazmıssındır ama tek tek inceleyemedim...baharlık,yazlık ve sevgiliyi tam anlamıyla mest edicek süper kokular istiyorum senden..benm erkek arkadaşım şekerlileri seviyor ama sen yinede aklına gelenleri öner..önerilerini bekliyorum cnm şimdiden tşkler..

Yazlık şık bir koku benim aklıma gelenler

chole love pudramsı tatlı bir koku
chole edp
burberry body
fresh ve çiçeksi olarak da burberry body

erkek arkadaşın şekerli kokuları seviyorsa ben son çıkan yeni ve hoş bir koku olarak prada candy öneririm. candy adı üzerinde yanık bir karamel kokusu şık bir koku olmuş bence. Bende şu anda var prada sürekli gelen bir parfüm değil düşünürsen dene beğenirsen kaçırma:34:

Yanlışlıkla Sevil demişim,evet canım ben de Sephora'dan almıştım,ama geçen hafta almaya gittim artık yokmuş . :/7

bu parfümün fiyatı nedir canım ben kıyaslayamıyorum. Hiç bilmediğim için benim tedarikçide uygundu şimdi ne kadara bulsak uygun ne kadarı pahalı kestiremiyorum. Mesela tom ford'u ben 190'a jelatinli buldum mu süper diyorum diğer taraftan 190'a davidoff alacaksam hayatta almam anladın mı? Ne kadardı fiyatı

bu parfümün fiyatı nedir canım ben kıyaslayamıyorum. Hiç bilmediğim için benim tedarikçide uygundu şimdi ne kadara bulsak uygun ne kadarı pahalı kestiremiyorum. Mesela tom ford'u ben 190'a jelatinli buldum mu süper diyorum diğer taraftan 190'a davidoff alacaksam hayatta almam anladın mı? Ne kadardı fiyatı

Ben alalı çok oldu.130 civarıydı sanırım.Anladım canım.Sen nerden buluyorsun jelatinli.Ben bazı sitelerde görüyorum ,orijinal falan diyor ama güvenemiyorum.40-50 tl fiyat farkı oluyor.Mesela Chole Love alacaktım o yolla vaz geçtim .://

Ben alalı çok oldu.130 civarıydı sanırım.Anladım canım.Sen nerden buluyorsun jelatinli.Ben bazı sitelerde görüyorum ,orijinal falan diyor ama güvenemiyorum.40-50 tl fiyat farkı oluyor.Mesela Chole Love alacaktım o yolla vaz geçtim .://

ben ithalatçılarından temin ediyorum. Her zaman jelatinli bulmuyorum testerlarını alıyorum. Testerlar mağazada denediğimiz ürünler. Rüştünü ispatlamış alışveriş sitelerinden alınabilir tabi parfüm. Ama o kadar çok site var ki artık bulduğun nedir hangisidir orijinal midir yorum yapamıyorum cidden. Chole love bende var.

krdi ,testırı nasıl oluyor yani farkı ne ?Bilgim yok bu konuda kusura bakma. :/ Chole Love 'ı ne kadara almıştın.Hedefimde o var,n'apsam diye düşünüyorum.

krdi ,testırı nasıl oluyor yani farkı ne ?Bilgim yok bu konuda kusura bakma. :/ Chole Love 'ı ne kadara almıştın.Hedefimde o var,n'apsam diye düşünüyorum.

Tester normal parfümün mağazada denediğimiz hali. Daha ayrıntılı bilgiyi mail attım sana

Back