Kpss..

Dediğiniz gibi anadolu benim için daha iyi olacak o halde. Siz ilahiyat mi okuyorsunuz ?

Ortaöğretim kpss den 75 puan almak hiç zor değil.Ben kpss ye son bir buçuk ay çalışmıştım.Ama çok sıkı çalıştım tabi sizin o kadar vaktiniz yokmuş.Ben sabah 9 10 gibi uyanıyordum 11 de çalışmaya başlıyordum (en geç) akşam 9a kadar çalışıyordum.O ara 12ye kadar filan sevgilimle konuşuyordum.Gece 2 3e kadar tekrar çalışıyordum.İhtiyaç,yargı,murat ve fem in kaynaklarını tavsiye ederim.Tarih kitabinin tamamını 2 3 kez okuyup bitirmiştim.1 yanlışım vardı 16 soru filan yapmıştım zaten.Türkçeden hep test çözün.Çalışacak yerler işte temel dil bilgisi filan onlarıda hemen kaparsınız zaten.Vatandaşlığa çalışmama rağmen aklımda kalmadı hiç biri.2 3 soru yapabilmiştim.Matematik problemi çözün bol bol.Kendi mantığınızı oturtursunuz takır takır çözersiniz soruları.Cografya ve güncel ezber zaten.Son 2 hafta kala her gün 2şey 3er deneme çözmüştüm ben.Yediiklimin denemeleriydi.Hızlandırılmış kursa gidiyordum bu arada.Emeklerimin karşılığını aldım çok şükür.Darısı bütün isteyenlerin başına.

Ortaöğretime çalışmadan girdim 2012de 63aldm
On lisans okuyup 8 9ay çalışarak girdim 2014de 86aldim

1yil olacak henüz isime yaramış değil puanm ama inaniorum hazirana kadar olacak

Peki bu tempoyla kaç puan aldınız acaba ?

Ortaöğretime çalışmadan girdim 2012de 63aldm
On lisans okuyup 8 9ay çalışarak girdim 2014de 86aldim

1yil olacak henüz isime yaramış değil puanm ama inaniorum hazirana kadar olacak
86 puan iyi bir puan neden işinize yaramadı ?

Peki bu tempoyla kaç puan aldınız acaba ?
Önlisanstan girmiştim ben 82 puan aldım.Kuzenim ortaöğretimden girmişti 36 37 netle 72 puan almış.Hiç çalışmamıştı hemde.Sizde biraz çalışsanız 80 rahat yaparsınız.Fakat alım yapıyorlar mı tabi orasıda var.Bu yıl orta öğretimden doğru düzgün alım olmadı.

80 puan alsam çok çok rahat atanirim. BölümüM ve bazı donanimlarim sayesinde. Ama dedigim gibi en az 80 almam laIm

KPSS' ye hiç girmedim, bir bilgim yok ama çok takdir ettiğim için sizi yazmadan geçemedim. Başarınız, hevesiniz hep daim olsun. Her şey gönlünüzce olsun. :)

KPSS' ye hiç girmedim, bir bilgim yok ama çok takdir ettiğim için sizi yazmadan geçemedim. Başarınız, hevesiniz hep daim olsun. Her şey gönlünüzce olsun. :)
Çok teşekkür ederim motivasyonunuz ve iyi dilekleriniz için

Ortaöğretim kpss de okulda ögrendiklerinizle bile çok rahat 80 ni geçerrsiniz biraz test çözün yeter

Biri ortaöğretim ikincisi önlisans olmak üzere iki kez kpssye girmiş biri olarak söylüyorum :)
Şuan başlasanız 2 saatlik bir çalışma ile istediğiniz puanı kesin yaparsınız.. Hatta daha fazlası bile olur :)

Son düzenleme:
Çok sevindim :)
Siz nasıl bir tempoyla çalıştiniz ve kaç puan aldınız ?

ayy maşallah sana yaaa bende çalışıyorum saat 6 da evde oluyorum kpss çalışacak vaktim yok ne yapacam ben diye kara kara düşünüyorum ilham aldım senden.
canım ihtiyaç yayınlarının kpss ders notları diye bir kitabı var 2014 te son 1 ay o kitaba çalışıp 72 almıştım. bence o kitabı araçtırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…