- 12 Temmuz 2006
- 1.155
- 19
- 683
- 48
olur tatlım... sen bana fiyet bilgi verebilir misin o zaman???
çünkü senden haber beklicem ben
bu arada da alıp almamaya karar vermiş olurum bende....
Sana mesaj yazdım canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur tatlım... sen bana fiyet bilgi verebilir misin o zaman???
çünkü senden haber beklicem ben
bu arada da alıp almamaya karar vermiş olurum bende....
dedim ki dg için sana önce verdiğim fiyata bulamıyorum onun üzerine 20 eklersen onu bulabiliyorum şu ara ama acelesi yok bekleyelim dersen araştırırım bulurum ama hemen bulamyıorum ilk verdiğim fiyata uygun dersen 20 fazlası onu da isterim dedim
Sana mesaj yazdım canım.
onu uygun bulunca alırım o zaman bana söylersin. ben pleasruersi alıyım senden. ama elfin arkadaşım sen,in düğünün varmışş. istersen sen al.. yani ben yine ikisini de bekleyebilirim snraya...
onu uygun bulunca alırım o zaman bana söylersin. ben pleasruersi alıyım senden. ama elfin arkadaşım sen,in düğünün varmışş. istersen sen al.. yani ben yine ikisini de bekleyebilirim snraya...
Kızlar estee lauder pleausers delight'ı biliyor musunuz
yok cnm ben estee lauder pleasures istiyorum .. deliighti bilmiyoruym.. hoş gerçi pleasuresi de bilmiyorum
elfincim bak alıcaksan al baya bulamayabiliyor krdi bu parfümü.. bende bi sürü parfüm var zaten..
hem 2 tanesini birlikte de alabilirim snra... sen düşün
canım benimm çok teşekkür ederim çok incesinn...
ben bir bakıyım karar verip haber ediym krdye
bu çiçekelr de benden sana
krdi canım bana da parfüm önerebilir misin mümkünse kalıcı olandan
şu anda 212 sexy kullanıyorum, britney midnight fantasyi beğeniyorum hani zevkimi belirtmek açısından söledim :)
deyince hatırladım lady millionı da beğenmiştim bi de ultravioleti. hatta ultravioleti alacaktım da sevgilim beğenmedi :)212 sexy cidden güzeldir ama hiç kalıcı bi parfüm değil gün içinde tazelemek gerekir di mi:) Britney midnight kalıcıdır ama britney kokularının performansı iyi...
212 vip
paco rabanne lady million
paco rabanne xs
dior cherie
hemen aklıma gelenler.
deyince hatırladım lady millionı da beğenmiştim bi de ultravioleti. hatta ultravioleti alacaktım da sevgilim beğenmedi :)
212 sexy bi süre sonra kokmuyo ama kıyafet üzerine sıktıysam kalıyo baya kokusu.
midnight baya indirimdeydi bi ara çilekte ve yasaklanmamıştı da ne güzel keşke alsaydım
hakket la öneriyon öneriyon zehir gibi kanına giriyon sonradaÇook sağol waytrosum:13: Ben kendi kullanmadığım hiçbir şeyi ne öneririm ne de arkadaşlarıma veririm bundan emin olabilirsiniz
whiterose ummmmmmmmmmmm
İkisi de güzel yağmurluk. Birisi bi ara bihter'in parfümü diye meşhuuur olmuştu bilen bilmeyen o furyaya kapılıp aldı. ama koku olarak ben beğeniyorum çiçeksi yazlık ağırbaşlı hoş...
Hot coutre zaten klasik givenchy deyince ilk akla gelen parfümlerden biri. Dönüp dönüp kullanılacak bir parfüm. Zaten givenchy koku kalitesi olarak çok başarılı. Oldukça kalıcı ve feminen. Git bi kendin bak dene yorum yap istersen buluruz tabi sana bulmicez mi
krdi cnm ben agent provecatour alsam mı acaba... bi kere denedim ama açığını beğenmiştim pembe şişede olanı...nasıl bir koku
Canım benim açık parfümler ile ilgili hiçbir fikrim yok. Bazen benzeri diyorlar hiç alakası olmuyor o nedenle açığını beğendin orijinalini beğenir misin bilemiyorum ki...
Sen pleausures için kararını verdin bi gelinimiz dönmedi bana ona göre haber vermem gerekiyor.