• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraliçe sendromu mu?

Karşınıza geçip oturuyor da sizi rahatsız edecek bir hali var mı? Gözlerini dikip bakmak gibi ya da her hareketinizi takip etmek gibi filan. Eğer öyleyse evli bekar fark etmez herkes rahatsız olur. Ki bence hiçbir şey yapmasa bile ısırarla karşına geçip oturması bile rahatsızlık verici.

Ben olsam öncelikle oturduğum yeri değiştiririm. Hala dibimde bitiyorsa rahatsız olduğumu gayet açık ve net şekilde dile getiririm. Ne kadar sizi sıksa da alyans tam aradığınız çözüm aslında.
Karşımda oturması rahatsız etmiyordu normalde. Son iki gündür arkadaşının yanına değil de karşıma oturmaya devam edince, o zaman rahatsız oldum.
O yüzden eşimle telefon konuşması net çözüm olarak mantıklı geldi.

Üyelik isminizden de belli oluyor kraliçe sendromunda olduğunuz :)
Şaka şaka :)

Diyaloga girip laf arasında evli olduğunuzu belli etmenin milyon tane yolu var.
Veya açın arkadaşınızla telefonda konuşun, akşam kayınvalidem yemeğe gelecek deyin bitti gitti.
Değmez üzerinde düşünmeye.
Alyans olmayınca çocuk da hoşlaştıysa belli etmeye çalışıyodur, ona da yazık

Selam hanımlar;
Örgün üniversite okuyorum. Vizeler başladığı için günlerdir kütüphanedeyim hergün sabah 8 de.

Genelde yalnız oluyorum erken saatlerde. Yükses lisans yaptığını tahmin ettiğim bir genç her yer boşken karşıma oturmaya başladı. O da erkenci.
Birkaç gündür arkadaşıyla geliyor. Arkadaşı başka masaya oturup çalışalım dediği halde o karşıma oturuyor, arkadaşı başka masada çalışıyor.

Bazen tebessüm ediyor, kolay gelsin, iyi günler diyor. Sağol deyip geçiştiriyorum.
Evli olduğumu bilmiyor alyansım olmadığı için.

Ben mi fesatım? Erkekler hep bana hayran sendromu mu yaşıyorum?
Siz madem birinin ilgisini fark ettiniz ki karşı bir cinsin diğerine ilgi duyması bunu gösterme çabası gayet normal madem durumu fark ettiniz bi alyans takiverin en azından bi insan daha fazla içinde umutlanmasini engellemiş olursunuz

Üyelik isminizden de belli oluyor kraliçe sendromunda olduğunuz :)
Şaka şaka :)

Diyaloga girip laf arasında evli olduğunuzu belli etmenin milyon tane yolu var.
Veya açın arkadaşınızla telefonda konuşun, akşam kayınvalidem yemeğe gelecek deyin bitti gitti.
Değmez üzerinde düşünmeye.
Alyans olmayınca çocuk da hoşlaştıysa belli etmeye çalışıyodur, ona da yazık
:)

Alyansım yok ki

Canim usak sana kapilmadan acil onlem al.Kalp bu hoslanmis belli ki.Alyans takmayi sevmiyor olabilirsin ama bu durumda gerekli olmus.Herkes alyans takmak zorunda degil tabiki ama isin uzamamasi icin lazim.Alyans taksan duydu mu duymadi mi telefon konusmani dusunmezsin.Arada yeni gelinlerin taki gostermesi gibi gosterirsin. :D

Canim usak sana kapilmadan acil onlem al.Kalp bu hoslanmis belli ki.Alyans takmayi sevmiyor olabilirsin ama bu durumda gerekli olmus.Herkes alyans takmak zorunda degil tabiki ama isin uzamamasi icin lazim.Alyans taksan duydu mu duymadi mi telefon konusmani dusunmezsin.Arada yeni gelinlerin taki gostermesi gibi gosterirsin. :KK70:
:))
Sahte alyans alıp yanımda acil durumlar için taşıyacağım.

Şahsı muhteremin yüksek lisans yaptığı bilgisini verme sebebiniz neydi ki, yüksekçiler peşinizde vuu mu diyelim napalım ay bilemedim ki? :KK53: Konu sahibi darılma ama adam hakkında tahminler yürütecek kadar adamı incelemişsin şimdi. O da bunu farkedip yeşil ışık yaktığınızı düşünmüş, klasik düz mantık erkek algısı yazık. :olamaz: Alyans mevzusundaki ve durumun hoşunuza gittiği konusundaki genel yorumlara katılıyorum.

