kpss

Bende Tarih Bölümü mezunuyum, formasyonum yok. Acikcasi cevremdekiler bana da bosa okudun felan diyorlar. Atamamiz cok az. Ama yinede hazirlanmayi düşünüyorum. Bu isler nasip kismet bence..
Çok haklısınız, nasipte varsa olur zaten.
arkeoloji enimde ilgimi çekiyor ama okumazdım :)
Evet sana katılıyorum tatili var diye maaşı çok diye meslek seçilmez. Mesela ben asla öğretmenlik yapamam. İktisatı seviyorum aslında. Bence çokta önemli bi bölüm, ama ama ülkemizde pek değeri yok :)

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında bende düz memurluk düşünüyorum. Sonra şeytan aklıma giriyor neden diyorum boşuna mı okudum. İnsan hedeflerini yüksek tutmalı diyorum. Ama çok haklısınız sırf kendi alanımdan atanacağım diye onlarca sene bekleyen insanlar var. Kpss ve yazılı mülaktlardan yüksek puan alıp sözlü mülakatlarda elenen bir sürü insam var. Sizce 1 senemi feda edip alandan hazırlanmalı mıyım, olmadı düz memurluğa çalışırım.
Ha bu arada sizi tebrik ediyorum. Gerçekten meslek lisesi çıkışlı olmak dezavantajdı. Ama siz bunu avantaja çevirmişsiniz.

Bence vakit kaybetmeyin once memurluga atanin tabi kendi bransinizdanda devam edin hazirlanmaya ondan yilmayin am oncelik kendinizi garantileyin. Ayni anda okuyup atanan cok arkadas vardi ogretmen olup memur olan muhendis olup memur olan daha sora kurum ici sinavlar oluyor kendi bransinizda unvan degisikligi yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…