• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

Merhaba canım msjını gördum sımdı sana özelden atamıyorum ben msj hakkım dolmamıs daha. Ya ben dun miss peraya verdım sıparısını ya ındırıme gırmıstı dıesel gıbı onuda kacırmım diye bugunde geldı elıme actım coktan yaa sen fazla gelmıyo deyınce umudu kesmıstım. Ne kadarda bahtsızım su alışveriş konusunda offffff :14:

krd merhaba,

ya özelden msj atamıyorum:43:elinde chloe,chloe love yada burberry body var mı?varsa ne kadar?bir de love ile klasiğin farkı nedir yada intense nin?bana fiyat verirsen çok sevinirim.bişey daha sormam lazımdı ama özelden,soramadım:14:neyse ben fiyat bekliyorum senden.tşkler

krd merhaba,

ya özelden msj atamıyorum:43:elinde chloe,chloe love yada burberry body var mı?varsa ne kadar?bir de love ile klasiğin farkı nedir yada intense nin?bana fiyat verirsen çok sevinirim.bişey daha sormam lazımdı ama özelden,soramadım:14:neyse ben fiyat bekliyorum senden.tşkler

Merhaba canım
chole çok sık gelmez geldi mi de hemen gider ama şanslı bir zamanda sordun chole var şu anda. Chole intense ve chole love intense var. İntense daha yoğunu kokunun ben şahsen intense olanları daha çok tercih ediyorum. Daha yoğun olan az kullanabilirsin kesinlikle chole başarılı bir parfüm. İntense normalden daha pahalı ama bana toplu geldiği için uygun verebiliyorum. 150 tl olur.
Burberry body buluyorum evet o da 125 tl o da zarif naif hoş bir koku. ben her ikisini de kullanıyorum:32:

canım burberry weekend ve the beat var mı ? varsa fiyatları ne kadar ^^

canım burberry weekend ve the beat var mı ? varsa fiyatları ne kadar ^^

Var canım weekend de beat da 110 tl. Normalde satışı farklı weekend daha uygun diye düşünebilirsin ama burberry testerları -yeni çıkan body hariç- aynı fiyata geliyor hep

anladım canım gelir mi peki :43: bi 212 bi noa
hangisi olursa artık

araştırıyorum inan ama benim ve tedarikçilerimin ortak fikri

212 sexy çok iyidir
212 vip çok çok daha iyidir

212 üzerine üretilmiş bu iki ve başarılı parfüm varken 212 niye?

valla onu beğeniyor arkadaşım dedim sen bir daha bak istersen:34:

krdi meraba
bugün sevil'e gittim,2 hafta önce duty freede denediğim Narciso Rodrigues Musk Collection için ama sanırım TR de yokmuş :(( sen bulabilir misin, chepsmellse falan baktım ama
önce sana bir sorayım dedim,getirtebilirsen fiyatı ne olur? Musk Collection olmazsa Normal siyah şişesindeki Narciso Rodrigues for her de olabilir
hadi canım sevindir şu garibi :))

krdi ben bişey danışmak istiyorum.limangodan light blue almıştım bikaç ay once 100ml+50ml di.50liği kullandım bn cok beğeniyorum burda da cok kez yazdım cok beğendiğimi ama erkek arkadasım pek beğenmedi:2: soracağım şu ki : elimde jelatini hiç açılmamış bi light blue var. var olmasına var ama ne takas yapmaya cesaretim var( korkuyorum güvenemiyorum) ne de elimde tutma isteğim var.oyyle o bana bakıyo ben ona aslında içim gidiyo ama kullanamıyorum..bide takas konuları kapanmışmı ne olmuş bişey ler olmuş.. ben şimdi napıcamm bana yardım edinnn:18::2::2::2::2:

krdi meraba
bugün sevil'e gittim,2 hafta önce duty freede denediğim Narciso Rodrigues Musk Collection için ama sanırım TR de yokmuş :(( sen bulabilir misin, chepsmellse falan baktım ama
önce sana bir sorayım dedim,getirtebilirsen fiyatı ne olur? Musk Collection olmazsa Normal siyah şişesindeki Narciso Rodrigues for her de olabilir
hadi canım sevindir şu garibi :))

Araştırayım canım genelde narcisso parfümleri hep müşterisi bol ve hep bekleyeni olan parfümler geldi mi gidiyor mesela klasiği geçen hafta vardı ama bekleyenine gitti bi sorayım bakalım bulabilecek miyiz

Araştırayım canım genelde narcisso parfümleri hep müşterisi bol ve hep bekleyeni olan parfümler geldi mi gidiyor mesela klasiği geçen hafta vardı ama bekleyenine gitti bi sorayım bakalım bulabilecek miyiz

fiyatı neydi cnm?

$8543.jpg $477123.jpg
klasik edp 155 tl idi. Yine piyasa satışı ile 120 -130 tl civarı fark oluşturuyor.

canım özellikle daha açık renk olan mürdüm gibi(Narciso Rodriguez For Her Musk Collection)onun için
hadi o olmadı diğeri siyah şişedeki için haber bekliyorum senden(Narciso Rodriguez For Her)
byee

Son düzenleme:
peki kuşum erkek için loris azzaro Chrome var mı? fiyatı hakkında bilgin var mı 100 lük için?

peki kuşum erkek için loris azzaro Chrome var mı? fiyatı hakkında bilgin var mı 100 lük için?

erkek parfümleri ile hiç ilgilenmiyorum valla erkek kokusu alan bi kaç kişi var onların da istedikleri belli. Ama sorduğun kokuyu araştıracağım. Narcisso için tedarikçi mesaj yazmış bulabiliyoruz diye musk'a bakarım diğerini (siyah olanı) kesin bulurum demiş.

erkek parfümleri ile hiç ilgilenmiyorum valla erkek kokusu alan bi kaç kişi var onların da istedikleri belli. Ama sorduğun kokuyu araştıracağım. Narcisso için tedarikçi mesaj yazmış bulabiliyoruz diye musk'a bakarım diğerini (siyah olanı) kesin bulurum demiş.

tamam canım narcissoyu'nun haberini bekliyorum o zaman senden

Back