• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraliçe sendromu mu?

Selam hanımlar;
Örgün üniversite okuyorum. Vizeler başladığı için günlerdir kütüphanedeyim hergün sabah 8 de.

Genelde yalnız oluyorum erken saatlerde. Yükses lisans yaptığını tahmin ettiğim bir genç her yer boşken karşıma oturmaya başladı. O da erkenci.
Birkaç gündür arkadaşıyla geliyor. Arkadaşı başka masaya oturup çalışalım dediği halde o karşıma oturuyor, arkadaşı başka masada çalışıyor.

Bazen tebessüm ediyor, kolay gelsin, iyi günler diyor. Sağol deyip geçiştiriyorum.
Evli olduğumu bilmiyor alyansım olmadığı için.

Ben mi fesatım? Erkekler hep bana hayran sendromu mu yaşıyorum?
kraliçe sendromu diye bisey mi var;) senďe rahatsizsan alanını tak

Bir erkeğin kadını rahatsız etmeden ilgisini göstermesi kadının gururunu okşar. Bu çok doğal. Ancak devam eden ilgi varsa, tavrınızla sınırı çekmelisiniz. Böylece karşı taraf gerçekten temiz hisler besliyorsa o da üzülmemiş olur. Madem karşınıza oturmakta ısrarcı size iyi günler vs dedikten sonra yer değiştirin. Eşek değilse anlar, anlamaz ısrarla peşinizden gelirse taciz eden biridir ve haddini bildirirsiniz.
Eşinizi arayarak numara yapmayın bence, bir erkeğin varlığı ile korunmanıza ihtiyaç duymaya gerek yok. Zaten bir kadının kendi başına çözemeyeceği bir durum değil yaşadıklarınız.
Gururu incinmeden en kısa ve kesin çözüm bu geldi bana da.

Sirf ispat edeceksin kendini diye bu yuzden konusmak hikaye anlatmaya calismak gereksiz bencede
Yani. Benim karşımda da oturabilir. Ama arkadaşı diğer masadayken bu hala karşımda olunca "hop, noluyor burada?" diye düşündüm.
Pazartesi zaten evli olduğumu öğrenecek.

Öcülükten değil.
Beni ilgilendirmiyor.
Karşımdakini de ilgilendirmez ne okuduğum diye düşünürüm genelde.

hanımefendicim, rahatsızlık duyduğunuz ve yanlış anlaşılmaya mahal vermiş olabileceğiniz bir durum var ortada.
adamın bölümünü merak ettiğiniz için degil, karşınızdaki insanla aranızdaki olası yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için sohbet başlangıcı olarak soracaksınız zaten.

telefonda kocişim diye konuşmaktan daha insani ve normal geliyor bana.
insanların konuşa konuşa malum...

2-3 tane alyans aldim ama bende takmiyorum bekar sananlar oluyor. Boyle bi durumda olsam oraya giderken alyansimi takip giderdim ama..neden bilsinki bekarsan yurume hakki var bence😂
Hahaha.
Hiç alyansı bırakın yüzüğüm yok.
Sahte alayım, çantamda bulunsun.
Lazım oluyormuş.

Yüzük takmak zorunda değilsiniz ama insanlar evli olduğunuzu bilmez haliyle tanışmak isteyebilir normal bişey bu.

Birkaç defa başıma geldi hatta birinde eşimle kitap bakıyorduk. Eşim farklı bölümde ben farklı bolumdeydik ve bir çocukcağız gelip "motosiklet mi kullanıyorsunuz kıyafetler çok yakışmış" diye muhabbete girmeye başlamıştı teşekkür ettim ama baktım devam ettiriyor usulca yolladım kendisini benim adam 2-3 raf öndeydi :D

Son 2 sene civarlari yüzüklerimi takıyorum ama seviyorum yuzuklerimi. Kimse zorla bişey yapacak değil sonuçta gelip konuşursa ona gore davranirsiniz.

hanımefendicim, rahatsızlık duyduğunuz ve yanlış anlaşılmaya mahal vermiş olabileceğiniz bir durum var ortada.
adamın bölümünü merak ettiğiniz için degil, karşınızdaki insanla aranızdaki olası yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için sohbet başlangıcı olarak soracaksınız zaten.

telefonda kocişim diye konuşmaktan daha insani ve normal geliyor bana.
insanların konuşa konuşa malum...
Size saygı duyarım.
Ancak eşimle konuşup meseleyi kısadan kapamak daha kolay geliyor.

Sohbet etsem, arada evliyim desem devamı gelir diye düşünüyorum. Hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum.

Evli olup da alyans takmayan insanları anlayamıyorum. Alyans be nemektir sizce?İşte böyle sizin hakkınızda hiç bir şey bilmeyen insanlara ön bilgi vermektir:”Ben evliyim!”Eğer parmağında alyansın olsaydı o çocuk karşına oturmazdı buna emin olabilirsin!!

Ben de 7 yıllık evliyim alyansımız yok
Pek dikkat çekici insanlar değiliz galiba
Bize kimse yaklaşmadı şimdiye kadar ya da biz fark etmedik

masumsindirella masumsindirella çalışırken evli olduğumu bilen patronum aşkını ilan etmişti.
Engel olmuyor alyans.

