Yaaaaa beklediğim yorum geldi diye sevinmem pekiBence değerlerinize baktırın ve her şey normalse 1 sene daha bekleyin. Sınava hamileyken de girebilirsiniz ve küçük bir bebekle çalışamazsınız.
+1Bence değerlerinize baktırın ve her şey normalse 1 sene daha bekleyin. Sınava hamileyken de girebilirsiniz ve küçük bir bebekle çalışamazsınız.
Çok teşekkür ederimmmmmmmHamileyken sinava girilir nolacak ki. Allah gonlunuze gore versin
Olsun. Çalışmadan zaten maalesef yapılacak gibi değilhamile girdim bu sene ama hic calismadan sonucu diyemem bile
İnanmıyorum yaaa. Cidden şu an idolümsünüz. Sizin gibi kadınlara bayılıyorumHamileyken veya bebek varken de girebilirsiniz sınava. İlk çocuğuma hamileyken bir bölüm okudum ve 2. Üniversiteyi kazandım. 2. Çocuğuma hamileyken ve doğduktan sonra KPSS ye hazırlandım ve atandım. Geçen hafta 2 sınava girdim ve şu anda yüksek lisans yapıyorum 3. Çocuğa hamileyim.
Çok teşekkür ederimHangi bölüm. Arkadaşlarım 80 puanla atandı. Önlisans okumuşlardı.
Puanınız güzel. Belli bir altyapınız oluşmuş belli ki. Bundan sonra daha sıkı çalışın. 2021e girdik sayılır. Önünüzde iki sene var .süreyi iyi değerlendirin.
Bebek istediğiniz an olmuyor zatenen az üç beş ay uğraştırır. Sonra +9 ay.
Süreci rahat atlatırsanız sıkıntı olmaz. Rahatlıkla ders çalışırsınız. Doğduktan sonra yanınıza yardımcı olacak biri gelirse (anne kardeş kv gibi)birkaç ay sınava kadar super olur.
Sız elinizden geleni yapın gerisini allaha bırakın. Olur inşallah hayırlısıyla atanirsiniz
Atanamadım çünkü çalışmadım. Orayı okumadınız sanırım? TeşekkülerBu yaşa kadar atanamadınız, bundan sonra da garantisi yok. Çalışırken girip atan çok kişi var. Çalışmak bahane değil.
İlla devlette çalışmak zorunda değilsiniz, sınava çok da bel bağlamayın.
Benim 5 senede aldığım ücret şu an asgari ücretin 270 tl üzeri. 5 senedir aynı yerde çalışıyorum düşünebiliyor musunuz nasıl bi sömürü? Sağlıkçıyım bi de sözde.Devlette yaş sınırı var yani önünüzdeki sınav son şansınız olabilir. O yüzden ben olsam önce kpss yogunlaşırdım. Çalışınca gayet olur herkes devlette çalışmak zorunda değil diyenlere bakıp moral bozmayın şansınızı deneyin, özel sektör iliğini sömürüyor insanın