• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraliçe sendromu mu?

katılıyorum, soru sahibi evli sanırım yüzük de takabilir. en kötüsünden sahte bi yüzük bile olabilir bi günlüğüne, soru olsun işte... :)
Can sıkıntısı işte.
Başkasının parmağındaki yüzüğe bile ruhu daralan ben neden takmıyorum, hay Allah?

tabiki etrafınızda size ilgi duyan tipler olucak bu çok normal
önemli olan sizin tavrınız
önünüze evliyim tabelası asıp gezemezsiniz ya

bizim iş yerindede var bariz ilgi duyan bunu da iltifatlarla belli eden bi adam
evli olduğumu da biliyo
ben öle netim ki tavrımla davranışımla
kibarlık olarak algılıyorum sadece
ötesine asla geçemez---geçtirmem :KK11:

Hadi birisi senden hoşlansın bunu niye kafana takıp dert edinesin ki? Çocuk teklif ederse sağol ama evliyim der geçersin. Olmadı konuşursanız laf arasında bahsedesin. Hani bu çok zor bir şey değil ki,
ya da birisinin senden hoşlandığını düşündüysen kendini prenses mi sanıyorsun diye dert etmek ne alaka?Oladabilir olmayadabilir.Ama bunu buraya açmak belki kraliçe sendromu olabilir.

oohhh, eşle konuşmak? Neyi konuşmak? Daha bir şey olduğu yok teklif ederse söylersin tabi bak taliplerim var diye güler geçersiniz. Abi nasıl devamı gelsin evliyim deyince onu da anlamadım. Hiç mi insanlarla konuşmadınız beynim yandı.
Siz mesajları hiç anlamamışsınız.
O şahsın yanında eşimle rutin bir konuşma yaparım, evli olduğumu anlar.

Sohbet açmak istemiyorum. Çünkü karşılaştığımızda iyi günler, sınavlar nasıldı vs gibi sıradan sorularla da karşılaşmak istemiyorum.

Ciddiye almayacaksanız o zaman başlıktaki soruyu cevaplayım. Hayır kraliçe sendromu değil bu herkes bana hayran sendromu.. Gerisini arkadaşlar tamamlamış zaten :KK66:
Yanlış anladınız.
Cüzdanımda taşırım. Lazım olunca takarım demek istedim.

Valla acıkcası bende rahatsız olurdum . Yüzügümüde takardım , eşime de taktırırdım. Evliysen takmalısınız bence..

Evet. En doğru yöntem bu bence de. Sağolun.
Bide eşi araya katmak çok doğru değil canım benim , erkekler birden parlıyor allah korusun ki ortada hiç birşey yokken ..
sen dediğim gibi telefonda konuş bir gün ;) anlamadı mı , karşına oturduğunda kalk yerini değiştir . Mecbur değilsin ya aynı yerde oturmaya . Ama ben ilk etapta eşime böyle birşey duyurmayı asla tercih etmezdim .

Valla acıkcası bende rahatsız olurdum . Yüzügümüde takardım , eşime de taktırırdım. Evliysen takmalısınız bence..
İnanın yüzük takınca atak geçirecek gibi oluyorum.

Bide eşi araya katmak çok doğru değil canım benim , erkekler birden parlıyor allah korusun ki ortada hiç birşey yokken ..
sen dediğim gibi telefonda konuş bir gün :KK66: anlamadı mı , karşına oturduğunda kalk yerini değiştir . Mecbur değilsin ya aynı yerde oturmaya . Ama ben ilk etapta eşime böyle birşey duyurmayı asla tercih etmezdim .
Kendim halledebilirim. Eşime duyurmayı düşünmüyorum.

Siz mesajları hiç anlamamışsınız.
O şahsın yanında eşimle rutin bir konuşma yaparım, evli olduğumu anlar.

Sohbet açmak istemiyorum. Çünkü karşılaştığımızda iyi günler, sınavlar nasıldı vs gibi sıradan sorularla da karşılaşmak istemiyorum.
Tamamdır pardon o son mesajın neyi cevapladığını okumamıştım.
Yani bence o fikir çok çocukçaymış. Siz niye şu an harekete geçiyorsunuz bir haraket görmeden? Çok takmışsınız.Belki hiç konuşmayacak bile.Sohbeti de siz açmayacaksınız. O konuşursa zaten söylersiniz(bunun üstüne daha da yürümez ya da telefonda duysa ne yapcaksa aynısını yapar), onun dışında sizle ilgisi yok yokmuş gibi davranmak en iyisi bence.

Karşınıza geçip oturuyor da sizi rahatsız edecek bir hali var mı? Gözlerini dikip bakmak gibi ya da her hareketinizi takip etmek gibi filan. Eğer öyleyse evli bekar fark etmez herkes rahatsız olur. Ki bence hiçbir şey yapmasa bile ısırarla karşına geçip oturması bile rahatsızlık verici.

Ben olsam öncelikle oturduğum yeri değiştiririm. Hala dibimde bitiyorsa rahatsız olduğumu gayet açık ve net şekilde dile getiririm. Ne kadar sizi sıksa da alyans tam aradığınız çözüm aslında.

Back