Taki takmayi sevmiyorum diyorsunuz da alyans niye takılıro_O

Sirf ispat edeceksin kendini diye bu yuzden konusmak hikaye anlatmaya calismak gereksiz bencede

çok çok enteresan bakış açınız var gerçekten.
ne hikayesi? karşınızdaki insanla iki kelime diyalog kurmanın nesi yanlış olabilir? kendini ispat etmek degil ki bu.
gerçekten hayatınızda hiç mi insanlarla konusmuyorsunuz?
insanlara sadece cinsiyetten ibaret bakarsınız bu kısır döngüden çıkamazsınız.
ben ortada hiç bir şey olmasa bile her gün kütüphanede gördüğüm birine selam veririm.
elindeki kitapla ilgili yada bölümü ile ilgili soru sorarım.
su kütüphanenin cayı da amma bayatmış diye laf atarım.
tamam erkek ben olmasın ama ortada olan biri durumu açıklığa kavuşturmak için ili satır diyalog da kurabilmek gerek diye dusunuyorum.
gerçekten bu kapalılıkla aldığınız eğitimleri de değerlendirmeniz mümkün olmaz.

çok çok enteresan bakış açınız var gerçekten.
ne hikayesi? karşınızdaki insanla iki kelime diyalog kurmanın nesi yanlış olabilir? kendini ispat etmek degil ki bu.
gerçekten hayatınızda hiç mi insanlarla konusmuyorsunuz?
insanlara sadece cinsiyetten ibaret bakarsınız bu kısır döngüden çıkamazsınız.
ben ortada hiç bir şey olmasa bile her gün kütüphanede gördüğüm birine selam veririm.
elindeki kitapla ilgili yada bölümü ile ilgili soru sorarım.
su kütüphanenin cayı da amma bayatmış diye laf atarım.
tamam erkek ben olmasın ama ortada olan biri durumu açıklığa kavuşturmak için ili satır diyalog da kurabilmek gerek diye dusunuyorum.
gerçekten bu kapalılıkla aldığınız eğitimleri de değerlendirmeniz mümkün olmaz.
Evet ilginc insanimdir😂nedense kisisel olarak saldirmissin ki ben sana laf bile atmamisken😂egitime niye taktin mesela? kim dedi kadin ya da erkek diye konusmam. Gereksiz gordugum icin konusmazdim dedim. Karsidaki lezbiyende olabilir😂benim icin durum degismez. Sirf birseyi ispat icin yani, yoksa emin ol kadin erkek olarak bakmiyorum, sizlerden daha ileri gorusluyumdur bu konuda bence.

Kisaca konusacagim varsa zaten konusurum arkadasla evli ya da degilsem farketmez bu.. kadin erkek olmasida.. umarim anlayabilmissindir

Selam hanımlar;
Örgün üniversite okuyorum. Vizeler başladığı için günlerdir kütüphanedeyim hergün sabah 8 de.

Genelde yalnız oluyorum erken saatlerde. Yükses lisans yaptığını tahmin ettiğim bir genç her yer boşken karşıma oturmaya başladı. O da erkenci.
Birkaç gündür arkadaşıyla geliyor. Arkadaşı başka masaya oturup çalışalım dediği halde o karşıma oturuyor, arkadaşı başka masada çalışıyor.

Bazen tebessüm ediyor, kolay gelsin, iyi günler diyor. Sağol deyip geçiştiriyorum.
Evli olduğumu bilmiyor alyansım olmadığı için.

Ben mi fesatım? Erkekler hep bana hayran sendromu mu yaşıyorum?

direkt ben evliyim derseniz , o da çevirebilir Durumu ‘ben sizinle tanışmak İstemiyorum ki ‘filan der . Ama bir gün karşısınızdayken sessizce telefonda konuşun , ‘akşam kayınvalidemler gelecek , çocukta onlarda getirecekler’ filan dersiniz, aklı normal biriyse alır mesajı ;)

Şimdi burda bunu konu haline getirmen falan çok mu önemli karşına oturunca ararsın eşini sessizce iki saniye bende seni özledim kocacım dersin
Ben anlamıyorum hiç

katılıyorum, soru sahibi evli sanırım yüzük de takabilir. en kötüsünden sahte bi yüzük bile olabilir bi günlüğüne, soru olsun işte... :)

direkt ben evliyim derseniz , o da çevirebilir Durumu ‘ben sizinle tanışmak İstemiyorum ki ‘filan der . Ama bir gün karşısınızdayken sessizce telefonda konuşun , ‘akşam kayınvalidemler gelecek , çocukta onlarda getirecekler’ filan dersiniz, aklı normal biriyse alır mesajı :KK66:
Evet. En doğru yöntem bu bence de. Sağolun.

Hadi birisi senden hoşlansın bunu niye kafana takıp dert edinesin ki? Çocuk teklif ederse sağol ama evliyim der geçersin. Olmadı konuşursanız laf arasında bahsedesin. Hani bu çok zor bir şey değil ki,
ya da birisinin senden hoşlandığını düşündüysen kendini prenses mi sanıyorsun diye dert etmek ne alaka?Oladabilir olmayadabilir.Ama bunu buraya açmak belki kraliçe sendromu olabilir.
Size saygı duyarım.
Ancak eşimle konuşup meseleyi kısadan kapamak daha kolay geliyor.

Sohbet etsem, arada evliyim desem devamı gelir diye düşünüyorum. Hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum.
oohhh, eşle konuşmak? Neyi konuşmak? Daha bir şey olduğu yok teklif ederse söylersin tabi bak taliplerim var diye güler geçersiniz. Abi nasıl devamı gelsin evliyim deyince onu da anlamadım. Hiç mi insanlarla konuşmadınız beynim yandı.

Back