• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

Yazlık şık bir koku benim aklıma gelenler

chole love pudramsı tatlı bir koku
chole edp
burberry body
fresh ve çiçeksi olarak da burberry body

erkek arkadaşın şekerli kokuları seviyorsa ben son çıkan yeni ve hoş bir koku olarak prada candy öneririm. candy adı üzerinde yanık bir karamel kokusu şık bir koku olmuş bence. Bende şu anda var prada sürekli gelen bir parfüm değil düşünürsen dene beğenirsen kaçırma:34:

tşkler önerilerin için..candy yanık karamel demişsin..yanık şeker yanık karamel diyince nedense aklıma hep lolita gelir..o tarz bişeymi..bir de chole gül kokuyordu bildiğim kadarıyla ve ben gül kokularından hiç hoşlanmıyorum..bunu özellikle very irrestible da yasadım..başka onerebileceğin kokular var mı

tşkler önerilerin için..candy yanık karamel demişsin..yanık şeker yanık karamel diyince nedense aklıma hep lolita gelir..o tarz bişeymi..bir de chole gül kokuyordu bildiğim kadarıyla ve ben gül kokularından hiç hoşlanmıyorum..bunu özellikle very irrestible da yasadım..başka onerebileceğin kokular var mı

lolita klasik anason kokusudur. L lolitanın şekerli notaları var ama candy ile benzeşmiyor bence. Chole tam gül değil farklı bir tarzı var. Mesela bvlgari rose da gül ama onun yorumunu beğenmiyorum. Chloe biraz daha özenli olmuş. Very irrestible ile hiç hiç benzemiyor.

Bence dene kendi teninde içinde şu geçiyor denildiği için beğenilmeyecek bir koku çıkmıyor ortaya. Mesela ben anason kokusundan nefret ederim ama klasik lolitaya bayılıyorum. Mühim olan yorumlanmış şekli.

Givenchy play da hoş bir koku pembe olan yeni çıktı. Victoria secreet sexy her olabilir o da temiz ferah hafif tatlımsı bir koku. body yine burberry bakabilirsin.

ben ithalatçılarından temin ediyorum. Her zaman jelatinli bulmuyorum testerlarını alıyorum. Testerlar mağazada denediğimiz ürünler. Rüştünü ispatlamış alışveriş sitelerinden alınabilir tabi parfüm. Ama o kadar çok site var ki artık bulduğun nedir hangisidir orijinal midir yorum yapamıyorum cidden. Chole love bende var.

Meraba canım,
Chole Love varsa hala elinde fiyatını bana mesaj atabilir misin?
Bizim kızlar onu bekliyordu. Bir haber verim onlara canım. :16:

krdi chanel no 19 poudra'yı aldım :16: bu yeni çıkanı no 19 biraz ağır geldi ama bu daha temiz pudralı bebek gibi kokuyor diyebilirim
bi dene bunuda belki beğenirsin sende :34:

allien var canım. Gerçekten fiyatını hak eden bir parfüm:) 90 ml yani en büyük boyu 175 tl PROKART HEDİYELİ :34:

merhaba ben almak istiyorum ürünü nasıl yapıyoruz bana hesap numarası mı verirsinz nasıl olur :) birde alien ın parfume olanı deil mi şişesi mor olan bide daha açık renkli toilette olanı var. Ben parfume ünü istiyodum. :)

merhaba ben almak istiyorum ürünü nasıl yapıyoruz bana hesap numarası mı verirsinz nasıl olur :) birde alien ın parfume olanı deil mi şişesi mor olan bide daha açık renkli toilette olanı var. Ben parfume ünü istiyodum. :)

hayır toilette değil parfüm. Özel mesaj attım size görüşmek üzere

krdi chanel no 19 poudra'yı aldım :16: bu yeni çıkanı no 19 biraz ağır geldi ama bu daha temiz pudralı bebek gibi kokuyor diyebilirim
bi dene bunuda belki beğenirsin sende :34:

almadım hiç koklamadım bilmiyorum :50:

Ama aklıma girdi bir kere en kısa zamanda bakıciyim mutlaka

Kredi msjını aldım ben bizim kızlara haber verim almak isteyen olursa döneyim :16:

Slm krdi :3: ben yaz kokusu arioyorum 1 aydır.
Denediklerim..
Chanel chance edp si biraz ağır edtsi Daha hafif geldi.
Lancome in love
Bulgari greenjade
Burberry the beat buda hoş ama pek tarzım değil gibi geldi.
Fres bi koku çoktan ağır olmayan. Bu arada beyaz tenliyim.
Yardımcı olursan cok sevinirim Canim.
Kızlar sizde fikrinizi söyleyebilirsiniz.

