• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

anladım bugün tekrar kokladım 212 de karar kıldım aşık oldm kokuya resmen.
burayı takip edicem
geldiğinde lütfen benim için ayırın olur mu
tşk ederim :)

bu arada kozmetik satışıda yapıyor musunuz

O daha zor bir alan bir markanın mesela onlarca çeşit ruju, farı allığı oluyor. Dolayısı ile karışık ve cidden vakit isteyen bir alan kozmetik. Ama özel ürün geldi mi ya da hoşuma giden bir seri buldum mu alıyorum. Özellikle aradığınız bişey var mı?

Merhaba canım :) senden bı parfum talebim daha olacak, gerçi senin erkek parfümleri ile pek ilgilenmediğini biliyorum ama gene de bi sorim dedim. Bu diesel in on the brave si var mıdır elinde 125 ml ve ya daha da fazlası olabilr. Sevgililier günü malümümüz :))) bi fiyat alsam senden.

Merhaba canım :) senden bı parfum talebim daha olacak, gerçi senin erkek parfümleri ile pek ilgilenmediğini biliyorum ama gene de bi sorim dedim. Bu diesel in on the brave si var mıdır elinde 125 ml ve ya daha da fazlası olabilr. Sevgililier günü malümümüz :))) bi fiyat alsam senden.

Tabi ki araştırırım. Ama diesel brave 125 ml var mı ki? Ben onu en büyük 75 ml biliyorum...

Tabi ki araştırırım. Ama diesel brave 125 ml var mı ki? Ben onu en büyük 75 ml biliyorum...

ah sorma ya 200 ml liğide vardı 1 defalıgına özel çıkarmıstı diesel hatta bi sitede vardı kacırdım fıyatıda cok uygunmus aslında arastırdıgımda sabahtan berı kendımı yıyorum kacırdım dıye :((

ah sorma ya 200 ml liğide vardı 1 defalıgına özel çıkarmıstı diesel hatta bi sitede vardı kacırdım fıyatıda cok uygunmus aslında arastırdıgımda sabahtan berı kendımı yıyorum kacırdım dıye :((

Brave yumruk şeklinde olan di mi allah Allah hiç hiç duymadım. Ama bakacağım

O daha zor bir alan bir markanın mesela onlarca çeşit ruju, farı allığı oluyor. Dolayısı ile karışık ve cidden vakit isteyen bir alan kozmetik. Ama özel ürün geldi mi ya da hoşuma giden bir seri buldum mu alıyorum. Özellikle aradığınız bişey var mı?

mac veya nars allıklarına çok merakım var benim ya eğer satıyorsanız diye sormak istedim

Tatlım Lola ile CocoMademoıselle Edt geldiğinde bana haber verceksin ya ben yine de hatrlatayım dedm.Bir sürü işin var sonuc olarak :)

mac veya nars allıklarına çok merakım var benim ya eğer satıyorsanız diye sormak istedim

evet güzeldir. Yurtdışı kapısı açıkken buluyor alıyordum. Ama şimdi kapalı biliyorsunuz dolayısı ile artık eskisi kadar bulamıyorum. Ama geçenlerde guerlain allıklar elime geçmişti süperdi. Her iki üretimi de gören ve kullanan biri olarak guerlain'ı kesinlikle daha çok sevdim ben. Nars'ın renk kalitesi çok çok iyi bakımdan beğeniyorum.

Tatlım Lola ile CocoMademoıselle Edt geldiğinde bana haber verceksin ya ben yine de hatrlatayım dedm.Bir sürü işin var sonuc olarak :)

Matmazel edp bulabiliyorum canım sen edt mi istiyorsun ille?

merhaba arkadaşım bende sizden yardım istiyorum.ben şekerli kokuları kullanamıyorum başımı agrıtıyor.ama şöyle kadınsı kokular hoşuma gidiyor cok hafif olmasın.sizden parfüm yorumları bekliyorum.teşekkür ederim şimdiden.....

merhaba arkadaşım bende sizden yardım istiyorum.ben şekerli kokuları kullanamıyorum başımı agrıtıyor.ama şöyle kadınsı kokular hoşuma gidiyor cok hafif olmasın.sizden parfüm yorumları bekliyorum.teşekkür ederim şimdiden.....

Ben de kadın kokusu olduğunu hissettiren kokuları seviyorum. Kadın kokusu olan tüm parfümlerin içine de çiçek giriyor. Çiçek kokuları daha naif yapıyor kokuları. Estee lauder sensious cidden ağırbaşlı hoş bir kadın kokusu, Micheal Kors limonsu ve çiçeksi hoş bir kadın kokusu, 212 vip güzel kadınsı hoş bir koku. 212 sexyi bir miktar şekerli gibi bir miktar baharat gibi hafif geniz yakıyor ama 212 vip cidden bu tarz koku arayanlar için daha başarılı olmuş. Benim döne döne önerdiğim bir koku var tous onu tekrar edeceğim o da hoş bir koku.

Yine de şu ana kadar kullandığınız parfümleri söylerseniz daha net yardımcı olabilirim.

şimdiye kadar noa kullandım.hipnotıc kullanıyorum şuan.avondan far away seviyorum.şimdili aklıma gelenler bunlar canım...

şimdiye kadar noa kullandım.hipnotıc kullanıyorum şuan.avondan far away seviyorum.şimdili aklıma gelenler bunlar canım...

Noa çok hafif hypnotic de daha baskın kadın kokusu ama hypnotic için doğru bir mevsimdeyiz.
O minvalde önerebileceğim Thiery Mugler Allien olabilir o da baskındır biliyorsundur mutlaka.
Onun dışında givenchy play intense, 212 sexy olabilir onlarda da hafif baharatımsı bir tad var.
Noir, extreme ve intense olan kokular sana hitap eder.

Back