• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

ben hanımeli kokulu parfüm istiyorum ama bulamıyorum bi türlü a scent by issey miyake var bi tek hanımeli kokusunu aldığım ama o da tam değil sanki bu konuda yardımcı olmanız mümkün mü bana??

Honeysuckle & Jasmine Jo Malone for women buna bir bak derim ben.

Honeysuckle & Jasmine Jo Malone for women buna bir bak derim ben.

hiç görmemiştim ya da şişesi iddalı olmadığından dikkatimi çekmemişti bilemiyorum ama kokusuna bakmak için en azından boynere sevile ya da tekin acar a baksam bulur muyum acaba hiç hatırlamıyorum da ben bu şişeyi gördüğümü...

hiç görmemiştim ya da şişesi iddalı olmadığından dikkatimi çekmemişti bilemiyorum ama kokusuna bakmak için en azından boynere sevile ya da tekin acar a baksam bulur muyum acaba hiç hatırlamıyorum da ben bu şişeyi gördüğümü...

Saydığın mağazalarda yoktur sanırım.Ja Malone markasının nişantaşında kendi mağazası var oradan kokulara bakabilirsin.Eminim başka hanımeli kokuları bilenler de vardır.Ben zaten bu parfümün kokusunu da bilimiyorum adından yola çıktım direkt hanımeli:))Yanlış bilmiyorsam bir de Gucci flora var hanımeli kokusuna sahip olan ona hiç baktın mı?

Saydığın mağazalarda yoktur sanırım.Ja Malone markasının nişantaşında kendi mağazası var oradan kokulara bakabilirsin.Eminim başka hanımeli kokuları bilenler de vardır.Ben zaten bu parfümün kokusunu da bilimiyorum adından yola çıktım direkt hanımeli:))Yanlış bilmiyorsam bir de Gucci flora var hanımeli kokusuna sahip olan ona hiç baktın mı?

florayı biliyorumm
hımmm mağazasına gitmek lazım o zaman :61:

ben hanımeli kokulu parfüm istiyorum ama bulamıyorum bi türlü a scent by issey miyake var bi tek hanımeli kokusunu aldığım ama o da tam değil sanki bu konuda yardımcı olmanız mümkün mü bana??

St Dupont L'eau Femme Edt
Burberry (Kumaş kaplı olan burberry)
Yine aynı markanın Burberry Sport'unda da hanımeli mevcut

Dior'un 'Diorismo' parfümünde var hanımeli
Clinique Happy
Marc Jacobs Blush
Cartier De lune

hemen aklıma gelenler. Ama bunlar içinde yoğun yoğun hanımeli kokusu olarak Marc jacobs blush ve St Dupont'a özellikle bakmanı öneririm
hanımeli kokusu içeren parfümler aklıma gelenler. Ama

canım ben senden lightblue(arkadaşım alcak)
miracle
pleasures istiyom(son ikisini de ben alcam inşallah) bana bi özelden msj atarsın di mi fiyatlarını.. bi de mlleri

burdaymışsın canım sen de... burberry kumaş kaplı olan london.. çok bayık bir koku ben pek beğenmemiştim.. başta beğend,m ama snra beğenmemiştim. ezik çiçek kokusu gibi

Hafif şekerli kokuları severim genelde de. Sırf şeker kokan değil.. Daha çok hafiften şekerimsi, fresh tarzı kokular.. Chanel Chance, Lacoste, Gucci Rush gibi..

burdaymışsın canım sen de... burberry kumaş kaplı olan london.. çok bayık bir koku ben pek beğenmemiştim.. başta beğend,m ama snra beğenmemiştim. ezik çiçek kokusu gibi

Genelde bir markanın tüm parfümlerinde kendi tarzını yansıtan notalar olur. Burberry kokuları da öyle genel olarak seviyorsanız seversiniz. Hitap etmiyorsa etmiyordur genellikle... Chanel da öyle mesela lolita da...

Hafif şekerli kokuları severim genelde de. Sırf şeker kokan değil.. Daha çok hafiften şekerimsi, fresh tarzı kokular.. Chanel Chance, Lacoste, Gucci Rush gibi..

Hillary Duff With love
Lolita Lempicka L lolita
Nina Ricci Nina
angel innocent
klasik angel (ama benim oyum innocent den yana)
chopard casmir
kimilerine göre Dior Miss Cherie daha fresh o

Bunlara bakabilirsin...

