anladım bugün tekrar kokladım 212 de karar kıldım aşık oldm kokuya resmen.
burayı takip edicem
geldiğinde lütfen benim için ayırın olur mu
tşk ederim :)
bu arada kozmetik satışıda yapıyor musunuz
Merhaba canım :) senden bı parfum talebim daha olacak, gerçi senin erkek parfümleri ile pek ilgilenmediğini biliyorum ama gene de bi sorim dedim. Bu diesel in on the brave si var mıdır elinde 125 ml ve ya daha da fazlası olabilr. Sevgililier günü malümümüz :))) bi fiyat alsam senden.
Tabi ki araştırırım. Ama diesel brave 125 ml var mı ki? Ben onu en büyük 75 ml biliyorum...
ah sorma ya 200 ml liğide vardı 1 defalıgına özel çıkarmıstı diesel hatta bi sitede vardı kacırdım fıyatıda cok uygunmus aslında arastırdıgımda sabahtan berı kendımı yıyorum kacırdım dıye(
O daha zor bir alan bir markanın mesela onlarca çeşit ruju, farı allığı oluyor. Dolayısı ile karışık ve cidden vakit isteyen bir alan kozmetik. Ama özel ürün geldi mi ya da hoşuma giden bir seri buldum mu alıyorum. Özellikle aradığınız bişey var mı?
mac veya nars allıklarına çok merakım var benim ya eğer satıyorsanız diye sormak istedim
Tatlım Lola ile CocoMademoıselle Edt geldiğinde bana haber verceksin ya ben yine de hatrlatayım dedm.Bir sürü işin var sonuc olarak :)
Canım arkadasıma alcam ben edtyi ama fikrim olsun diye yine de fiyatını da öğreneyim.
merhaba arkadaşım bende sizden yardım istiyorum.ben şekerli kokuları kullanamıyorum başımı agrıtıyor.ama şöyle kadınsı kokular hoşuma gidiyor cok hafif olmasın.sizden parfüm yorumları bekliyorum.teşekkür ederim şimdiden.....
şimdiye kadar noa kullandım.hipnotıc kullanıyorum şuan.avondan far away seviyorum.şimdili aklıma gelenler bunlar canım...
loewe solo intense temin edebilrimisizn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?