• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraliçe sendromu mu?

yani şuraya konu açacağınıza selam verip, biraz muhabbet edip, çocuklarınızdan bahsetseniz muhabbet sırasında olmaz mı?

insanlar öcü değil. tüm gün karşılıklı oturuyormuşsunuz,

senin bölüm neydi?
yoğun çalışıyorsun galiba. ben de evde çocuklardan fırsat olmadığı için mecbur geliyorum böyle, deseniz bitti.

Bu konuyu buraya tasiyacak kadar rahatsiz olduysaniz bir zahmet tavirlarinizla falan belli edin o zaman hoslanmadiginizi. Olay cok basitken usenmemis bir de buraya yazmissiniz.
Tamam.
Konu açarken çok mu basit diye size danışırım.

alyansin yoksa bi tane cakma bisey al tak parmagina. bi kere bile görse şerefi varsa bi daha bakmaz zaten.ciddi anlamda rahatsiz olsan buraya baslik acip sormazsin. kafana takilmasa adamin sana ilgisinin oldugunu dusunmesen konu acmazsin.

:) araya da aksam gelirken yogurt alirmisin annemler gelecek filan gibi aile bagi olan bisey sikistiriver bencr:) sevgilinle degil esinle konustugunu anlasin tamamen:)
Doğru. Kocacım dersem zaten şüpheye yer kalmaz.
Sağolun, hakkımda teşhis koymadan fikir verdiğiniz için. :)

Şimdi burda bunu konu haline getirmen falan çok mu önemli karşına oturunca ararsın eşini sessizce iki saniye bende seni özledim kocacım dersin
Ben anlamıyorum hiç
Kütüphane, ders, sessizlik, vize, final derken bu kadar basit şey aklıma neden gelmedi?
Haklısınız.
Zaten bir haftadır olan bir şey.

Bir erkeğin kadını rahatsız etmeden ilgisini göstermesi kadının gururunu okşar. Bu çok doğal. Ancak devam eden ilgi varsa, tavrınızla sınırı çekmelisiniz. Böylece karşı taraf gerçekten temiz hisler besliyorsa o da üzülmemiş olur. Madem karşınıza oturmakta ısrarcı size iyi günler vs dedikten sonra yer değiştirin. Eşek değilse anlar, anlamaz ısrarla peşinizden gelirse taciz eden biridir ve haddini bildirirsiniz.
Eşinizi arayarak numara yapmayın bence, bir erkeğin varlığı ile korunmanıza ihtiyaç duymaya gerek yok. Zaten bir kadının kendi başına çözemeyeceği bir durum değil yaşadıklarınız.

2-3 tane alyans aldim ama bende takmiyorum bekar sananlar oluyor. Boyle bi durumda olsam oraya giderken alyansimi takip giderdim ama..neden bilsinki bekarsan yurume hakki var bence😂

İlgileniyor sanirim sizinle.
Ben olsam en acilinden bir yuzuk edinirdim, kapanir giderdi.
Yani oturup ben mi yanlis anliyorum diye dusunecegime kanallari kapatirdim bir sekilde.
Evet. Kocamı arayarak her yolu kapatacağım.

Buarada ilgi gormek her kadini mutlu eder ben kotu birsey gormedim eger oyleyse bile. Hafif bi gururu oksaniyor insanin bence

yani şuraya konu açacağınıza selam verip, biraz muhabbet edip, çocuklarınızdan bahsetseniz muhabbet sırasında olmaz mı?

insanlar öcü değil. tüm gün karşılıklı oturuyormuşsunuz,

senin bölüm neydi?
yoğun çalışıyorsun galiba. ben de evde çocuklardan fırsat olmadığı için mecbur geliyorum böyle, deseniz bitti.
Öcülükten değil.
Beni ilgilendirmiyor.
Karşımdakini de ilgilendirmez ne okuduğum diye düşünürüm genelde.

Back