Çok teşekkür ederimmmDiyordum ki sınava girecem ondan sonra bebiş düşünecem diyordum. Ama çikolata kisti olduğundan dolayı doktorlar korunmamı hiç mı hiç önermedi hemen hamile kalman zor hatta hamile kalman zor tüp bebekle olur vs dediler bende sınava 5 ay varken korunmayı bıraktım supriz 2 ay sonra hamile kaldım. O zamana kadar nasıl güzel ders çalışıyordum ama mide bulantıları beni yataktan kaldırmadı sınava bile sürünerek gittim hiç ders çalışmadım 3 ay boyunca sonuç 78 aldım atanabilecegim bir puan değil maalesef. Ama bulantı yaşamasaydım aynen çalışmaya devam edebilirdim herkes o şekilde olacak diye Birşey yok tabiki ben yaşadığım için anlatıyorum hakkinda hayirlisi olsun insallah ❤
Benim 5 senede aldığım ücret şu an asgari ücretin 270 tl üzeri. 5 senedir aynı yerde çalışıyorum düşünebiliyor musunuz nasıl bi sömürü? Sağlıkçıyım bi de sözde.
Kpss de başka bölümleri bilmiyorum ama benim yaş sınırım yok neyse kiÇok teşekkür ederim
İnanamıyorum ciddi misiniz? Bir de lisanstan? Ne kadar büyük bi emek vermişsiniz tebrik ederim sizi. Siz atanamasanız bile bu puanla sizin ayıbınız değil tabi ki... O puandaki emeği bilen bilir. Ben tebrik ediyorum sizi. Sistem çok kötü maalesef.sağlıkçısınız
bu sene paylaşımlarda 90 üstü puanlar gördüm
benim arkadaşım da 74 aldı mesela o da çok umutsuz bu sene için
iki sene sonra diğer sınav
oturup çalışacaksanız bile sonuçta bu sene değil öbür sene
ben hayatı oluruna bırakmanızı zira bu süreçte pek plan programın bize uymayacağını düşünüyorum
zira bir günümüz bir günümüze pandemi koşullarında uymuyor
diyelim ki sınav 2022 Ekim'de, siz Mayıs- Haziran 2022 sonrası hızlandırılmış bir dershane programı ile devam edebilirsiniz
oturup yıllarca çalışma insana daha büyük bir stres getirir, bu da alınacak puanı artıracağına düşürebilir
örneğin bu sene lisanstan 87 küsur aldım ama alanımda 1750 küsuruncuyum
atanmam mümkün değil
bir kaç yıl önce daha az puanla ilk 500 de idim
Ayy maşallah sizee. 82 de kolay değil. Hangi bölüm?Bende 33 yasimdayim 1 oglum var benmde esim ogretmen:) 82 aldim bu sinavdan ama malesef yetmeyecek ben artik pes ettim ozelde basladim zor bir isim var ama sagladiklari olanaklar piyasa sartlarina gore iyi kismetimde yokmus benm insallah siz atanirsiniz akliniza koyduysaniz birakmayin
Onlisans benim bankacilik ama yetmiyor alim yok birde daha fazla alabilecek kapasitem varken sinav heyecanindan bir kac soruyu kaciriyorum artik kismetimde yokmus diyorumAyy maşallah sizee. 82 de kolay değil. Hangi bölüm?
Valla onu diyen arkadaşların özelde 5 ila 10.000 arsında kazanıp imkanların da önlerine gümüş tepsiyle sunulduğunu düşünüyorum. Neredeyse asgari ücretle senelerdir çalışıyorum. Pandemide ücretisize çıkarıldık. Tekrar başladık sonra ama şu an akıbetimiz belli değil. Sürekli o ayki üç kuruş maaşını alıp alamanın bile iki dudak arasında olmasının zorluğunu sanırım yaşamamışlar.Cidden merak ediyrm ozel sektorde calisin illa kamumu olacak diyenler . Ilahiyat onlisans mezunu ozel hangi sektorde caliscak alaninda?
Zaten 5 senedir çalışıyorum. 5 senedir de evliyim. İşe gidip gelirken bu kadar oluyo. Ah keşke okusanız yorum yapmadan önceBebek istediginizde bebeginizin olacaginin garantisi yok bu yasa kadar yapmaniz gereken calisip atanmaya calismakti yapmamissiniz dimdi cocugu erteliyim diyorsunuz mantikli degil hem hamile olup hem calisirsiniz ayrica gercekten calismaya gonlu olan biri zaten bir ise girer calisirdi illa devlet illa devlet...
Yani bide isin baska boyutu var. Ozelde calisilacak meslek var calisilmicak meslek var. Ben suan ilahiyat okuyrm 2 yillikla nereye girebilirimki alanimda.Valla onu diyen arkadaşların özelde 5 ila 10.000 arsında kazanıp imkanların da önlerine gümüş tepsiyle sunulduğunu düşünüyorum. Neredeyse asgari ücretle senelerdir çalışıyorum. Pandemide ücretisize çıkarıldık. Tekrar başladık sonra ama şu an akıbetimiz belli değil. Sürekli o ayki üç kuruş maaşını alıp alamanın bile iki dudak arasında olmasının zorluğunu sanırım yaşamamışlar.
Kesinlikle öyle. Atanmadan bi yere giremezsiniz maalesefYani bide isin baska boyutu var. Ozelde calisilacak meslek var calisilmicak meslek var. Ben suan ilahiyat okuyrm 2 yillikla nereye girebilirimki alanimda.