Gercekten rahatsizlik duymus olsaydiniz buraya konu acmak yerine vizelere evden veya baska yerden hazirlanmaya devam ederdiniz. Yada arkadaslarin dedigi gibi alyans takardiniz. Yada o gelip oturunca kalkip baska yere otururdunuz. Daha bir suru alternatif var.

Karşımda oturması rahatsız etmiyordu normalde. Son iki gündür arkadaşının yanına değil de karşıma oturmaya devam edince, o zaman rahatsız oldum.
O yüzden eşimle telefon konuşması net çözüm olarak mantıklı geldi.
Evet telefon görüşmesini deneyin. İlla eşinizle değil anneniz arkadaşınız vs ile konuşurken de evli olduğunuzu belli edebilirsiniz. Taş değilse anlar durumu sizde rahat edersiniz. Çalışırken konsantrasyonunu bozuyor insanın böyle şeyler :)

Şahsı muhteremin yüksek lisans yaptığı bilgisini verme sebebiniz neydi ki, yüksekçiler peşinizde vuu mu diyelim napalım ay bilemedim ki? :KK53: Konu sahibi darılma ama adam hakkında tahminler yürütecek kadar adamı incelemişsin şimdi. O da bunu farkedip yeşil ışık yaktığınızı düşünmüş, klasik düz mantık erkek algısı yazık. :olamaz: Alyans mevzusundaki ve durumun hoşunuza gittiği konusundaki genel yorumlara katılıyorum.
Konuyu; kadın yüz vermezse erkek bakmaz safhasına getirdiğiniz için tebrikler.

Bunun prenses, kraliçe sendromu veya güzel olmak ile ilgisi yok. Gerçekten yok. Bazı insanlar kadın/erkek duruşları ve tavırları ile dikkat çekerler. Kendime güzelim diyorum; aman aman bir güzelliğim yok ama ben dışarıda dikkat çekiyorum. Ben bunu kendim için söylesem belki kendime prenses sendromu derdim ama ablamdan, abime, kuzenlerime, arkadaşlarıma kadar herkes, "Nasıl bu kadar dikkat çekmeyi başarıyorsun," diyorlar ama bana kalsa :KK53: böyleyim. Vallahi normal insanım işte, öyle voooaw gibi bir güzelliğim yok. Belki sen de öylesindir, duruşun dikkat çekiyordur.

Gercekten rahatsizlik duymus olsaydiniz buraya konu acmak yerine vizelere evden veya baska yerden hazirlanmaya devam ederdiniz. Yada arkadaslarin dedigi gibi alyans takardiniz. Yada o gelip oturunca kalkip baska yere otururdunuz. Daha bir suru alternatif var.
Yorumlarımın tamamını okusaydınız süreci ve sonucu öğrenmiş olurdunuz

Evet telefon görüşmesini deneyin. İlla eşinizle değil anneniz arkadaşınız vs ile konuşurken de evli olduğunuzu belli edebilirsiniz. Taş değilse anlar durumu sizde rahat edersiniz. Çalışırken konsantrasyonunu bozuyor insanın böyle şeyler :)
Aynen öyle. Yoksa nereye oturduğu kalktığı beni zerre ilgilendirmiyor.

Bunun prenses, kraliçe sendromu veya güzel olmak ile ilgisi yok. Gerçekten yok. Bazı insanlar kadın/erkek duruşları ve tavırları ile dikkat çekerler. Kendime güzelim diyorum; aman aman bir güzelliğim yok ama ben dışarıda dikkat çekiyorum. Ben bunu kendim için söylesem belki kendime prenses sendromu derdim ama ablamdan, abime, kuzenlerime, arkadaşlarıma kadar herkes, "Nasıl bu kadar dikkat çekmeyi başarıyorsun," diyorlar ama bana kalsa :KK53: böyleyim. Vallahi normal insanım işte, öyle voooaw gibi bir güzelliğim yok. Belki sen de öylesindir, duruşun dikkat çekiyordur.
Mümkündür. Bakan olsa da ben üzerime alınmam, gözüme sokana kadar.
En başında umrumda değildi karşımda oturuyor olması. Son iki gündür arkadaşı diğer masadayken, onun ısrarlarına rağmen gitmeyip karşımda olması şüphelendirdi.

Mümkündür. Bakan olsa da ben üzerime alınmam, gözüme sokana kadar.
En başında umrumda değildi karşımda oturuyor olması. Son iki gündür arkadaşı diğer masadayken, onun ısrarlarına rağmen gitmeyip karşımda olması şüphelendirdi.
Yorumları gördüm, boşverin kimseyi takmayın. Çok çirkin yerlere çekilmiş konu.

Back