- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır. Aksine rahatsız oldum.
teşekkürler.
Tamam.Bu konuyu buraya tasiyacak kadar rahatsiz olduysaniz bir zahmet tavirlarinizla falan belli edin o zaman hoslanmadiginizi. Olay cok basitken usenmemis bir de buraya yazmissiniz.
Doğru. Kocacım dersem zaten şüpheye yer kalmaz.:) araya da aksam gelirken yogurt alirmisin annemler gelecek filan gibi aile bagi olan bisey sikistiriver bencr:) sevgilinle degil esinle konustugunu anlasin tamamen:)
Tamam.
Konu açarken çok mu basit diye size danışırım.
Kütüphane, ders, sessizlik, vize, final derken bu kadar basit şey aklıma neden gelmedi?Şimdi burda bunu konu haline getirmen falan çok mu önemli karşına oturunca ararsın eşini sessizce iki saniye bende seni özledim kocacım dersin
Ben anlamıyorum hiç
hahahahPrenses sendromu evlenince kraliçe sendromuna dönüşmüş galiba.
Parmağım kopacak sanıyorum.Alyansınızın neden olmadığını merak ettim.
Evet. Kocamı arayarak her yolu kapatacağım.İlgileniyor sanirim sizinle.
Ben olsam en acilinden bir yuzuk edinirdim, kapanir giderdi.
Yani oturup ben mi yanlis anliyorum diye dusunecegime kanallari kapatirdim bir sekilde.
İnce alyanslar var , varlığı yokluğu belli olmuyor parmağınıza taktığınızda.Parmağım kopacak sanıyorum.
Herhangi bir yüzük takınca ruhum daralıyor.
Öcülükten değil.yani şuraya konu açacağınıza selam verip, biraz muhabbet edip, çocuklarınızdan bahsetseniz muhabbet sırasında olmaz mı?
insanlar öcü değil. tüm gün karşılıklı oturuyormuşsunuz,
senin bölüm neydi?
yoğun çalışıyorsun galiba. ben de evde çocuklardan fırsat olmadığı için mecbur geliyorum böyle, deseniz bitti.