• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

selam krdi :3: merak ettiğim kokuları yazıyorm acaba bunlardan hangilerini denedin ve yormlarn neler :8: blvgari blv notte, blvgari rose, armani acqua di gioıa, calvin klein escape, blvgari black ve calvin klein truth

Bvlgari notte keskin bir koku neredeyse erkeği ile aynı kışlık bir koku ben erkek kokusu olarak daha çok beğinyorum. blvgari rose gül kokusu ama ben onun yorumunu beğenmiyorum. En sevdiğim gül kokusu yorumu chole rose oldu. Armani gioia fresh bir koku kullanılabilir ama aman aman bayıldığım olmazsa olmazlarım arasına aldığım bir parfüm değil. Ama yazın buram buram terlerken chanel eau fraiche, dior addict life, moschino hippy fizz, Chanel Tendre'a alternatif olsun diye düşünülebilecek sevimli ve yazın baymayacak bir koku. Bvlgari black erkek kokusu hangisini söylüyorsun ki acaba jasmin noir mi?
Ck Truth temiz ferah bir koku pudramsı temizlik hissi veren bir koku

saol krdi, ben değişik parfmler arıyorm liste hazrlıyorm da cnm :1: calvin klein escape nasıl peki

merhaba krdi ben cok sekerli kokuları sevmıyorum.herkesin kokumu begeneceği mis gibi bir koku arıyorum.tecrübelerine dayanarak senden öneri bekliyorum.şimdiden teşekkürler

merhaba krdi ben cok sekerli kokuları sevmıyorum.herkesin kokumu begeneceği mis gibi bir koku arıyorum.tecrübelerine dayanarak senden öneri bekliyorum.şimdiden teşekkürler

temin edebileceklerimden önereyim:34:

Estee lauder pleasures serisi öyledir
Chole edp kesinlikle harika bir koku
burberry beat ya da body naif kadın kokusu beat daha şekerli ama body pudramsı hoş bir koku
este lauder sensious farklı kadınsı hoş bir koku
givenchy irrestible
givenchy absoultely
givenchy le secret

son dönemde cidden başarılı bulduğum üç parfüm

Krdi merhaba.bende senin engin parfum bilginden yararlanmak istiyorum:31: bana onerebilecegin temiz bu yeni yikanmis camasirlarin kokusu olur ya yumusatici kokusu oyle bir parfum var mi canim? :3:

Krdi merhaba bende en az senin kadar parfum delisiyim.simdi bi parfum arayasi icindeyim sendende bu konuda fikir almak istiyorum.suana kadar kullandigim parfumler gucci guilty,jimmy choo,212 sexy,givenchy play for her intense,jean paul gaultier le classique,hypnotic pure poison el.

Bugun sevile gittim tous goldu denedim ama begenmedim cok ciceksi.

Mark jakobs daisy bana hafif bi koku geldi ama cok guzel.bilegimde hafif cicek ve pudra kokusu birakti.
Chloe love bana gore iz birakan kokulardan biri asik oldum resmen ;-)
narciso rodriguez pudrali bi koku oldugunu soyledi sevildeki bayan ama benim tenimde agirlasti.
Lancome tresor in love da favorilerim arasinda..
Birde tom ford blacki merak ediyorum hic denemedim ama bayagi yorum var bu parfume ;-)

Bu yazdiklarima nazaran ne tarz kokulari sevdigimi anlamissindir ;-) senin onerebilecegin kokular neler? Simdiden tsk ederim :23:

Son düzenleme:
Alien ım elime çok kısa zamanda geçti ve çoookkk memnunum Krdi ye çok teşekkür ederim burdan da yazmak istedim kızlar :)

Alien ım elime çok kısa zamanda geçti ve çoookkk memnunum Krdi ye çok teşekkür ederim burdan da yazmak istedim kızlar :)

çok teşekkür ederim canım güle güle kullan. Prokartının üzerinde yazan numarayı da editör'e ya da yagmurluk'a mesaj atarsan seni artık kırmızı olarak görürüz:34:

canım ya benim istediğim parfüme bakabildin mi

canım ya şimdi bulamadım ben lady million... Başka bir tercihin var mı yine sen bana ara ara hatırlat olur mu bu ara işlerim öyle yoğun ki burada çok az olabiliyorum. Yani doğru tabirle ara ara dürt beni :40:Başka tercihlerin varsa onlara bakayım.

