• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

Merhaba ben Thierry Mugler in Alien kokusunu çok istiyorum ama bugun tekin acar da 300 tl ye yakın bir fiyattı. Çok üzücü gerçekten. Acaba sizin elinizde var mı veya getirebilirmisiniz :) Ne kdr fiyata olur. Özel mesaj atamadıgımdan burdan sormak zorunda kaldım :)

allien var canım. Gerçekten fiyatını hak eden bir parfüm:) 90 ml yani en büyük boyu 175 tl PROKART HEDİYELİ :34:

chole intense kullandım güzeldi ama chole love intense bana fazla pudralı geldi yalnız bende senin gibi beğenmediğim bir parfümü aylar sonra alabiliyorum :12:

Kesinlikle:) Mesela patchuli iki kez elime geldi ama kullanabilirim demedim şimdi bayılıyorum:)

İntense de bi kaç kez şans ver bence. Feminen hoş bir koku kadın kadın kokuyorsun:8:

allien var canım. Gerçekten fiyatını hak eden bir parfüm:) 90 ml yani en büyük boyu 175 tl PROKART HEDİYELİ :34:

selam tekrar krdi :) peki 60lık bulabilir misin? fiyatı ne kadar olur? geçen baktım biyerde 265tl idi 60 ml :53:

hmm anladım canım, sence alien beyaz tenlilere gider mi?

valla ben parfümü ten rengine göre ayıranlardan değilim. Tarza göre:) Ben sarışın hypnotic poison kullananları da gördüm ve çok beğendim esmer kullananları da...
Bence mühim olan parfümün teni sevmesi ve tarza uyması.

allien ağırbaşlı hoş bir koku mesela hypnotic, noir, extreme, intense koku severlerin kullanacağı ve beğeneceği bir parfüm. önceki kış ben de beğenerek kullanmıştım.

Bir de bu cidden çok sayıda aldığım parfüm serisinden uyguna geldi. Bir ikincisi bu fiyata bulur muyum emin değilim. Sürekli gelmeyen ve de her daim müşterisi olan parfümler çok uyguna gelmiyor maalesef:50:

en kısa sürede tekrar deniyim bakalım fikirler nasıl olucak :)) bu arada tom ford white paçuli düşünüyorum biraz daha yaza doğru ama fiyatını biliyormusun ne kadar?

yazın ağır olmaz umarım :)

Patchuli çok hoş ama bence yazlık bir koku değil. buram buram terlenen yazın içinde limon notaları greyfurt notaları olan parfümler daha makbul bence. Cidden ağır geliyor çünkü hele hele tom ford gibi iddialı bir parfümü ben yazın hiç kullanamam diye düşünüyorum.

yazın genelde
Giorgio Armani Acqua Di Gioia ,
armani code,
nina ricci premier jour,
Calvin Klein Euphoria blossom
Dolce Gabbana rose the one birde
La Prairie Cellular Energizing kullanıyorum :8:
paçuliyi bir daha deniyim :12:

bu arada bir parfümü çok merak ediyorum hiç bulamadım tr 'de dolce gabbana red light bi fikrin varmı?:44:

günaydın krdi nasılsın:)
lacoste un bir kokusu var fresh bişey acaba biliormusun..ve şuan elinde neler var:)

İyiyim canım sen nassın :3:
Bilmiyorum yeni kokusunu maalesef ama lacoste kokuları genelde spor hafif kokular. Klasiği femme olan tutuluyor ama ben daha baskın kokuları sevdiğim için çok bana hitap etmedi.
Elimde fresh kokuları seviyor isen
dg light blue
chanel eau fraiche
chanel tendre

var. Bir de hafif ve meyveli koku olarak tedarikçide duruyor ise DKNY bloosom vardı.

Daha kadınsı ve biraz slageı yüksek kokulardan ise 212 sexy, 212 vip, micheal kors var geri kalanlar ağır gelir sana:34:

Givenchy Absolutely nasıl kokuyor kalıcı mı krdicim, bide lolita lempickayı beğeniyor musun

Son düzenleme:
Givenchy Absolutely nasıl kokuyor kalıcı mı krdicim, bide lolita lempickayı beğeniyor musun

givenchy kokularını genelde beğeniyorum. Absoultely güzel bir koku ben kullandım. KAlıcılığı fena değil ama intense olanını ben her zamanki gibi daha çok beğendim.
Lolita benim döne döne yıllardır kullandığım kokulardandır. Kesinlikle kendine has iyi ki üretilmiş koku grubudur. Tekrar değil. Zaten şişesi ve kalıcılığı ile de fark yaratan bir parfüm.

Merhaba, yaz düğünü için hangi parfümleri önerirsiniz acaba? Ben şu ana kadar denediklerim içinde tresor in love'ı beğendim. başka nelere bakabilirim?

Harajuku lovers Sevil'de yok artık.Bilen var mı ? :( D&g Limperatrice 3 kullanıyorum bu ara.

Merhaba, yaz düğünü için hangi parfümleri önerirsiniz acaba? Ben şu ana kadar denediklerim içinde tresor in love'ı beğendim. başka nelere bakabilirim?

Yaz düğünü yazın sıcağında en güzel kokuları bile dayanılmaz hale getirebilir. aşırı sıcak. O nedenle çiçek ve fresh notalara açılan parfümler kullanmak daha doğru bir karar olur bence. Chanel tendre, chanel eau fraiche, chole love, chole edp, marc jacobs lola, dior addict eau fraiche, ckya beauty hafif zarif ve yazın ağırlaşmayacak parfümler olarak aklıma geliyor

Back