• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

krdi ben bişey danışmak istiyorum.limangodan light blue almıştım bikaç ay once 100ml+50ml di.50liği kullandım bn cok beğeniyorum burda da cok kez yazdım cok beğendiğimi ama erkek arkadasım pek beğenmedi:2: soracağım şu ki : elimde jelatini hiç açılmamış bi light blue var. var olmasına var ama ne takas yapmaya cesaretim var( korkuyorum güvenemiyorum) ne de elimde tutma isteğim var.oyyle o bana bakıyo ben ona aslında içim gidiyo ama kullanamıyorum..bide takas konuları kapanmışmı ne olmuş bişey ler olmuş.. ben şimdi napıcamm bana yardım edinnn:18::2::2::2::2:

ladyycim aynı dert bendede var.bana da kardeşim hediye almış büyük be delicious.kullanamıyorum gitti.tam 3 kez sıktım ve karar verdimki kullanamıyorum 1aydırda dolapta bekliyor ve açtığım için ne yapacağımı da bilemedim.light blue güzel bence.ama şu herkesin nesine bayıldığını anlayamadığım be delicious u kullanamadım gitti:9:

$kkk.jpg $kkk.jpg

Micheal Kors klasik

Benim hiçbir kokuyu sevmeyen bir arkadaşım kendisinden hiç de beklenmeyecek bir davranışla yolda bir kadını kokusunu çok beğendiği için durdurarak ne kullandığını sormuş. Kadın 'Michael Kors klasik' demiş. İşyerine döner dönmez benim yakama yapıştı 'Bana o parfümü bul' diye...
Ama yazık ki o zamanlar bu parfüm daha Türkiye'ye gelmemişti. Nasıl merak ettim nasıl beynime kazıdım nasıl içim içimi yedi anlatamam. Sonra parfüm gelir gelmez neredeyse kendilerini sınır kapısında karşıladım:52:

O zamandan beri de sevdiğim parfüm listesine dahil ettim.

Michael Kors Women parfüm dünyanın en narin masalsı çiçek özlerinden bir kısmı egzotik baharatlarla hafif yeşil bitkilerle ve tütsü ile yeniden keşfedilerek harmanlanıp büyületici modern ve duygulara hitap eden bir koku haline getirilmiş… Hemen aradığınızı bulduğunuzu düşünmenizi sağlayan bir parfümMichael Kors Women parfüm zerafetin ve geleneğinduyulara hitap eden egzotik unsurlarla benzersiz bir bileşimi

şeklinde tarif ediliyor. Cidden feminen naif. Daha ötesi kendinizden içindeki çocuğu kaybetmemiş ufak bir şımarıklık kokusu alıyorsunuz. O hali içindeki hangi öz veriyor bilmiyorum ama inanılmaz zarif.
Ben zarif , naif biraz da azıcık da kadın olma şımarıklığım var diyorsanız bu parfümü kendinize hediye edip daha çok şımarın bence :34:

çok güzel bir kokusu var gerçekten benimde favorilerim arasında yer alır :23:
bir parfüme bağımlı kalıyım diyorum tek kokum olsun yok yapamıyorum ben hepsi benim olsun istiyorum :30:

çok güzel bir kokusu var gerçekten benimde favorilerim arasında yer alır :23:
bir parfüme bağımlı kalıyım diyorum tek kokum olsun yok yapamıyorum ben hepsi benim olsun istiyorum :30:

Bu parfüm şimdi elimde var meraklılarına duyurulur.

diğer resim çok kötü çıkmış bu daha iyi en sevdiklerimden bazıları :12:
sağdan
narciso rodriguez pembe
narcico rodriguez siyah
tom ford black orchid
christian dior addict
michael kors michael kors
chanel coco mademoiselle
coco chanel
elie saab
thierry mugler womanity

burda eksik olan bvlgarı jasmin noir :43:

diğer resim çok kötü çıkmış bu daha iyi en sevdiklerimden bazıları :12:
sağdan
narciso rodriguez pembe
narcico rodriguez siyah
tom ford black orchid
christian dior addict
michael kors michael kors
chanel coco mademoiselle
coco chanel
elie saab
thierry mugler womanity

burda eksik olan bvlgarı jasmin noir :43:

çook güzel duruyorlar bunların bir çoğu benim de favorim. Sen de baskın koku kadınısın sanırım bir süre sonra tatmin etmiyor diğerleri. Güle güle kullan hepsini umarım noir buluruz. Womanity niye öyle açık gözüküyor fotoğraf çekiminden mi?

krdi tarzımı az çok biliyorsun seninle aynı kokulardan hoşlanıyoruz :8:
denediğin değişik parfümler olursa gözümden kaçan tavsiyelerini bekliyorum:12:

merhaba krdi merhaba parfüm aşıkları
topiği takipteyim şu michaeli merak ettim çok:31

tugibu şu tom ford black orchid nasıl bir koku
birde bunun beyazı vardı yanlış hatırlamıyorsam,beyazı vanilya gibi mi kokuyordu
bu nasıl kokuyor:21:

tom ford black orchid baharatlı ve çok yoğun bir koku çokta kalıcı tarif edilmesi
gerekirsede ben bu kokuyu daha çok güneş yağına benzetiyorum :)
white paçuli içinde çiçeksi bir koku diyebiliriz ilk sıktığında çok acı fakat koku açıldıkça oturuyor notalar
gül ve amber çok baskın.. içerisinde birazda tütsü var dumanlı bir koku diyebilirim :D yaza doğru almayı düşünüyorum
beğeniyorum bu parfümüde :))

evet tarzımız benziyor ama ayrışan parfümlerimiz de var. Ben bu aralar chole parfümlerini beğeniyorum intense olanlarını. İlk çıktığında çok hitap etmemişti bana ama chole intense ve chole love intense bu ara gerçekten beğendiğim kokular arasına girdi sen de bak istersen

merhaba krdi merhaba parfüm aşıkları
topiği takipteyim şu michaeli merak ettim çok:31

Deneme imkanın var ise dene canım mutlaka cidden çok hoş bir koku senin tarzın nasıldı hitap eder mi acaba sana :31:

cnm solo loewe istersen tester yardımcı olabilirim..

canım eminim ki iyi niyetlisin ama bu site üzerinden yüzlerce sahte parfüm satılmaya çalışıldı. Hatta takas bölümünün kapatılma sebebi bu suiistimallerdir. Ha ben niye rahatım bu sitenin editörleri dahi benim müşterimdir. Çok eskiden beri biliyorlar beni ve parfüm hobimi. Site ile de yaptığım anlaşma ile satabiliyorum. Dolayısı ile şayet bu konuda farklı bir sonuç çıkar ise seninle ya da bu kokuyu talep eden üyemiz ile ilgili üzüldüğünüzü görmek istemem. Bence kendi aranızda mesajla konuşun :34:

chole intense kullandım güzeldi ama chole love intense bana fazla pudralı geldi yalnız bende senin gibi beğenmediğim bir parfümü aylar sonra alabiliyorum :12:

Merhaba ben Thierry Mugler in Alien kokusunu çok istiyorum ama bugun tekin acar da 300 tl ye yakın bir fiyattı. Çok üzücü gerçekten. Acaba sizin elinizde var mı veya getirebilirmisiniz :) Ne kdr fiyata olur. Özel mesaj atamadıgımdan burdan sormak zorunda kaldım :)

Back