şimdiye kadar krdiden sürüyle parfüm aldım bir kez bile sorun yaşamadım.zaten satış esnasındaki kendine güveniyle malının arkasında sonuna kadar duruyor:34:

St Dupont L'eau Femme Edt
Burberry (Kumaş kaplı olan burberry)
Yine aynı markanın Burberry Sport'unda da hanımeli mevcut

Dior'un 'Diorismo' parfümünde var hanımeli
Clinique Happy
Marc Jacobs Blush
Cartier De lune

hemen aklıma gelenler. Ama bunlar içinde yoğun yoğun hanımeli kokusu olarak Marc jacobs blush ve St Dupont'a özellikle bakmanı öneririm
hanımeli kokusu içeren parfümler aklıma gelenler. Ama

lacoste..lacoste olduğu kesin de,sanırım lacoste touch of..sun ve springden birisi..

krdicim nasılsın tatlımmm...
uzun zamandır bi parfümeriye gidemedim nihayetinde bgün gittim veeee versace brigt crystali kokladımmm
allahımmm nası sevdim ben o parfümü yaa çok da güzel kokuyord bayıldım walla...
sanırım onu alacağımmm meyve kokusu sevmem ben pek ama meyvenin altından çıkan çiçek kokusu sarhoş etti bile beni:69:
bir de estee lauder pleasures çok sevdim ama artık kafam iyice karışmaya başladı parfüm bakmaktan...
sen ne dersen ona gidip bakcam yaaa olmuyor böyle:1:
oradaki tezgahtarlar yok o benim tarzım değil desem de çoktaaan boca ediyorlar parfümü üzerime:27:

Merhaba arkadaşlaar
evet yoktum düğünümüz vardı düğün misafirler derken yoğun bikaç gün geçirdik bitti gitti artık burdayım. E öyle olunca ilgi de artık parfümle beraber ayakkabı elbise makyaj bissürü şeye dağıldı:))
Bu arada benim düğün için parfüm tercihim guerlain insolance glacee oldu.

Çiçeksi, kadınsı çok hoş bir koku. Benim gibi +30 lara şiddetle tavsiye ederim :32:

Este Lauder kremde, parfümde, rujda hele hele fondotende çok beğeniyor olsam da parfümleri hiç bana hitap etmedi. Hafif, genelde çiçeksi ama parlak notalardan oluşan parfümleri çok beğeniliyor. Pleasures, dream serisi özellikle. Ama Estee’den beklediğim parfüm daha iyisiydi hep. Nihayet o da geldiJ
Este Lauder Sensious. Uzun zamandan sonra en çok beğendiğim parfüm oluverdi bir anda. Evet yine çiçek var ama bu defa kendine has bir gizem de var ve yeni bir keşif de var. Son dönemde çıkan parfümlerde en çok söylediğimiz ‘Güzel ama biraz şu kokuyu andırıyor’ yok işte bu defa. Zaten kendileri de bu tarifi yapmış ‘Kendine güvenen kadınlar için öne çıkarıcı, sıcak, gizemli…” Bu parfümde ‘kadın kokusu’nu ortaya çıkaran ‘yasemin, zambak, manolya’ olmuş. Sıcaklığını meyve vermiş portakal, mandalina ama parfümde bağırarak ortaya çıkmıyor sadece hafif ve sizi çeken bir geçiş hissediyorsunuz o kadar. Gizemi baharatlar vermiş her zamanki gibi karabiber ve biraz odunsuluğu ise sandal ağacı. E bi de kokuyu parlatan amber girmiş içine. Tek tek ayrıştırmadan koklayınca, lüks, farklı, ağır değil özel, sizinle bütünleşen ve oldukça kalıcı. Bu defa olmuş bence.
$sensious.jpg

şimdiye kadar krdiden sürüyle parfüm aldım bir kez bile sorun yaşamadım.zaten satış esnasındaki kendine güveniyle malının arkasında sonuna kadar duruyor:34:

Çook sağol waytrosum:13: Ben kendi kullanmadığım hiçbir şeyi ne öneririm ne de arkadaşlarıma veririm bundan emin olabilirsiniz

krdicim nasılsın tatlımmm...
uzun zamandır bi parfümeriye gidemedim nihayetinde bgün gittim veeee versace brigt crystali kokladımmm
allahımmm nası sevdim ben o parfümü yaa çok da güzel kokuyord bayıldım walla...
sanırım onu alacağımmm meyve kokusu sevmem ben pek ama meyvenin altından çıkan çiçek kokusu sarhoş etti bile beni:69:
bir de estee lauder pleasures çok sevdim ama artık kafam iyice karışmaya başladı parfüm bakmaktan...
sen ne dersen ona gidip bakcam yaaa olmuyor böyle:1:
oradaki tezgahtarlar yok o benim tarzım değil desem de çoktaaan boca ediyorlar parfümü üzerime:27:

Kendini parfümeride tezgahtarlara emanet etme canım. Bir kere kararlı git ve sadece denemek istediğin parfümü dene çık. 'Siz ne önerirsiniz' dedin mi bittin artık iyice kafan karışmış halde çıkarsın. Onun için kararlı git, 3'ten fazla parfüm deneme

Back