Bebek İkinci El Kraft ana kucağı

JETFINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
61
0
Bebeğim kış bebeği olduğu için fazla dışarı çıkamadık, şimdide oto koltuğuna geçtik, tertemiz, piyasa fiyatı 170 tl , ben 80 tlye satıyorum.

Kraft New Matrix Trio Travel Sistem Ana kucağı - ben bebek arabası ile takım almıştım, şu an ana kucağını satıyorum

merhaba jetfine kraft new matrix trio kullandığınızı belirtmişsiniz. eğer halen kullanıyorsanız birkaç sorum olacak.. bebek arabasından memnun musunuz? kullanımı kolay mı, ağırlığı nasıl vs... internette çok yorum bulamadım

Bebek arabası oldukça hafif titanyumdan yapıldığı için, kullanımı çok kolay tekerlekleri çok iyi dönüyor bebek üzerinde yok gibi, tek sıkıntı biraz dar olması, bebek büyüdükçe darlığından dolayı çok oturmak istemeyebilir

cevabınız için teşekkürler.. chicco'nun living modeli ile de ilgileniyoruz, onda da bu darlık probleminden bahsedilmiş tam bir şeyi beğeniyoruz, hah bu diyoruz ama illa bi kusuru çıkıveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…