Krdi merhaba.bende senin engin parfum bilginden yararlanmak istiyorum:31: bana onerebilecegin temiz bu yeni yikanmis camasirlarin kokusu olur ya yumusatici kokusu oyle bir parfum var mi canim? :3:

Yeni yıkanmış çamaşır kokusu olan parfüm sabun kokuları ve hafif çiçek kokuları gelyior benim aklıma. Direkt sabun kokusu olan bvlgari blv olabilir. CK eternity summer tertemiz bir koku. Noa olabilir temiz hafif bir koku.
dior pure poison bu da sabunsu çiçeksi hoş bir koku
ultraviolet menekşe kokusu juicy coutre anahtarlık olan ucunda o da temizlik hissi veren bir koku. Benim hemen aklıma gelenler...

canım ya şimdi bulamadım ben lady million... Başka bir tercihin var mı yine sen bana ara ara hatırlat olur mu bu ara işlerim öyle yoğun ki burada çok az olabiliyorum. Yani doğru tabirle ara ara dürt beni :40:Başka tercihlerin varsa onlara bakayım.

zaten şıp diye bulunsa dişimi kırıcaktım:)tamam canım ben seni ara ara dürterim... tarzımı üç aşaa beş yukarı anladın.. the beat kullanmıştım,estee pleasures kullandım bu tarz kokular arıyorummm..Bazı parfümler resmen başımı ağrıtıyor..anladın sennn

Merhaba :)
Mesajını aldım canım, bunların ml lerini ve fiyatlarınıda öğrenim senden haber verim kızlara olur mu?:16:

Merhaba :)
Mesajını aldım canım, bunların ml lerini ve fiyatlarınıda öğrenim senden haber verim kızlara olur mu?:16:

canım testerlar en büyük boy oluyor fiyatları da genelde piyasa fiyatının yarısı ya da %40 daha uygunu

Merhaba kızlaaar :8:

Güzel havalar nihayet yüzünü gösterdi artık kışa dair herşeyi biraz rafa kaldırma zamanı geldi di mi. Kazaklar hırkalar kaşeler yünler gibi koyu parfümler, noir, intense, extreme kokular da artık biraz serin havaları beklesin lütfen...

Ben yazın splash ve gazsız deo kullanmayı seviyorum. Belli markaların fresh parfüm yorumlarının yanısıra sürekli terlenen ve duş alınma ihtiyacı hissedilen günlerde duş sonrası splash ve gazsız deolar benim kurtarıcım. Size de şiddetle öneriyorum.
Birçok parfümün 150 ml deosu var şu anda tedarikçimde de mevcut. Yazlık ferah çiçeksi hafif meyvemsi parfümlerin yorumlarını ben tercih ediyorum. Ultraviolet, nina ricci, hugo pure purple şu anda olan deolar aklınızda bulunsun :34:

anaaam cahıl kaldım bu splash nedir canımcım yaaa? :53:

Vücut misti duştan sonra kullanıyorsun sıvı deo gibi ama temiz kokuyorsun işte çeşitleri var meyveli çiçekli ml leri yüksek oluyor genelde 250 ml oluyor. baştan ayağa tüm vücuda kullanıyorsun. Spreyli deo gibi kalıcılığı markaya göre değişiyor en çok tutanları body shop ve v. secret ürünleri. Ama gazsız deoları ben daha çok seviyorum diğeri fazla meyve ya da fazla çiçek gibi geliyor bana.

Back