- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
Türkçe öğretmenliği mezunuyum. Bu sınava 3. Girişim ne yazık ki... çalışmadığımdan değil, çalışamadığımdan kazanamadım. Bu yıl umutluyum; ama yalnız ders çalışmak çok zor. Bana eşlik eder misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıfırdan başlamamıştım hiçbirine galiba senle başlayabilirim
bende katılmak isterim aranıza inşşlh hallederiz artık bu sene
meleksimam kpss sınavı yanlış kullanım kpssnin sonundaki s zaten sınavı oluyor
meleksimam konuyu açıp gitmiş
doğru, :)) bir türkçe öğretmenine yakışmadı. Bu arada senin sınava çalıştığın fazla belli.. :)
yok canım neredeee Edebiyat öğretmeniyim ben de ondan Sınav sonrasında, tercihlerde, atamalarda da destek oluruz inşallah
sabahın bu erken, güzel, bereketli saatinde allah söyletti galiba. Inşallah inşallah... :))
kızlaar benide alın aranıza bende lisans 3. sınıfım ama ortaöğretimden giricem bu sene benim vaktim var ama 90 puanın üzerinde almam gerekiyor o yüzden çalışıyorum bende
keşke elimde olsa ama ailemin durumu da pek iç açıcı değil. hem seneye okul biter bitmez işim olsun evdekileri zor duruma düşürmemek için başladım bende canım. zaten coğrafya bitti hemen ama tarihin bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. ben sayısal ögrencisiyim mühendislik okuyorum ilk kez tarih çalışıyorum. oh diyorum anladım sonra 1 hafta tekrar etmeyince geri başa sarmak zorunda kalıyorum. hiç hoşlanmadım anlayacağınız siz ne durumdasınız başlayabildiniz mi birbirimize destek olup şu işin içinden bi çıkalım kızlar
Her gün öğlen 12'de burada buluşalım millet, ne dersiniz? Ne sorunuz varsa, ayrıca içinizde de ne varsa konuşalım. Sonra tekrar ders başı uyar mı size de?