çoook teşekkür ederim canım.........
krd merhaba,
ya özelden msj atamıyorumelinde chloe,chloe love yada burberry body var mı?varsa ne kadar?bir de love ile klasiğin farkı nedir yada intense nin?bana fiyat verirsen çok sevinirim.bişey daha sormam lazımdı ama özelden,soramadım neyse ben fiyat bekliyorum senden.tşkler
merhabalar
yine ben :)
noa edt var mı acaba
yok canım maalesef bi çok şey var ama noa yok
canım burberry weekend ve the beat var mı ? varsa fiyatları ne kadar ^^
anladım canım gelir mi pekibi 212 bi noa
hangisi olursa artık
krdi meraba
bugün sevil'e gittim,2 hafta önce duty freede denediğim Narciso Rodrigues Musk Collection için ama sanırım TR de yokmuş( sen bulabilir misin, chepsmellse falan baktım ama
önce sana bir sorayım dedim,getirtebilirsen fiyatı ne olur? Musk Collection olmazsa Normal siyah şişesindeki Narciso Rodrigues for her de olabilir
hadi canım sevindir şu garibi :))
Araştırayım canım genelde narcisso parfümleri hep müşterisi bol ve hep bekleyeni olan parfümler geldi mi gidiyor mesela klasiği geçen hafta vardı ama bekleyenine gitti bi sorayım bakalım bulabilecek miyiz
fiyatı neydi cnm?
peki kuşum erkek için loris azzaro Chrome var mı? fiyatı hakkında bilgin var mı 100 lük için?
erkek parfümleri ile hiç ilgilenmiyorum valla erkek kokusu alan bi kaç kişi var onların da istedikleri belli. Ama sorduğun kokuyu araştıracağım. Narcisso için tedarikçi mesaj yazmış bulabiliyoruz diye musk'a bakarım diğerini (siyah olanı) kesin bulurum demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?