evet evliyim canım 2 senelik ay ben de bebiş çok istiyorum hayırlısıyla ama 1 senedir olmadı sorun da yok ama hamile kalamıyorum aşırı takmaktan stresten sanırsam..
Allah analı babalı büyütsün çok küçükmü
iyi bakalım canım Rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam bir evlat bana da nasip etsin atanayım hayırlısıyla 3 tane olsun istiyorumAmin canım. Allah hayırlı zamanda nasip etsin.sıkma canını vakti var onunda.
Kizim 16 aylık. 2 ay sonra krese gidecek yarım gün. bende ders çalışacağım o arada:))
Türkçeden de olunca yazarım sağol canım tüm konularda yardımcı olalımEğer isterseniz Türkçe kisminda yardımcı olabilirim ben de seve seve
sorumu çözünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eğer isterseniz Türkçe kisminda yardımcı olabilirim ben de seve seve
1.durumsoru: x!=y!.30olduğuna göre x+y toplamının alabileceği değerler toplamı kaçtır?
cvp:69
acil cevappppppppppppppppppppppppppppp
teşekkür ederim canım1.durum
6!=4!.6.5
x=6 y=4; x+y=10
2.durum
30!=29!.30
x=30 y=29; x+y=59
toplamı=10+59=69
cevabı 16.sondan kaç basamağı 9 dur gibi sorularda faktöriyel sorusunda kafam karıştı 5 e bölüyoruz değil mi durun soruyu yazayım da..
72!-1 sayısının sondan kaç basamağı 9 dur diyor ?
72/5 oldum mu 16 çıkıyor sonuç 9 diyor kafam karıştı bilen anlatırsa sevinirim
yapılışını da yazar msn?cevabı 16.
72! kaç tane 5 var diye bakıyorum.yani sondan kaç basamağı sıfır?(2 den çok var zaten,önemli olan 5 lerin sayısı)yapılışını da yazar msn?
siz çalışıyor msunuz ? yoksa bizim gibi kpss belasıyla uğraşıyor musunuz çok teşekkr ederim cevaplarınız için ne iyi oldu vallaha dershaneye gidemediğim için mecbur kendim halledeceğim kpssyi72! kaç tane 5 var diye bakıyorum.yani sondan kaç basamağı sıfır?(2 den çok var zaten,önemli olan 5 lerin sayısı)
72/5=bölüm 14
tekrar 5 e bölüyorum.5 den küçük olana kadar bölmeye devam et.
14/5=bölüm 2
bölümleri topla 14+2=16 tane 5 var yani.son 16 hanesi sıfır.
aynı zamanda 72!-1 inde son 16 hanesi 9 oluyor.
cok teşekkür ederim canım o halde bana bi taktik verir misin?
kitap okumayı cok sevdiğim halde paragraf sorularında 2 3 şık arasında çok kalıyorum ve yanlışım çok çıkıyor.
paragraf çözme taktiğin nedir?
Canım yapman gereken tek şey verilen paragrafa bağlı kalarak cozmen.
Şıklarda nokta atışı yapman gerek.
Aşağıdaki şık paragraftaki bi cümleye karşılık gelir.
Bu şık bu cümleye karşılık geliyo diyip eleyerek gidebilirsin.
Umarım anlatabilmisimdir.
Ya da şıklar arasında kaldığın bi soru yaz. Üzerinde anlatmaya çalışayım
evet sağolsun çözdü arkadaş ben de soru işaretlerinden kurtuldum senin mülakat nasıl geçti umarım oluraaynaa kusura bakma dün donemedim sana banka mulakatim vardi sagolsun arkadaslar benden once davranmis cozmusler☺