• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

Canlaaar neler yaparsuniz..
Ben calisamiorum malum durumlardan dolayi..am desarj oluyorum...insaallah rahat şekilde memleketime donup dersime dort elle sarilip calisacagim. RABBIM saglik versin gerisi halledilir;)
KKimseler yok topikeeee

Kimse yok mu bu topikte bende umutlanmıştım beraber konuları götürürüz diye

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

paragrafta anlama tekrar gozden gecirdim uzerinede 30 soru cozebildim anca cok yorgunum yatim sabah devam edicem calismaya bugunluk benden bu kadar:) yarin evde olcagim icin bol bol calisirim :(

Maşallah canım herşeye rağmen bırakmıyosun çalışmayı :46:

hoşbulduk balımmmmm :16: dünde tekrar yaptım soru çözdüm 10 da bitirdim dersi kitap okudum uyudum :27:
annem babam kitaplarla kafayı bozcaksın diyo odadan çık insan içine gir az diyolar :27::9::9:
işim iyi 4 senedir aynı yerdeyim canım şükür sabahtan beri 100 sayfa kitap okudum kitabı bitiricem bugün akşamda devam derse:10:

ayy bunları görüncee :53::53: böle oldummm en sevdiğimmmmmmm :56:

harikasın yavrummm hem çalışıyosun hemde sınav çalışıyosun ben zor çalışıyorum valla :18:
haha sorma ya benimkilerde bana öyle diyor survior izlemeye bir tek aralarına giriyorum daha doğrusu öyleydi bu aralar hiç çalışamıyorum:50:
şükürler olsun canım ne güzel bir işin varmış :nazar: inşallah memur olup atanırsan daha güzel olucak herşey :40:

Kuzisleeer memleketimden kilometrelerce uzaktayim..malum cenazmiz var.ders de calisamiorum am evime varinca toparli
caaam...
Insaallah bugun nisanlimla guzel vakit ggecirip enerji depolayacam ;))

bende bu aralar çalışmıyorum canım yaaa
ohh ohhh tadını çıkar :8:

Canlaaar neler yaparsuniz..
Ben calisamiorum malum durumlardan dolayi..am desarj oluyorum...insaallah rahat şekilde memleketime donup dersime dort elle sarilip calisacagim. RABBIM saglik versin gerisi halledilir;)
KKimseler yok topikeeee

ewet kimse ugramiyo bu ara burayaa

kızlar bi kaç gün uğrayamadım ya kusura bakmayın

aslında benimde tam bitti sayılmaz ama çözümlü soru bankasından çözüp yanlışlarımı inceliyorum mutlaka

konular tam olarak hiç bi zaman bitmez bende biterse tekrar geçicem bakalım inşallah kazanırız ya o kadar emek veryoruz :50:

sevgili kuzişleeeer ;)

kayacansınız geldiiiii...

perşembe akşamı çıktığım uzun yolculuğu yaklaşık 13 saatin sonunda bitirdiğimde yarime ve de ailesine kavuşmanın sevinci sarmıştı :) bir de bilmediğim görmediğim fakrlı bi memlekette farklı insanlarla tanışmanın sonunda yeniden farklı bi şehre geçtik daha az kalabalık idi....
akdenizin sıcak havasında mis gibi 3gün geçirdim hem de yarimle :))

şimdiiiii iseeee çalışmalara yeniden başlaması için start vereceğim...

biraz yorgun hissediyorum..şu an işteyim 6 gibi evde olurum inşallah...şöyle ılık bi duş alıp misler gibi olup cicilerimi giyince çok mutlu olacağım ...ha bi de haftalık proğramımı yapınca mükemmel olacak :))

kızlaaar umudumuzu yitirmeden sağlam adımlarla dersimizi çalışıp çabalamamız lazım :))

hepinize naşarılar ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah :)

Back