• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraliçe sendromu mu?

:))
Sahte alyans alıp yanımda acil durumlar için taşıyacağım.
Alyansı bende sevmem, delikanlı yine de beyefendi biriymiş, hoşlanıyorsa dahi bunu rahatsız eden taciz boyutuna getiren bir eyleme dönüştürmemiş, niceleri var ki 10 parmağınızı alyansla donatsanız, kucağınızda çocuğunuz da olsa yine de musallat oluyor, arkadaşlar çözümü söylemiş eşle bir konuşma kafi gelir.

Oturdugunuz masadan kalkilmiyor mu .
Kocaniz olmasa bu iş evlilige kadar gidecek mi .:olamaz:
Kendi tavrinizla belli edemiyormusunuz .
Neden kalkayım?
Kütüphanede iki kişiyken köşe kapmaca mı oynayacağım?
Ayrıca o cümleniz çok çirkin. İade ediyorum.

Alyansı bende sevmem, delikanlı yine de beyefendi biriymiş, hoşlanıyorsa dahi bunu rahatsız eden taciz boyutuna getiren bir eyleme dönüştürmemiş, niceleri var ki 10 parmağınızı alyansla donatsanız, kucağınızda çocuğunuz da olsa yine de musallat oluyor, arkadaşlar çözümü söylemiş eşle bir konuşma kafi gelir.
Yorumlara bakılırsa alyansı kurtarıcı zannedenler çoğunlukta.

Yalnız bazı yorumlar gerçekten çok hadsizce.

Yorumlara bakılırsa alyansı kurtarıcı zannedenler çoğunlukta.

Yalnız bazı yorumlar gerçekten çok hadsizce.
İsterseniz konuyu yorumlara kapatabiliriz, herkesin kendi görüşüdür saygı duyarım fakat alyans takmamak açık kapı bırakmak değildir, ki yıllar yıllar evvel parmağımda alyans, hadi alyansı göremedi kucağımda çocuğum olduğunu gören bir zat tarafından takip edilmiştim, boynuma evliyim, bu da benim çocuğum diye yazıp gezsem de fark etmeyecekti.

Kraliçe sendromu değil, alyans malyans dinlemeden asılan tipler de var. Ama çocuk sizden hoşlanmış gibi görünüyor, bunun karşıtı bir emare alabilmiş de değil. Ben olsam herhangi ekstra bir şey belli etmez (ne gerek var durduk yere uff bana asılma .s.s demeye günah) ama sanırım her zaman kütüphanede oturduğum yerden farklı bir yere geçerdim hani karşılıklı denk gelemeyeceğimiz bir şekilde. Benim okulumda mesela tekli bölmeler var. Denk gelmek istemediğimi belli ederdim. Öyle bir şey mümkün değilse onun duyabileceği bir şekilde, dışarıdayken falan, eşimi arar naber hayatım nasılsın falan tarzı konuşurdum.

Bu arada benim babam da alyans takmaz, alerjisi var. Ne yapsın adam? Bazı yorumlar çok gereksiz olmuş.

Mune ablaya katılıyorum. Bir telefon görüşmesi yeter. Öylesine denk gelmiş gibi eşimi ararım, özellikle alıp yüzük falan da takmam karşı tarafı mahçup ve rencide etmemek için. Çünkü açık açık, "İlginin farkındayım," mesajı verir ve karşı taraf düzgün karakterli biriyse mahçup olabilir. Ahlâkı olmayana ne yüzük kâr eder, ne de çocuk. Sosyal medyaya dadandı artık o tipler. Birkaç defa mesaj alınca profilime evli çocuklu olduğumu belirten tarih ve emojiler koydum ama bana mısın demiyor. Genellikle mesaj atanlar da evli insanlar oluyor. Hatta biri çok güzelsin, yazmıştı da tepem atıp, teşekkürler ama gördüğünüz üzere evliyim de yazmıştım. Adam da, evet biliyorum ben de evliyim bir insana güzel olduğunu söylemenin ne sakıncası olabilir ki, yazmıştı da arsızlığa ahlâksızlığa ağzım açık kalmış, o halde eşinize de ben sosyal medyada evli ve çocuklu kadınları kesip ne kadar güzel oldukkarını söyleyerek düşürmeye çalışıyorum deyiverin. Normal mi, değil mi eşiniz size itina ile öğretecektir, demiş ve engeli basmıştım. Kısacası alnına evli de yazsan, tşört bastırıp kezsen de fark etmiyor. Bu dönemde bunun artık cinsiyeti de yok. Değişik bir dönemdeyiz.

