Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cvp 3Çözümlü cvp lütfen
Tcvp 3
çözüm:
12/6.2=1+doğru
24.8/2=96 doğru
2.9-4.2=18-8=10 doğru
2-(1-3) eksiyi parantez içine dağıt 2-1+3=2 yanlış
4- 4.1/2 sadeleştir 4-2=2 yanlış
ben şuan Türkçe mat çalışıyorum tarihe coğrafyaya geçmedim ama murat yayınlarını beğenmedim biraz yüzeysel anlatmışkızlar hangi kaynakları önerirsiniz?özellikle coğrafya ve tarih için konu anlatımı ?
biri forumda beyaz kalem diye bi yayını önermiş coğrafya için biliyomusunuz nasıl olduğunu?ben şuan Türkçe mat çalışıyorum tarihe coğrafyaya geçmedim ama murat yayınlarını beğenmedim biraz yüzeysel anlatmış
soru bankasını almıştım idare eder ama konu anlatımlı kitabını bilmiyorumbiri forumda beyaz kalem diye bi yayını önermiş coğrafya için biliyomusunuz nasıl olduğunu?
tşk ederim cnm :)soru bankasını almıştım idare eder ama konu anlatımlı kitabını bilmiyorum
rica ederimtşk ederim cnm :)
bakalım tarihin pusulası da yeterli olacak mı tarih içinTarih coğrafya için çok erken son iki aya bıraktım ama tarihin pusulası elinizde varsa tabi
TEŞEKKÜRLERben çözeyim soruyu bu tip sorularda çubuk ne kadar kesilirse orta nokta onun yarısı kadar yer değiştirir.3/8 kadar sağdan keselim yani 3/16 yer değiştirir.1/3 de soldan keselim 1/6 yer değiştirir.sağdan ve soldan kesme işlemi olduğu için.ikisini birbirinden çıkarıp 3 e eşitle.yani 3/16 - 1/6 x diyelim eşittir 1/48 onu da 3 e eşitle 144.
TEŞEKKÜRLER