Kpss..

Bak bu kitabı daha şimdiden sevdim :) birkaç kitap siparis verecektir internetten bunu da aralarına katayim :) bir de eğer çocuğunuz yoksa sanki günde 1-1.5 saat ders calismaya ayirabilirsiniz gibi geldi bana

uzaktan eğitimler var benonlarla hazırlandım yerleştim hergün çok değil 1 2 saat çaıltım ama gün atlamamaık plan yapmak önemli

Bak bu kitabı daha şimdiden sevdim :) birkaç kitap siparis verecektir internetten bunu da aralarına katayim :) bir de eğer çocuğunuz yoksa sanki günde 1-1.5 saat ders calismaya ayirabilirsiniz gibi geldi bana
Ağzından bal damlıyor canım benim sorunum tamda bu işte. o 1,5 saati yaratamamak. işten gidiyorum yemek yapıyorum yemek yiyoruz uzanıyorum dinlemek amaçlı sonra uykum geliyor uyuyorum nasıl bir program yapsam bilemedim o yüzden dedim ya hayran kaldım enerjine

UZAKTAN EĞİTİM bildiğin dersane sistemi var mı hala bilmiyorum ihtiaç akademi uzaktan eğitim dersen çıkar bildiğin canlı canlı ders yapıyorsun sonra o dersler kaydoluyor tekrar edebiliyorsun

Çok sevindim :)
Siz nasıl bir tempoyla çalıştiniz ve kaç puan aldınız ?

Ben biraz kpss konusunda çok şansızdım 2012'de ortaöğretime girdim.. Tıbbi laboratuvar okuyordum (Lise 3) en az 90 puan yapamam gerekiyordu sonuç olarak bir beklentim yoktu çocukluk ve umutsuzluk.. O yüzden bir sistemim yoktu öylesine girip çıktım 73 puan aldım o yıl.. Sadece ortaokul bilgilerimle...
Üniversitede bölüm değiştirme şansım oldu Allah'a şükür..
Geçen yıl kendimi hazırladım dedim bu yıl dershaneye başlayacağım lisedeki gibi olmayacak falan ama olmadı zaten hiç sevmem ders çalışmayı kendimi sıkmadım bir türlü ders çalışamadım..
Sınava girmeden önce arkadaşlarım dediler sen bu yıl atanamayacaksın yada ikinci atamada anca atanırsın hiç çalışmadın falan filan... Sınavdan önce gezdim tozdum.. Dershane 3 aylıktı bir ay gittim sıkıldım bıraktım... Şehirdeki en ucuz dershaneyi seçmiştim bilerek.. Zaten 70 üstü puan almam gerekiyordu rahatlık vardı 75 aldım.. :).
Ortaöğretimde umutsuzluk vardı, üniversitede rahatlıktan çalışmadım..
Yani demem o ki sendeki azim herkeste yok senin yapman gereken verimli çalışmak..
Biri dinleyerek anlar diğeri yazarak diğeri ezber.. Kendine uygun olanı seçip verimli çalışırsan 85 bile yaparsın yeter ki iste..
Zaten ortaöğretim lisans ve önlisanstan daha kolay 6,7,8. sınıf temelin varsa çok daha kolay ..
Şimdi Kocaeli'ye atandım ilk atamada Allah'a şükür..

Ortaöğretim kpss basittir çalışmadan 77, 1-2 ay kadar çalışınca da 85 aldım.
Yalnız Ne kadar yüksek o kadar iyi diyorsanız 4-5 tane dediğiniz vatandaşlık a kesinlikle çalışın. Genel olarak tarih ve vatandaşlık yani genel kültür kısmı puan getiriyor sapmadan dolayı.

videolar izleyin
hakan dede tarih için
şenol hoca matematik için
bir kitaptan konu çalışın
çeşitli yayınlardan soru çözün
her derse bir gün ayırın
her gün bir konuyu bitirmeye çalışın
sen sor ben söyleyeyim diye bir kitap var onu mutlaka alın

Hayat size güzel derken ?
Ülkemizde herkez istediği mesleği secmekte ozgurdur. Bu mesleği secseydiniz hayat size de güzel olurdu sizin bakış açınızla...
bu mesleği seçmek mi lazım illa... evet hayat size güzel...bu ülkede imam olacaksın en çok o lazım nede olsa...bir kpss öğrencisi herkez yazmamalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman maşallah de

İlçe mi merkez mi

bu mesleği seçmek mi lazım illa... evet hayat size güzel...bu ülkede imam olacaksın en çok o lazım nede olsa...bir kpss öğrencisi herkez yazmamalı
-'Hayat size güzel' dediginizde bir kinaye sevdim ve bu sebeple böyle bir cevapta bulundum.
-Bu ülkeye kaç tane imam lazım istatistik olarak bir bilgim yok. İlgi alanım da değil. Ki zaten bayan olduğum için imam olmam mümkün değil.
- ve son olarak neden bir kpss öğrencisi 'herkez' yazmamalı ??

Şenol hoca videolarını izliyorum çok da verim aldığımı düşünüyorum. Ama hakan dede yo duymamıştım teşekkür ederim :)

Son olarak bir soru daha soracağım;
Hayat hangi açıdan 'bize' güzel?

çünkü o herkes dir herkez değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…