İsterseniz konuyu yorumlara kapatabiliriz, herkesin kendi görüşüdür saygı duyarım fakat alyans takmamak açık kapı bırakmak değildir, ki yıllar yıllar evvel parmağımda alyans, hadi alyansı göremedi kucağımda çocuğum olduğunu gören bir zat tarafından takip edilmiştim, boynuma evliyim, bu da benim çocuğum diye yazıp gezsem de fark etmeyecekti.
Ki işyerindeki tacizlerin haddi hesabı yok. Evli olup olmamak farketmiyor.

Önceki iş yerimde patron eşimi tanıdığı halde aşkını ilan etmişti. İşten ayrıldım.

Niyeti bozuk olana hiçbir şey engel olamıyor.

Bir erkeğin kadını rahatsız etmeden ilgisini göstermesi kadının gururunu okşar. Bu çok doğal. Ancak devam eden ilgi varsa, tavrınızla sınırı çekmelisiniz. Böylece karşı taraf gerçekten temiz hisler besliyorsa o da üzülmemiş olur. Madem karşınıza oturmakta ısrarcı size iyi günler vs dedikten sonra yer değiştirin. Eşek değilse anlar, anlamaz ısrarla peşinizden gelirse taciz eden biridir ve haddini bildirirsiniz.
Eşinizi arayarak numara yapmayın bence, bir erkeğin varlığı ile korunmanıza ihtiyaç duymaya gerek yok. Zaten bir kadının kendi başına çözemeyeceği bir durum değil yaşadıklarınız.

Ne güzel yorum yapmissiniz.Hele son paragraf harika.

Kraliçe sendromu değil, alyans malyans dinlemeden asılan tipler de var. Ama çocuk sizden hoşlanmış gibi görünüyor, bunun karşıtı bir emare alabilmiş de değil. Ben olsam herhangi ekstra bir şey belli etmez (ne gerek var durduk yere uff bana asılma .s.s demeye günah) ama sanırım her zaman kütüphanede oturduğum yerden farklı bir yere geçerdim hani karşılıklı denk gelemeyeceğimiz bir şekilde. Benim okulumda mesela tekli bölmeler var. Denk gelmek istemediğimi belli ederdim. Öyle bir şey mümkün değilse onun duyabileceği bir şekilde, dışarıdayken falan, eşimi arar naber hayatım nasılsın falan tarzı konuşurdum.

Bu arada benim babam da alyans takmaz, alerjisi var. Ne yapsın adam? Bazı yorumlar çok gereksiz olmuş.
Benim eşimde alyans kullanmıyor, defalarca kaybetti, karşı taraftan bir adım atılıyorsa alyans olmasına gerek yok, geri çevrilir uygun bir sekilde. Yeteri ki niyet kötü olmasın.

Daha önceki yorumlarda da yazdım.
Genç umrumda bile değildi. Son iki gündür artık gözüme sokunca tavırlarını hayırdır dedim kendi kendime.
Ondan önce kütüphanede olurken, ondan sonra gittim farklı yere oturdum. İşi varmış gibi çıkıp gitti. Yarım saat sonra dönüp yine karşıma oturdu.

Telefonda eşimle konuşmak da aklıma gelmemişti. KK sağolsun :)

Benim eşimde alyans kullanmıyor, defalarca kaybetti, karşı taraftan bir adım atılıyorsa alyans olmasına gerek yok, geri çevrilir uygun bir sekilde. Yeteri ki niyet kötü olmasın.

Alyansı cebine koyup çapkınlık turuna çıkan erkek sayısı da az değil.

Daha önceki yorumlarda da yazdım.
Genç umrumda bile değildi. Son iki gündür artık gözüme sokunca tavırlarını hayırdır dedim kendi kendime.
Ondan önce kütüphanede olurken, ondan sonra gittim farklı yere oturdum. İşi varmış gibi çıkıp gitti. Yarım saat sonra dönüp yine karşıma oturdu.