Slm krdi :3: ben yaz kokusu arioyorum 1 aydır.
Denediklerim..
Chanel chance edp si biraz ağır edtsi Daha hafif geldi.
Lancome in love
Bulgari greenjade
Burberry the beat buda hoş ama pek tarzım değil gibi geldi.
Fres bi koku çoktan ağır olmayan. Bu arada beyaz tenliyim.
Yardımcı olursan cok sevinirim Canim.
Kızlar sizde fikrinizi söyleyebilirsiniz.

Kızlar yanlış yazmışım. Fres bi koku cokta ağır olmayan bir koku arıyorum dicektim :16:

Kızlar yanlış yazmışım. Fres bi koku cokta ağır olmayan bir koku arıyorum dicektim :16:

valla fresh koku denilince yaz denilince biraz da çiçek denilince e bi de kalıcı olsun eklenince benim aklıma direkt gelen parfüm kesinlikle chanel chance eau fraiche... chance deyince klasik chance parfümü ile karıştırmayın. Bence çook şık naif ve yazın ısrarla tavsiye ettiğim çok şık bir koku olmuş.

Bunun dışında yazlık önereceklerim
marc jacobs lola
ck eternity
micheal kors klasik (biraz daha ağır başlı ama limonsu notaları var)
212 vip
estee lauder sensious nude
estee lauder pleasures

şimdilik aklıma gelenler ama ben ilk söylediğimde ısrarlıyım

Meraba Krdi senden yardım istiyorum. Birsürü parfüm denedim bi türlü istediğim gibi bir koku bulamadım... Kış için biraz daha şekerli kokulara bakıyordum ama anladımki ben ağır kokuları kullanamıyorum... Mide bulantısından ölüyorum resmen... Hafif kokulara bakmaya başladım hazır bahar yaz geliyor diye. Açık orjinal karışık denedim. DG light blue çok limon kokusu geldi candy çok ağır geldi Davidoff cool water fazla fresh givenchy very irresistible'da hem arada keskin bir koku alıyorum hem de gül suyu gibi geliyor hiç beğenmedim. yine givenchy play hiç beğenmedim. Davidoff echo nun açığını aldım en son. Orjinalinin hiç kalıcı olmadığını duymuştum çünkü. İlk sıktığımda çok güzel tatlı meyve kokusu geliyor daha sonra cool water ın aynısı oluyor. Kolonya kokusuna dönüşüyor giderek. Bana yardım et litfeeeeeeennnnnn :5: Hafif meyveli tatlı bir koku istiyorum buğday tenliyim. Avon'un wish of love'ı çok beğenmiştim ama o da sıktıktan beş dakika sonra uçuyor. Help.

Meraba Krdi senden yardım istiyorum. Birsürü parfüm denedim bi türlü istediğim gibi bir koku bulamadım... Kış için biraz daha şekerli kokulara bakıyordum ama anladımki ben ağır kokuları kullanamıyorum... Mide bulantısından ölüyorum resmen... Hafif kokulara bakmaya başladım hazır bahar yaz geliyor diye. Açık orjinal karışık denedim. DG light blue çok limon kokusu geldi candy çok ağır geldi Davidoff cool water fazla fresh givenchy very irresistible'da hem arada keskin bir koku alıyorum hem de gül suyu gibi geliyor hiç beğenmedim. yine givenchy play hiç beğenmedim. Davidoff echo nun açığını aldım en son. Orjinalinin hiç kalıcı olmadığını duymuştum çünkü. İlk sıktığımda çok güzel tatlı meyve kokusu geliyor daha sonra cool water ın aynısı oluyor. Kolonya kokusuna dönüşüyor giderek. Bana yardım et litfeeeeeeennnnnn :5: Hafif meyveli tatlı bir koku istiyorum buğday tenliyim. Avon'un wish of love'ı çok beğenmiştim ama o da sıktıktan beş dakika sonra uçuyor. Help.

