Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallaha çok iyi olur canım buraya yazarım mat sorularımı bayramdan sonra kümelerden devam edeceğim ben ramazanda çalışamadım hiçMerhaba kızlar matematikle ilgili çözemediğiniz kısımlarda ben yardımcı olabilirim. ben de tarihten danışırım size. :))
sen tarihten mi başladın çalışmaya canım çalışmalar nasıl gidiyorMerhaba kızlar matematikle ilgili çözemediğiniz kısımlarda ben yardımcı olabilirim. ben de tarihten danışırım size. :))
Ben daha başlamadım canım ama aynen tarihten başlıcam çok fazla konu var ve ezber bi yerden başlamak lazım ama. senin tarih nasıl canım.sen tarihten mi başladın çalışmaya canım çalışmalar nasıl gidiyor
benim Türkçem iyi sosyal konularda eksiklerim var tarihten ben de çok korkuyorum ama çalışarak başaracağız artıkBen daha başlamadım canım ama aynen tarihten başlıcam çok fazla konu var ve ezber bi yerden başlamak lazım ama. senin tarih nasıl canım.
Aynen canım tarih ve matematik,türkçe mantık sorusu,güncel belirleyici kısımlar. Çok ve düzenli çalışma gerektiriyor.benim Türkçem iyi sosyal konularda eksiklerim var tarihten ben de çok korkuyorum ama çalışarak başaracağız artık
kesinlikle disiplinli çalışmalıyız yoksa kazanmak kolay değilAynen canım tarih ve matematik,türkçe mantık sorusu,güncel belirleyici kısımlar. Çok ve düzenli çalışma gerektiriyor.
başla canım matematikte zaman alır hemen başlamak en iyisi.matematiğim orta işte geometri de çalışayım diyorum
başladım ben zaten çalışmalara matematikte kümelere gelmiştim araya ramazan girince kaldıbaşla canım matematikte zaman alır hemen başlamak en iyisi.
canım benim bilgim yok ama bilgisi olan varsa yazar ben lisans meznu olarak gireceğim kamu mezunuyum ama matematik biraz daha fazla yapmalısın bencemerhaba arkadaşlar, ortaöğretim kpss'ye hazırlanıyorum size danışmak istedim matematiğim iyi değil 4-5 net çözebiliyorum sizce bu sayısal netiyle Türkçeden 25 net ve genel kültürden 50 net imam hatip mezunu olarak hangi memurluklara atanabilirim ve bu kadar matematik yeterli olur mu atanmam için yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim herkese kalbindeki güzel mevkilere gelmesini dilerim herkes hakkında hayırlısı olsun
rica ederim canım sen çok çalışmaya bak memurlar nette daha bilgili üyeler var bak orada sorabilirsinTeşekkür ederim cevapladığınız için.
alan konusunda da yardımcı olursun bize ben alana vakit kalırsa bakacağım bakalım hayılısı mat sorularımda olacaktır ellerinizden öper memleketteyim evime hayırlısıyla döneyim bakacağız hemn çalışmalara devamBende varım arkadaşlar.
Diger forumlari sık takip edemiyorum ama buraya bakarım mutlaka.
Benim mat iyi fakat güncel tarih kötü.
Organize bi sekilde haberlerde vs gördüğümüz güncel olayları da yazalım hatta üzerine tartışalım ki otursun iyice.
Ben çalışmaya daha baslamadim.iibfliyim alandan girecegim nasipse.
Herkese başarılar: )
alan konusunda da yardımcı olursun bize ben alana vakit kalırsa bakacağım bakalım hayılısı mat sorularımda olacaktır ellerinizden öper memleketteyim evime hayırlısıyla döneyim bakacağız hemn çalışmalara devam
ben de evime dün gece geldim haftasonu temixlik falan başlayacağım artık olmuyorİnşallah elimden geldigince seve seve yardımcı olurum☺
Bende bi duzenimi oturtayim başlayacağım inşallah
Evli misin canım?ben de evime dün gece geldim haftasonu temixlik falan başlayacağım artık olmuyor
evet evliyim canım 2 senelik ay ben de bebiş çok istiyorum hayırlısıyla ama 1 senedir olmadı sorun da yok ama hamile kalamıyorum aşırı takmaktan stresten sanırsam..Evli misin canım?
Ben hem evli hem cocukluyum
Hayırlısı bakalım