- 12 Temmuz 2006
- 1.155
- 19
- 683
- 48
Harajuku lovers Sevil'de yok artık.Bilen var mı ? D&g Limperatrice 3 kullanıyorum bu ara.
Bu parfüm vardı sanırım. Ben bir araştırıp bilgi vereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harajuku lovers Sevil'de yok artık.Bilen var mı ? D&g Limperatrice 3 kullanıyorum bu ara.
Yaz düğünü yazın sıcağında en güzel kokuları bile dayanılmaz hale getirebilir. aşırı sıcak. O nedenle çiçek ve fresh notalara açılan parfümler kullanmak daha doğru bir karar olur bence. Chanel tendre, chanel eau fraiche, chole love, chole edp, marc jacobs lola, dior addict eau fraiche, ckya beauty hafif zarif ve yazın ağırlaşmayacak parfümler olarak aklıma geliyor
Çook teşekkür ederimm
Sephora'da vardı en son. Ben şu an Bvlgari Mon Jasmin Noir ve Elie Saab kullanıyorum. Arada da Chanel Chance ve Chanel Coco Mademoiselle sıkıyorum, onlar bayağı bir azaldı.
canım sen bu parfümün hangi çeşidini arıyorsun birkaç versiyonu varmış galiba?
krdi chanel no 19 için ne diyorsun? nasıl bir parfüm
merhaba arkadaşım lancome poeme nasıl bir koku kalıcımı tavsiye edermisin..teşekkürlerrrrrrr.......
canım belki geçmiş sflarda yazmıssındır ama tek tek inceleyemedim...baharlık,yazlık ve sevgiliyi tam anlamıyla mest edicek süper kokular istiyorum senden..benm erkek arkadaşım şekerlileri seviyor ama sen yinede aklına gelenleri öner..önerilerini bekliyorum cnm şimdiden tşkler..
Yanlışlıkla Sevil demişim,evet canım ben de Sephora'dan almıştım,ama geçen hafta almaya gittim artık yokmuş . :/7
bu parfümün fiyatı nedir canım ben kıyaslayamıyorum. Hiç bilmediğim için benim tedarikçide uygundu şimdi ne kadara bulsak uygun ne kadarı pahalı kestiremiyorum. Mesela tom ford'u ben 190'a jelatinli buldum mu süper diyorum diğer taraftan 190'a davidoff alacaksam hayatta almam anladın mı? Ne kadardı fiyatı
Ben alalı çok oldu.130 civarıydı sanırım.Anladım canım.Sen nerden buluyorsun jelatinli.Ben bazı sitelerde görüyorum ,orijinal falan diyor ama güvenemiyorum.40-50 tl fiyat farkı oluyor.Mesela Chole Love alacaktım o yolla vaz geçtim .://
krdi ,testırı nasıl oluyor yani farkı ne ?Bilgim yok bu konuda kusura bakma. :/ Chole Love 'ı ne kadara almıştın.Hedefimde o var,n'apsam diye düşünüyorum.