Telefonda eşimle konuşmak da aklıma gelmemişti. KK sağolsun :)

Evet dikkat çeker elbette böyle bir durum. Ben nişanlıyım, bana yapılsa benim de dikkatimi çeker. Sürekli karşıma oturan, selam veren falan. Bugün yarın açılır, haberiniz olsun. O yüzden mesajı verebiliyorsanız verin; anlamaz açılırsa da "Ben evliyim kusura bakma" dersiniz; efendi birisi ise zaten karşınıza tekrar tekrar çıkıp rahatsızlık vermeyecektir.

Evet dikkat çeker elbette böyle bir durum. Ben nişanlıyım, bana yapılsa benim de dikkatimi çeker. Sürekli karşıma oturan, selam veren falan. Bugün yarın açılır, haberiniz olsun. O yüzden mesajı verebiliyorsanız verin; anlamaz açılırsa da "Ben evliyim kusura bakma" dersiniz; efendi birisi ise zaten karşınıza tekrar tekrar çıkıp rahatsızlık vermeyecektir.
Pazartesi ilk işim kocişimle telefonda konuşmak olacak :)

Efendiyse zaten geri çekilir. Ben de yorum yapan bazı hanımlara göre salladığım kuyruğu kesmiş olurum.

Alyansı cebine koyup çapkınlık turuna çıkan erkek sayısı da az değil.
Aynen, bana arkadaşlarım, kuzenlerim nasıl takmamasina müsade ediyorsun diyor, dışarıdaki insanlar eşimin evli olduğunu anlamasa bilmese de olur evli olduğunu unutmaması gereken eşim. Aldatacak adamı yüzük mü engelleyecek.

Efendiyse zaten geri çekilir. Ben de yorum yapan bazı hanımlara göre salladığım kuyruğu kesmiş olurum.
Tüm yorumları okumadım öyle mi yazdılar gercekten :KK12: telefonla konuşmak güzel fikir bencede.

Bende bilezik küpe yüzük vs hiçbirisinden hoşlanmam, belki abartısız bir kolye olabilir. tektaş denen şeyden ise zaten nefret ediyorum. Afrikalı yetim çocukların karın tokluğuna bile yetmeyen bir para ile zorla ölümüne çalıştırılıp çıkarılan madenlerden üretilen o tektaşları binlerce lira verip övüne övüne takan, nişanlım dev taşlı kocaman yüzük aldı diye göklere çıkan o kadınları gördükçe midem bulanıyor, onların anneğine dahi saygı duymuyorum. Çünkü o parmaklarına taktıkları pırlantalar için biryerlerde çocuklar ölüyor. İnanmayan açsın bununla ilgili belgeselleri izlesin. Bu bir gerçek.
Fakat alyans ise çok farklı bişey. Alyans bir semboldür. Sahte de olsa alın takın bir yüzük. Evli olduğunuz belli olsun.

Tüm yorumları okumadım öyle mi yazdılar gercekten :KK12: telefonla konuşmak güzel fikir bencede.
Maalesef.
Kocam olmasa işi ilerletirmişim, hoşuma gitmiş ki konu açmışım vs.

Hoşuma gitse neden konu açayım ki?
Enteresan kafalar.

Çok ayıp ya, erkeklerin bunu söyleyebilecek kadar alçalmasını bir şekilde anlayabiliyorum ama hemcinslerimize hiç mi hiç yakıştıramıyorum bu erkek kafasıyla düşünmelerini. Alyans takmıyorsun diye "kuyruk sallama" gözüyle bakan, etek giymeye de aynı şekilde bakıyor, "O saatte orada ne işi varmış" da diyor. Sonra kadın cinayetlerine, tecavüzlerine duyar kasıyorlar buralarda. Samimiyetsizlikten başka bir şey değil.

Alyans konusunu cok baska yerlere cevirmissiniz adamin sapik olmadigini varsayarak soyledim ben mesela.Bekar bir bayan sanmis olabilir. Ve hoslanmasi, hatta adim atmasi da bu taraftan bakinca normal. Alyans taksanda hic bir onemi olmayacak insanlar var ama taktigini farkedip kendini cekecek karakterde insanlar da var.

Back