sibelimmmm, hoşgeldin yavru ceylanımmm
kayacansım hoşgeldin canımm e gez tozlarda bi yere kadar dimisevgili kuzişleeeer
kayacansınız geldiiiii...
perşembe akşamı çıktığım uzun yolculuğu yaklaşık 13 saatin sonunda bitirdiğimde yarime ve de ailesine kavuşmanın sevinci sarmıştı :) bir de bilmediğim görmediğim fakrlı bi memlekette farklı insanlarla tanışmanın sonunda yeniden farklı bi şehre geçtik daha az kalabalık idi....
akdenizin sıcak havasında mis gibi 3gün geçirdim hem de yarimle :))
şimdiiiii iseeee çalışmalara yeniden başlaması için start vereceğim...
biraz yorgun hissediyorum..şu an işteyim 6 gibi evde olurum inşallah...şöyle ılık bi duş alıp misler gibi olup cicilerimi giyince çok mutlu olacağım ...ha bi de haftalık proğramımı yapınca mükemmel olacak :))
kızlaaar umudumuzu yitirmeden sağlam adımlarla dersimizi çalışıp çabalamamız lazım :))
hepinize naşarılar ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah :)
Nerdesin bakimmm senn kaçakktopic sahibesiii olaraktann hiç boş bırakılırmı bura
çalışamıorummm deme sakınn hep beraberr yiyeelimmmm şu kpsss yiiii pes etmee ve sakın yarı yoldannn asla dönmee taamm mııı bölümdaşımmmm yoldaşımmm
bu arada profildekiiii sevgilinleeeenn sensinnn sanırımmne kadan şekersinizzzz
Misafirin geldi dimiiiii canımmmmm.
Kızlaaaarrrrr artık bende varıııımmm :) Boşladığım an tokatlayın beni
-Eee şimdi hangi konudan sorular çözülecek bakalım başlayalım hemen :)
Tatlım hiç başlayamadım :)) hadi ver ödevimi yolumuz uzun pf :))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tamam tatlım .. Daha eve geçemedim yazarım çözdüğüm zaman öptüm :*
Hı bide doğru yanlışları da yazayım mı?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım ben bi kaç gün giremedim yaaa
sen konularda nerdesin bakımm
naptın canm nasıl gıdıyo kafana takılan sorularıda yazabilirsin.
haha evet canım geldi geldi
sen neler yaptın şeker durumlar nasıl dişin nasıl oldu ayy sana çok pis ödev veresim geldi
bende isten ewe geldikten sonra calisamadim bugun . ama dun yazim kurallari ses bilgisi konu anlatimi calistim ve test cozdum. turkceden iki konum kaldi sonra cografyaya gecmeyi dusunuyorum
ahaha sibelim,yoldaşımmm, bölümdaşım kuzucuğum e daha ne diyim ben sana gelmediğim zamanların telafisini yapayım bari
napim ya tembelim ben dersi bırak konuyu bile boşlayabiliyorumbi daha olmaz söz
ama kanka harbi çalışamıyorum birde etraf güllük güneşlik bu aralar sarhoş gibiyim başımda ağrıyo ayy bide bugün sanırım ay desem mi sen gülersin aman neyse hemeroid mi ne olmuşum yataktan çıkmadım yatağı hep sümük ettim ennem ablam pervane oldu bugün banaama yarın inşallah hatta sabah ezanıyla kalkıcam başlıycamm
evet tatlım sevdiceğim ve ben çok teşekkür ederim canım benimmm, çok duyarlısın
Aşkların en güzeli seninle olsun
Canım benim dişim geçti, evimle uğraşıyorum napiim. Ay evim demesi bile güzel..
Sen naptın nasıl geçti??
Coğrafi konum çalıştım ben 50 soru çözdüm.
kuzişleeer bi baktım şunun şurasında 3,5 ay filan kalmıs ...bi an heyecanlandım ancaaak hemen proğram yaptım ve deeee bugün de çalışmaya başlayacağım inşallah :)))
Allah kolaylık versin hepimize :))
sizler neler yaparsınız ..kaç konu kaldı ..soru çözümleriniz nasıl
bende isten ewe geldikten sonra calisamadim bugun . ama dun yazim kurallari ses bilgisi konu anlatimi calistim ve test cozdum. turkceden iki konum kaldi sonra cografyaya gecmeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?