Meyve kokularını seviyorsan DKNY be deliciousları çok güzel bence hem meyvemsi hem çiçeksi hem yaz için harika. Yine cartier delicies olabilir ama ben onu DKNY kadar başarılı bulmuyorum. guerlain'in bir serisi var meyve kokularından oluşan portakal, kivi falan onlar olabilir. Açık parfümlere ve avona ben hiç bakmadığım için echo gerçek echo'nun kokusu mu ya da wish of love nası bi parfüm inan bilmiyorum. Ama meyve fresh lezzetli kokuları seviyorsan söylediklerim olabilir. bunlar dışında burberry klasik summer hafif echo tarzı ama kalıcılığı çok başarılı bir koku. bunları denedin mi?

dkny be delicious çok elma kokuyordu. Direk elma gibi kokmak istemiyorum yumuşak bir koku olsun ne kokusu olduğu anlaşılmasın istiyorum direk elma direk çilek ya da direk karpuz gibi olmasn istiyorum...

Merhaba Krdi bütün sayfaları okumam maaalesef mümkün olmadı.

Benim takıntılı olduğum 2 parfüm var eşim yurtdışına çıktığında sürekli olarak onları sipariş ediyorum.

Biri Bvlgari Jasmin noir diğeri ise lady million
bunlardan vazgeçemiyorum..

Sana sormak istediği free shoptanmı temin ediyorsun..
Alsam sıkıntı olmaz değilmi bazı kokular kaşıntı yapabiliyor kaçak olduklarında korkuyorum açıkçası.
şu 212 sexy yi çok merak ediyorum.

Merhaba Krdi bütün sayfaları okumam maaalesef mümkün olmadı.

Benim takıntılı olduğum 2 parfüm var eşim yurtdışına çıktığında sürekli olarak onları sipariş ediyorum.

Biri Bvlgari Jasmin noir diğeri ise lady million
bunlardan vazgeçemiyorum..

Sana sormak istediği free shoptanmı temin ediyorsun..
Alsam sıkıntı olmaz değilmi bazı kokular kaşıntı yapabiliyor kaçak olduklarında korkuyorum açıkçası.
şu 212 sexy yi çok merak ediyorum.

merhaba
benden aldığın hiçbir parfüm ile ilgili sıkıntı yaşamazsın burda yorum yapan çoğu arkadaşıma temin ediyorum. Sahte, kaçak hatta orijinal ama kokusu ağırlaşmış hiçbir parfümü kozmetiği kullanmam da kimseye vermem de. Bu konuda içiniz rahat olsun.
Ben gazeteciyim normalde araştırarak bularak ithalatçıdan temin etmeyi başardım:) İthalatçılardan tester alıyorum genelde bazen kutulu jelatinli parfüm de bulabiliyorum. 212 sexy gizemli hafif baharatlı bir koku. Lady million kullananlar genelde beğeniyorlar. Jasmin noir'in bence mevsimi geçiyor daha kışlık ve serin hava kokusu bence noir.

dkny be delicious çok elma kokuyordu. Direk elma gibi kokmak istemiyorum yumuşak bir koku olsun ne kokusu olduğu anlaşılmasın istiyorum direk elma direk çilek ya da direk karpuz gibi olmasn istiyorum...

Tous hiç denedin mi? Ferah sevimli hoş bir koku öneriyorum ama bul desen şu anda bulamam haha:)

212 vip de yumuşak hoş bir koku
ck euphoria bloosom olabilir yine
gucci guilty
salvatore ferregamo parfümleri olabilir bak bir de onlar da hafif meyveli hoş bir koku.
gucci by gucci edt olabilir çürüğümsü vişne gibi ama edp si çok baskın edtsi daha hafif aklıma hemen gelenler

Back