Kpss sınavına 3 ay kala...

meleksimam

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
428
2
68
38
Türkçe öğretmenliği mezunuyum. Bu sınava 3. Girişim ne yazık ki... çalışmadığımdan değil, çalışamadığımdan kazanamadım. Bu yıl umutluyum; ama yalnız ders çalışmak çok zor. Bana eşlik eder misiniz?

diğer kpss topiklerinden katıldığım oldu ama sonunda soru çözümüne dönüşüyor sadece yaa

meleksimam kpss sınavı yanlış kullanım kpssnin sonundaki s zaten sınavı oluyor

meleksimam konuyu açıp gitmiş

bir yere gittiğim yok ya, ben evliyim, mecburen yemek yapmaya gittim. Anlaşırız, her gün hepimize uygun saatlerde buluşuruz. Sorularımız olursa sorarız. Sohbet eder açılırız. Birbirimize destek oluruz inşallah...

yok canım neredeee Edebiyat öğretmeniyim ben de ondan Sınav sonrasında, tercihlerde, atamalarda da destek oluruz inşallah

sabahın bu erken, güzel, bereketli saatinde allah söyletti galiba. Inşallah inşallah... :))

Her gün öğlen 12'de burada buluşalım millet, ne dersiniz? Ne sorunuz varsa, ayrıca içinizde de ne varsa konuşalım. Sonra tekrar ders başı uyar mı size de?

kızlaar benide alın aranıza bende lisans 3. sınıfım ama ortaöğretimden giricem bu sene benim vaktim var ama 90 puanın üzerinde almam gerekiyor o yüzden çalışıyorum bende

kızlaar benide alın aranıza bende lisans 3. sınıfım ama ortaöğretimden giricem bu sene benim vaktim var ama 90 puanın üzerinde almam gerekiyor o yüzden çalışıyorum bende

tabikide. ama niye şimdiden bu çilenin içine giriyorsun. yazık değil mi sana. git öğrenciliğinin tadını çıkar, mezun olunca düş geçim derdine. :))

keşke elimde olsa ama ailemin durumu da pek iç açıcı değil. hem seneye okul biter bitmez işim olsun evdekileri zor duruma düşürmemek için başladım bende canım. zaten coğrafya bitti hemen ama tarihin bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. ben sayısal ögrencisiyim mühendislik okuyorum ilk kez tarih çalışıyorum. oh diyorum anladım sonra 1 hafta tekrar etmeyince geri başa sarmak zorunda kalıyorum. hiç hoşlanmadım anlayacağınız siz ne durumdasınız başlayabildiniz mi birbirimize destek olup şu işin içinden bi çıkalım kızlar

ben sözelci olmama rağmen öyle oldum geçen sene. Elhamdülillah bu sene oturdu baya tarih

darısı başıma vallahi çok zorlanıyorum. 4. üniteye kadar geldim bi baktım ki ilk üçü sıfırlamışım iyice arap saçına döndü sar baştan bir daha :26: senin özel bir yöntemin filan var mı bende kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…